Close

Passaport al Marroc

Ficció Sèrie de ficció que explica la història de l’Artur i l’Alba, una parella jove de 25 anys, amb una relació molt complicada des de fa temps i plena de discussions. Un viatge al Marroc programat cinc mesos enrere els arriba en el pitjor moment. Els joves han de decidir, a 24 hores de la sortida de l’avió, si emprenen o no un viatge amb estada ja pa...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/passaport-al-marroc

Episodios disponibles para ver online

Retorn a Marrakech
L'Artur i l'Alba ja són de nou a Marrakech. El viatge els ha canviat, tot és molt més estrany ara. Tot torna a la normalitat però res ja no serà el mateix... L'Eduard els espera per donar-los una notícia a poques hores de tornar a Barcelona.
Desert d'eng Chebbi
L’Artur i l’Alba duen tanta tensió acumulada que decideixen tenir una conversa ben ferma per aclarir definitivament la seva situació. Això succeeix quan gairebé ja estan arribant al seu destí, enmig del desert. Mentrestant, Saïd té cada vegada més secrets i trucades tenses. Finalment, l’Artur, l’Alba i l’Eduard es decideixen a descobrir què hi ha darrera d'aquest estrany viatge que va començar amb el robatori dels passaports de la parella.
Toudra
L'Artur i l'Alba estan bé. Després de retrobar-se la nit anterior, per primer cop comencen a gaudir del paisatge, de les circumstàncies, de l'entorn. En una parada a la zona del Toudra, mentre l’Alba dorm, l’Artur coneix realment la personalitat de l'Eduard. Després d'una llarga conversa, en què descobreixen els punts en comú de cadascú, l’Eduard li comença a explicar la veritat sobre Saïd... però l’Alba apareix tallant la conversa.
Ait Benhddou
Ja de ruta, a la petita furgoneta blanca, pel sud del Marroc, sorgeixen les inseguretats de la parella. La relació entre l’Alba i el Saïd s’intensifica, mentre que l’Artur comença a sentir-se molt malament davant la situació. L’Eduard s’ho mira des de fora però percep més del que sembla el que està passant... Durant una de les parades de la ruta, a Ait Benhddou, l’Eduard no pot evitar un acostament cap al seu jove company de viatge. Però, en el fons, l’Alba i l’Artur s’estimen i volen retrobar-se...
Ruta a Merzouga
Després que un misteriós home els robés els passaports, l’ Artur i l’ Alba estan assumint que ho han perdut tot. Es troben sense manera de tornar a Barcelona, sense recursos i en un conflicte infranquejable en la seva relació. El Saïd, que demostrarà no ser aigua clara, els proposa anar a Merzouga. A Marrakech trigaran dues setmanes en resoldre'ls el conflicte burocràtic i l' Artur i l' Alba no estan disposats a aguantar més en aquell país. Per això, el Saïd els proposa una ruta de dos dies cap a Merzouga per recuperar els seus passaports, gràcies a l' ajut d'un amic seu que treballa a l'ambaixada. El dia abans de sortir apareixerà Eduard, un altre català amic de Saïd, que els acompanyarà en la ruta. Però el Saïd no resultarà ser qui aparenta...
Jemaa El.Fna
De matinada, l’Artur i l'Alba tenen una forta discussió. No s'adapten a l'entorn. Són incapaços de gaudir de l'aventura del que és desconegut, així que decideixen que al dia següent se’n tornaran. Hores més tard, durant l’esmorzar, Saïd els convencerà que, aprofitant que es troben a la capital del sud de Marroc, aprofitin i gaudeixin d’alguns dels llocs més emblemàtics. La parella es deixa persuadir i decideix anar a fer un tomb per la ciutat. De manera curiosa els passarà la tarda i se’ls farà de nit. De tornada al Ryad, l'Artur i l'Alba seran víctimes d’una situació inesperada.
Marrakech
L'Artur i l'Alba tenen problemes. La seva relació no funciona i discuteixen constantment. Des de fa 5 mesos tenen un viatge programat al Marroc i decideixen anar-hi igualment, per veure si aconsegueixen resoldre els seus conflictes. Arribats a Marrakech, es dirigeixen a l’hotel reservat i s'adonen que han estat víctimes d’una estafa. De sobte, es troben enmig d’una ciutat desconeguda, que els resulta hostil i estranya i sense possibilitat de refugiar-se. Casualment, però, coneixen Saïd, un noi amable i hospitalari que els donarà suport.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >