Close

Connexions La Mussara

Nous formats Sèrie documental centrada a La Mussara, un poble abandonat a mil metres d’alçada i aïllat de tot. És un indret on es concentren desenes de llegendes i experiències paranormals. Què hi ha de cert en totes elles? Només hi ha una manera d’esbrinar-ho. Cinc nois i una noia investiguen durant una nit sencera els fenòmens paranormals que ocorren al co...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: http://www.xiptv.cat/connexions-la-mussara

Episodios disponibles para ver online

Ouija
Alguns fets inesperats obliguen l’equip del programa a prendre una decisió sobre la seva estada a La Mussara.
Veus de La Mussara
Els resultats de les psicofonies no poden ser més misteriosos. A més, l’equip ja sent la por dins del cos quan entre ells s’expliquen vivències i llegendes que han viscut en carn pròpia.
Gravant les psicofonies
L’equip s’endinsa al bosc. Les psicofonies són el primer objectiu. Les gravacions analògiques fan sorgir les primeres disputes i l’equip es comença a dividir.
Esperant la nit
De mica en mica cau la nit. L’equip  prepara les càmeres i les gravadores, ja que la veritable aventura comença. La Mussara ja deixa veure el seu costat més fosc i misteriós.
Viatge a La Mussara
Per descobrir els secrets que amaga la Mussara, l'equip es dirigeix a Vilaplana, el poble més proper a la misteriosa població abandonada. Els seus habitants saben més del que expliquen, i les rialles i el bon rotllo no duraran gaire estona.
Preparatius
Sis amics es disposen a passar una nit en un poble abandonat investigant fenòmens paranormals. Per poder fer-ho, sempre és imprescindible una reunió de tot l’equip i un viatge previ de localització.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >