Close

Festival TV

Cultura Festival TV és un programa de 25 minuts diaris dedicats a l'actualitat del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, el primer festival de cinema fantàstic del món i la manifestació cultural amb més ressó mediàtic de Catalunya. Amb una sòlida trajectòria, el Festival de Sitges ofereix al cinema fantàstic d'arreu del món un marc es...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Cine
URL: http://www.xiptv.cat/festival-tv

Episodios disponibles para ver online

Cloenda del festival
Resum de la gala de cloenda del Sitges 2012.
Holy motors
Holy motors triomfa al festival i s'emporta 4 guardons del palmarès entre els quals figura com a millor pel·lícula. Looper, del director Rian Johnson, clou el festival.
Hotel Transylvania i El bosc
Alaska, Mario Vaquerizo i Santiago Segura presenten Hotel Transylvania. També es presenta El Bosc una producció catalana d'Òscar Aibar basat en un relat d'Albert Sànchez Piñol.
Daniel Calpasoro
Invasor del realitzador Daniel Calpasoro i el millor cinema fantàstic centren les mirades del Sitges 2012. A més celebrarem el 20è aniversari dels voluntaris del festival.
Brandon Cronenberg i Tim Burton
Brandon Cronenberg amb el seu film Antiviral i frankenweenie la darrera creació de Tim Burton protagonistes del festival tv d'avui.
Jennifer Lynch i Dario Argento
Els realitzadors Jennifer Lynch i Dario Argento presenten els films Chained i Dracula 3D respectivament. El nostre maquilllador Eric Guerrera continua amb els consells per tranformar-nos en Zombie i farem un repàs d'alguns films que parlen sobre la fi del món.
Marçal Forés
El director català Marçal Forés presenta 'Animals', un film que parla sobre el pas de la infantesa a l'adolescència. La presència de les actrius Dee Wallace i Meg Fosterper presentar 'The Lords of Salem' i un reportatge que parla sobre la importància del film 'E.T.' després de 30 anys de la seva estrena, són alguns dels continguts més destacats del Festival TV de la cinquena jornada del certamen.
Juan Antonio Bayona
El director català Juan Antonio Bayona presenta el seu darrer treball "Lo imposible" a Sitges. Cabin in the Woods, Robot & Franck i la versió restauranda del clàssic de Steven Spielberg E.T. son altres films destacats de la jornada.
Elijah Wood
Insensibles i la visita d'Elijah Wood per presentar Maniac centren l'atenció de la tercera jornada de Festival TV. Continuem  descobrint alguns secrets per convertirn-nos en zombie de cara a la zombiewalk i veurem l'expectació que ha creat l'actor Chaske Spencer entre les fans de la saga Crepúsculo.
Don Coscarelli
El director de culte Don Coscarelli és el protagonista de la segona jornada, per la presentació de la seva darrera pel·lícula 'John Dies at the end' i pel premi 'La màquina del temps' que el Festival li otorga per la seva aportació al gènere fantàstic. Fantasia, Terror, animació i molt de sang i fetge completen el segon dia del festival.
Arrenca el Festival
La pel·lícula 'El Cuerpo' protagonitza la primera jornada de Festival TV. Belen Rueda, José Coronado i el director Oriol Paulo ens expliquen alguns detalls d'aquest film que inaugura la 45a edició del Festival de Sitges. El millor cinema fantàstic, alguns consells per caracteritzar-se com a zombie i una pel·lícula feta a Sitges, són altres temes que centren l'atenció del primer dia del festival.
Arriba el Festival TV 2012
Capítol 11
Capítol 10
Red State, de Kevin Smith, és la gran triomfadora del Festival de Sitges 2011. Al Festival d'enguany també ha brillat el cinema coreà. Això, i molt més, a aquest capítol de Festival TV.
Capítol 9 (2011)
El Festival de Sitges 2011 entra a la recta final i entren a competició els últims films de la secció oficial Fantàstic que opten a endur-se el màxim guardó d'un festival on els morts vivents són els protagonistes.
Capítol 8
Ahir, el cinema europeu amb l'alemanya "Womb" i la francesa "Carré Blanc" van ser les protagonistes del dia. "The monk", amb el vilanoví Sergi López també es va presentar ahir i rodada al Monestir de Santes Creus a Tarragona, i moltíssimes altres coses.
Capítol 7
Capítol 6
Capítol 5
Capítol 4
Capítol 3
Capítol 2
Inauguració del Festival i presentació de la pel·lícula EVA
Programa especial dedicat a l'actualitat del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, el primer festival de cinema fantàstic del món i la manifestació cultural amb més ressò mediàtic de Catalunya.
Cerimonia de cloenda i balanç
La Cerimonia de Cloenda marca l'actualitat del darrer programa de Festival TV. Repassem els títols que s'han projectat a les diferents maratons finals i fem balanç del què ha estat Sitges 2010, el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
Palmarès de la 43a edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya
El penúltim programa de Festival Televisió servirà per donar a conèixer el palmarès de la 43a edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Repassarem els últims títols, de les diferents seccions del festival i Diego López avançarà la programació de l'ultim dia de Brigadoon. El reportatge del dia es dedicarà a l'actriu Rebecca de Mornay, que rebrà el premi La Màquina del Temps.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >