Close

El Club dels poetes morts

Entreteniment Entreteniment. Espai sobre les proves d'accés al projecte 'Fem teatre' de L'Atlàntida que permetrà a una vintena d'estudiants de secundària de tota la comarca participar a l'adaptació d''El Club dels Poetes Morts' que s'estrenarà el proper 17 de març.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Entretenimiento
Tema: Concurso
URL: http://www.xiptv.cat/el-club-dels-poetes-morts

Episodios disponibles para ver online

L'estrena II
Després de l'estrena l'eufòria es desborda. El desenllaç de l'espectacle i la celebració per l'èxit de la representació un cop s'abaixa el teló. Un projecte tan rodó només pot tenir un final així: de traca i mocador!
L'estrena I
Tanquem el cercle. Dels càstings a l'estrena. En el capítol d'avui veurem i escoltarem els actors en els minuts previs a l'estrena i sabrem com afronten les escenes. Per descomptat, també els veurem en acció en el primer dels dos programes que dediquem a l'exitosa representació d''El club dels poetes morts', el passat 17 de març a L'Atlàntida de Vic.
L'assaig
Ja sabem qui són els 21 actors escollits als càstings per representar 'El Club dels poetes morts'. Els hem visitat durant una de les sessions de treball, sota la direcció de Xevi Font i Jacob Valltramunt, que interpretarà el paper de John Keating, el professor protagonista, a l'obra. Anem a veure com treballen i què recorden dels respectius càstings.
Un jurat desenfrenat
Entreteniment. Espai sobre les proves d’accés al projecte ‘Fem teatre’ de l’Atlàntida. Avui s'acaben els càstings. Els últims aspirants, víctimes d'un jurat desenfrenat, són: Anna Paniagua, Guillem Mas, Gil Vila, Miquel Salamanca, Júlia Morello i Clàudia Arcarons. Anem a veure com els hi va la prova.
Una república monàrquica
Entreteniment. Espai sobre les proves d’accés al projecte ‘Fem teatre’ de l’Atlàntida. Aida Zumajo, Moisès Bardhoun, Mireia Lüscher, Salvador Mateo i Carla Mallarach són els participants de la sisena entrega d'aquest espai. Els vols conèixer? Som-hi!  
De Hitchcock a Kubrick
Entreteniment. Espai sobre les proves d’accés al projecte ‘Fem teatre’ de l’Atlàntida. Arnau Márquez, Nell Aguilar, Pau Vallès, Cai Godayol i Oriol Requena participen a les proves aquesta setmana. Ja ho veureu: ens ha quedat un programa moolt cinematogràfic.
De Peret a Pavarotti
Entreteniment. Espai sobre les proves d’accés al projecte ‘Fem teatre’ de l’Atlàntida. Pau Camps, Joan Preseguer, Abel Cobos, Arnau Molas i Júlia Aguilar participen en el capítol d'avui, un programa amb poesia i música per a tots els gustos.
Cheerleading i músics de carrer
Entreteniment. Espai sobre les proves d’accés al projecte ‘Fem teatre’ de l’Atlàntida. Júlia Cervera, Dieulaine Moreno, Carles Girbau, Ismael Maher i Martina Bonet són els participants al càsting d'aquesta setmana. Anem a veure les seves proves!
Amistats polèmiques
Entreteniment. Espai sobre les proves d’accés al projecte ‘Fem teatre’ de l’Atlàntida. Lucía Giménez, Marta Pérez, Joel Tió, Aloma Figueras, Arabela Vivar i Núria Ordeix desfilen per davant del jurat per seduir-los i entrar al càsting d''El Club dels poetes morts'. Ho aconseguiran? Com? Play i comencem.
Molts nervis i molta son
Entreteniment. Espai sobre les proves d'accés al projecte 'Fem teatre' de l'Atlàntida. Òscar Castells, Àlex Martínez, Marta Masoliver, Alba Molera, Ning Tió i Miguel Uriz són els primers que han de demostrar les seves habilitats artístiques davant del jurat. Nervis, música, memòria... qui sabrà fer-hi front de la millor manera? Comença l'espectacle!

Otros programas de entretenimiento >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >