Close

És quan dormo

Cultura Barcelona, 2015. Un avenç tecnològic permet que qualsevol persona pugui connectar-se a Internet per mitjà d’uns xips instal·lats al cervell i utilitzant tan sols unes ones cerebrals. El Pol i l’Aina són dos germans el pare dels quals es troba en estat vegetal després d’haver patit un accident. No obstant això, el seu cervell segueix funcionant i...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/es-quan-dormo

Episodios disponibles para ver online

Capítol 13
En Fèlix es troba amb el doctor i aquest li ofereix una feina. En Pol va a veure la infermera que s’encarrega del seu pare i li porta unes flors, tots dos marxen plegats a prendre un cafè. En Toni va a veure a la seva dona abans d’anar a treballar. L’Aina es posa música i surt a córrer. Surt per la porta de la comunitat.
Capítol 12
Degut a la conversa que mantenen en Pol decideix anar a l’hospital. L’Aina va a buscar a en Fèlix perquè també l’acompanyi a l’hospital a reunir-se amb el seu germà i el seu pare. En Toni, en Fèlix i l’Aina es dirigeixen en cotxe a l’hospital. L’Aina entra a l’habitació i es troba amb en Pol i amb el seu pare. Mentrestant, en Toni i en Fèlix seuen a la sala d’espera. Tornen plegats cap a la comunitat.
Capítol 11
La Sandra es passa per casa en Toni perquè està preocupada per ell, fa uns dies que no va a treballar. En Pol es desperta a casa de la seva germana i prova de connectar-se amb els xips que s’ha posat a l’operació. Finalment va a la seva habitació per poder parlar amb el seu pare.
Capítol 10
En Toni i en Fèlix es queden fora i especulen sobre la capacitat d’operar del doctor. El doctor opera a en Pol. Un cop recuperat de la operació en Pol es troba amb els seus amics i reflexionen de la situació en la que es troben.
Capítol 9
En Fèlix lliga pel matí quan va a treure el gos. En Pol s’ha d’operar. La seva germana li dona ànims perquè estigui tranquil, i els seus amics el passen a buscar per tal de poder-lo acompanyar a l'operació. Arriben al despatx del doctor i aquest fa passar a en Pol a la sala d’operacions.
Capítol 8
En Fèlix va a veure al Doctor Capdevila per demanar-li que operi en Pol, i s’apropa a casa l’Aina per donar-li la noticia. La dona d’en Toni decideix marxar de casa per veure si en Toni reflexiona sobre el que ha passat.
Capítol 7
En Pol torna amb taxi a casa seva esgotat i en Toni es discuteix amb la seva dona. Després de les experiències viscudes, en Pol decideix operar-se per posar-se els xips i l'Aina intenta sortir de la seva habitació.
Capítol 6
Finalitzada la feina, en Fèlix es troba amb en Toni i reflexionen sobre el dia que han tingut. En Pol surt de l’hospital i se’n va a córrer malgrat és negra nit. En Fèlix pregunta a l’Aina per en Pol ja que no l’ha vist en tot el dia. En Pol es perd mentre corre i ha de demanar un taxi per tornar a casa.
Capítol 5
En Pol torna a veure al seu pare a l’hospital i li explica com es sent en aquests moments. En Fèlix comença a treballar com a passejador de gossos.
Capítol 4
En Fèlix va a buscar el sastre de la comunitat per aconseguir roba per la feina que comença en breu. En Toni queda amb la Sandra per intentar lligar amb ella.
Capítol 3
En Pol, en Toni i en Fèlix dinen junts. Cadascú està amoïnat per les seves coses i el dinar s’acaba convertint en una discussió. Havent dinat en Pol va a veure a l’Aina i li explica la seva situació amb l'administració.
Capítol 2
En Toni es prepara per anar a treballar donant classes. En Fèlix s’apropa a casa de l’Aina per parlar amb ella. A tot això en Pol va a l’oficina de l’administració per cobrar la pensió que li ha quedat de la situació del seu pare.
Capítol 1
En Pol va a veure al seu pare a l'hospital. Quan torna a la comunitat on viu la seva germana, l'Aina, està connectada treballant com sempre. A l'endemà, en Pol s'aixeca i intenta començar el dia amb optimisme. Va a veure la seva germana i més tard es troba amb el seu amic Fèlix, amb qui s'asseu a xerrar una estona.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >