Close

Els convidats

Ficció En Cristian Regat viu en una rutina d’allò més gris. No valora el que té, desatén la Marina, la seva parella de fa temps, i té unes prioritats difícils de justificar. Quan sembla que res no pot anar pitjor, en Cristian hereta un hotel valorat en una fortuna. Però abans de poder-ne ser el propietari, ha de passar una nit dins el misteriós Hotel M...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/els-convidats

Episodios disponibles para ver online

Els convidats
En Cristian no sap si està viu o mort, però el que és segur és que el que descobrirà en aquest capítol li canviarà la vida.
Making off
Rodar una sèrie interactiva amb snorri-cam en pla seqüència i càmera subaquàtica!!!??? Impossible! O potser no... Llums, càmera... acció.
Llença't a la piscina!
Una colla de terrorífics fantasmes tenen lligats a en Cristian i la Marina, ni més ni menys que a la piscina de l’Hotel! Aquesta vegada escapar sembla impossible.
Això acaba de començar
El que comença essent una vetllada romàntica insuperable s’acaba transformant en la batalla més terrorífica que hauràn de lliurar els nostres protagonistes.
A fosques
Quan s’en va la llum les pors i angoixes apareixen amb facilitat i encara més si estàs dins l’Hotel Mustang II.
Estan flotant!
En Cristian i la Marina semblen haver-se sobreposat als atacs que pateixen dins l’Hotel, però sembla que el més enllà vol entrar en contacte amb ells!!!
Desaparicions
L’herència es posa cada vegada més difícil i en Cristian decideix portar la iniciativa. Amb l’inestimable ajuda de la Marina, s’enfrontaràn a cruels enemics i fins i tot els venceran, pero no cantem victòria.
La confessió
En Cristian es desmorona i després de la visita d’uns vells amics sent la necessitat d’expulsar els seus fantasmes però hi ha perills a la recepció de l’Hotel i hauràn de sortejar-los amb intel·ligència.
Pessigolles
En Cristian rep la inesperada visita de la Marina, l’Hotel sencer tremola amb la seva arribada! Tot i les reticències d’en Cristian s’acabarà alegrant de tenir companyia humana aquesta nit.
No estàs sol
En Cristian demana venjança i busca la manera de fer-se fort dins l’Hotel. Una trucada del notari Jofresa sembrarà de sospites la ment d’en Cristian, que no les té totes.
Habitació 105
En Cristian s’està divertint d’allò més dins l’Hotel, fins que un soroll intrigant l’arrossega a l’espai on dormen les seves pors, la piscina de l’Hotel Mustang II.
Hotel Mustang II
Això ja ha començat! En Cristian ja no podrà sortir de l’inquietant Hotel Mustang II, però li convé no oblidar-se de tancar l’habitació 205, ni mirar els ulls del pallasso! Sembla que haurà de tenir els ulls ben oberts si vol guanyar-se l’herència.
Un dia inoblidable
En Cristian Regat no valora el que té, desatén la Marina, la seva parella de fa temps, i té unes prioritats difícils de justificar. Quan sembla que res no pot anar pitjor, en Cristian hereta un hotel valorat en una fortuna. Però abans de poder-ne ser el propietari, haurà de passar una nit dins el misteriós Hotel Mustang II.
Trailer -- Els convidats

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >