Close

L'ÚLTIMA OVELLA

Nous formats L'Útima Ovella és una immersió en el sempre inquietant món dels somnis. Cada episodi és un viatge màgic que recrea espais onírics i històries fantàstiques. Un expert onironauta ens acompanya, no gaire despert, en aquest camí de simbolismes i sensacions al límit viscudes per grans somniadors. S'admeten aportacions dels espectadors.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/lultima-ovella

Episodios disponibles para ver online

13.L'ÚLTIMA OVELLA
L’expert onironauta també somnia. L’Última Ovella arriba al final amb una història de somnis dins dels somnis. Un viatge oníric i profund allà on s’amaguen tots els desigs, totes les pors... totes les emocions.
12.RIURE EN SOMNIS
L’ésser humà és l’únic mamífer amb capacitat per riure. Amb cada rialla, una persona pot arribar a moure quatre-cents músculs de la cara. Per riure no cal estar despert. Molt sovint ho fem en somnis.
11.SOMNIAR AMB MENJAR
Dormir i menjar no són sempre incompatibles. Podem somniar que mengem i això revela una carència física, psíquica o emocional. També podem veure’ns devorats en somnis, cosa que presagia angoixa i situacions tempestuoses.
10.SOMNIAR AMB ANIMALS
No s’ha pogut demostrar mai que els animals somnien. El que si és cert és que els humans somniem molt amb animals. Potser és perquè de ben petits els grans ens van adormir amb faules sense ser conscients que aquests contes esdevenien malsons.
9.SOMNIS VIVENCIALS
Moltes vegades tenim somnis enrevessats, gairebé laberíntics. Un cop desperts, l’única manera de trobar-hi una resposta és recórrer als records o a les experiències i emocions més recents. Són els somnis vivencials.
8.SOMNIS DE CIÈNCIA FICCIÓ
El somnis de ciència ficció tenen diferents significats. Somniar amb ovnis indica grans desitjos d’aventura, d’ampliar horitzons i l’ànsia d’evadir-nos d’un món avorrit. Els monstres representen en els somnis el conjunt d’obstacles que hem de superar per assolir un repte.
7.SOMNIAR AMB FAMOSOS
Somniar amb trobar-se un personatge famós significa que aviat rebrem una oferta interessant i que es produirà un canvi positiu a la nostra vida. Somniar que som famosos vol dir que les nostres ambicions actuals estan fora del nostre abast.
6.SOMNIS DE MORT
Els somnis de mort són freqüents però no sempre són un mal auguri. Matar una persona en somnis significa el desig de posar fi a una situació per començar novament cap a un altre destí.
5.SOMNIS D'AMOR
Els somnis d’amor són freqüents. Reflecteixen la necessitat humana d’arribar a la plenitud, la unió dels oposats i l’impuls de la vida. Somniar amb un amor correspost és símptoma de generositat. Somniar amb un amor no correspost denota inestabilitat i dubtes.
4.SOMNIS TELEPÀTICS
Els somnis telepàtics són la representació d’alguna cosa real que està succeint en aquell precís instant. Permeten comunicar-nos amb gent llunyana i enviar o rebre missatges.
3.SOMNIS PROFÈTICS
Com una bola de vidre, els somnis profètics són aquells que aparentment pronostiquen el futur. En el 97% dels casos podem donar a aquests somnis un significat concret, a diferència dels somnis comuns.
2.NO SOMNIAR
Somniar és una característica comú de tots els éssers humans però hi ha persones que no recorden mai els seus somnis i es perden un munt d’històries brillants... paper i llapis a la tauleta de nit és una forma de capturar somnis que volen escapolir-se.
1.SOMNIS RECURRENTS
Els somnis recurrents són aquells que es repeteixen de formes diferents però que mantenen punts comuns. Manifesten la necessitat d’expressar els aspectes més ocults de la nostra vida interna.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >