Close

XOPS!

Nous formats Sèrie d’humor en càpsules, composta de gags protagonitzats per personatges quotidians i divertits i amb un format obert amb múltiples possibilitats de trama. L’acció de la sèrie transcorre en una bugaderia autoservei d’un barri de Barcelona, on es generen situacions còmiques i diàlegs hilarants, mentre les rentadores netegen la roba.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/xops

Episodios disponibles para ver online

Capítol 13
Recull dels millors moments. Tot és a punt per saber si cada un dels personatges ha aconseguit el seu objectiu. Què els espera a tots ells?
Capítol 12
Un músic heavy que hi ha a la bugaderia intenta lligar amb la Noe. Mentrestant, en Lucas es desespera, ja que no entén què poden veure les dones en aquests personatges tan suats. La Carol s'anima i acaba marxant amb els components de la banda de rock per muntar-se una festassa a la seva furgoneta.
Capítol 11
Lucas li demana a Floris que distregui la Carol mentre ell s'intenta lligar a la Noe. Aquesta, però, sembla fascinada per un rocker que hi ha a la bugaderia. Mentre succeeix tot això, Floris es posa a dibuixar la veritable personalitat de la Noe.
Capítol 10
En Franki i en Víctor són un altre cop a la bugaderia. L'estratègia d'en Víctor de recuperar la seva exnòvia és convidar-la a un espectacle, però té problemes amb la reserva d'entrades. Anul·larà la cita amb ella?
Capítol 9
En Franki i en Víctor tornen a estar junts. En Victor no para de pensar amb la seva ex i, de sobte, en veure que en Franki no el comprèn li explica una anècdota del passat on es va produir tot el distanciament entre ells.
Capítol 8
Martí el venedor i dues amigues, la Júlia i l'Eli, tasten les roses que ve a vendre un noi paquistaní que viu al barri. S'adonen que els pètals són lisèrgics i comencen a "viatjar". La situació es torna caòtica.
Capítol 7
Noe i la seva amiga parlen de les seves coses a la bugaderia. De sobte, entra un venedor d'utensilis que no serveixen per res. Elles l'escolten però… Com acabarà tot? Li compraran alguna cosa? Li diran que se'n vagi a pastar? Es faran amigues d'ell?
Capítol 6
L'actual parella de l'Eli coneix en Víctor. El Leo, que és l'actual parella i una mica esnob, vacil·la a en Víctor, que no és capaç de venjar-se i acaba trucant a l'Eli. Com acabarà tot això?
Capítol 5
El Franki avisa el Víctor que a la bugaderia hi ha el nòvio de la seva ex parella. Corre per conèixer-lo i quan es troben, se sorprèn en veure que és un personatge bastant més agraciat i amb més món que ell. Com acabarà la situació?
Capítol 4
Lucas, l’argentí, insisteix en tirar-li la canya a la Noe. Mentre es van coneixent, interromp la Carol i li fa un petó a la seva amiga. La confusió provoca una gran excitació entre els presents i esclata el caos.
Capítol 3
Lucas, un argentí rebuscat i xerraire, coneix Noe i una amiga d'ella a la bugaderia. Lucas intenta posar-se-les a la butxaca fins al punt de treure's tota la roba per poder cridar l'atenció.
Capítol 2
En Víctor segueix esperant l'arribada de la seva ex a la bugaderia. Mentrestant, apareix un personatge que li roba de dins de la rentadora la colada, precisament, de la seva ex. En Víctor mirarà de recuperar-la a costa de córrer un gran risc.
Capítol 1
En Jose s'adona que a una de les rentadores de la bugaderia hi ha roba de l'Eli, la seva exnòvia. S'emociona pensant que s'hi retrobarà quan ella torni a buscar la colada. Espera el moment junt amb en Franki, que el farà tocar de peus a terra.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >