Close

Catalunya a Milà

Amb motiu de la presència de Catalunya en l'Exposició Internacional de Milà 2015, us oferim des de Milà una programació especial de cultura popular i tradicional.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Especiales
Tema: Fiestas
URL: http://www.xiptv.cat/catalunya-a-mila

Episodios disponibles para ver online

Acte final de Festa Major
Acte final de Festa Major com a cloenda de la Catalunya en l'Expo Internacional de Milà 2015, retransmissió en directe d'una exhibició de cultura popular i tradicional des de la Piazza del Cannonne de Milà. Hi participen l'Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya, l'Àliga de Girona, les colles castelleres Castellers de Vilafranca i Jove de Tarragona, Carranquers de Cervera i l'Agrupació Senienca.
Acte musical i litúrgic
Amb motiu de la presència de Catalunya en l'Expo Internacional de Milà 2015, retransmissió en directe del concert de l'Escolania de Montserrat i representació del Cant de la Sibil·la, drama litúrgic i cant gregorià de l'edat mitjana declarat patrimoni de l'humanitat per l'Unesco l'any 2010.
Cultura popular i tradicional
Amb motiu de la presència de Catalunya a l'Expo Internacional de Milà 2015, retransmissió en directe d'una exhibició de cultura popular i tradicional des de la Piazza del Cannonne de Milà. Hi participen l'Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya, l'Àliga de Girona, els Castellers de Vilafranca i la Colla Joves Xiquets de Tarragona, i l'Agrupació Senienca.
Resum Catalunya a Milà 1a part
Resum del més destacat de la jornada viscuda dissabte 13 de juny i retransmesa per La Xarxa de Comunicació Local amb motiu de la presència de Catalunya i la cultura catalana a l'Expo de Milà 2015.
Castells al Duomo de Milà
Actuació de la colla Jove Xiquets de Tarragona i colla Castellers de Vilafranca a la Plaça del Duomo de Milà amb motiu dels actes de cloenda de la participació de Catalunya a l'Expo de Milà 2015.
Dissabte, 13 de juny, a la teva TV local
El millor de la tradició, cultura popular i patrimoni del nostre país en un esdeveniment únic. Dissabte, 13 de juny, Catalunya omple Milà.

>


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >