Close

Cine de Warrior

Nous formats Cine de Warrior és un gran show televisiu d’animació presentat per Gorthol (El sangriento) que inclou seccions d'humor, reportatges de cultura o opinió, espais pels més joves, crítica cinematogràfica, anàlisis de les sèries de moda, debats polítics, esports, i fins i tot publicitat. És una barreja de 'Cine de barrio', 'El club' o 'La Columna', '...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Cine
URL: http://www.xiptv.cat/cine-de-warrior

Episodios disponibles para ver online

Capítol 14
Estimats/des espectadors/es, després de la lamentable confusió que va provocar l'emissió de l'anterior capítol i, tot i prometre un epíleg com cal pel programa, la direcció de CW va fracassar en el seu operatiu de recerca i captura dels integrants de l'equip del programa i, després de llargues jornades de rastreig pels cims i les valls de mig Fòtimer, només van localitzar al presentador. S'ha fet el que s'ha pogut...Tanmateix, us demanem disculpes per les possibles molèsties mentals que us pugui produir la catorzena i darrera entrega de la temporada, així com les ocasionades pel conjunt de la sèrie.
Capítol 13
Els membres de l'equip de CW no van llegir bé el seu propi contracte amb Asmatik i han marxat de vacances dos capítols abans del final real de la temporada. Per sort, i mentre la direcció no localitza a aquests individus difícilment classificables, el tècnic d'aplaudiments #2 s'ha currat aquest capítol especial amb alguns dels millors moments del programa. Esperem que us agradi i que la propera i, ara sí, darrera entrega de la temporada torni a comptar amb les intervencions originals dels vostres estimats amics.
Capítol 12
Benvinguts a la darrera entrega de CINE DE WARRIOR de la temporada. Una ocasió ben assenyalada, per la qual comptarem amb la presència al plató d’un vell amic programa...Però aquesta no és la única de les sorpreses que ens ha preparat l'equip de CW. També gaudirem de la darrera i, com no, truculent diàleg de 'El nostre amic l'estel'; riurem com Rupert Murdoch amb una nova sessió de 'Menudas mierdas'; tastarem de nou els sabors africans de la mà dels 'Ossicorns' i ens acomiadarem per sempre, i un cop més, d'un no tant innocent Froslin... Si no us acaba de fer el pes, recordeu aquestes sàvies paraules del nostre estimat Gorthol: "La vida m'ha ensenyat que la violència no és el camí."
Capítol 11
A l'onzena entrega de Cine de Warrior, també titulada "El pitjor que li pot passar a un pianista", l'Abishar el corrupte es trobarà amb una sorpresa d'allò més desagradable. Amb tot, gràcies als déus salamonians, i als productors executius del programa, els amants de la bona confitura s'afartaran de valent amb la reflexió i els valor educatius d'un nou capítol de 'El nostre amic l'Estel', el debat de mobles 2.0 a 'Nos van a dar' i amb l'espai aixafaguitarres per antonomàsia, 'Contiene Spoilers', que avui disseccionarà una obra mestra del cinema més actual. Atreviu-vos a ficar-hi la llengua!
Capítol 10
El deu és un d'aquells números rodons que tothom té al cap quan pensa en termes d'eficàcia i excel·lència, precisament tot el contrari d'allò què passa pel cap dels membres de l'equip de CW que fan un petit descans abans d'encarar el final de la temporada. Per aquest motiu, avui podreu gaudir d'un programa ben especial dedicat a la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya, l'Animac 2011!!!...Presentat, això sí, pel nostre estimat Gorthol, el sanguinari...
Capítol 9
Capítol 8
Després de recuperar l'ordre, trasbalsat al capítol anterior, l'equip de CW mira de reconciliar-se a la vuitena entrega del programa més vibrant des de 'El precio Justo'. No us perdeu aquest autèntic devessall de llum i color, que avui comptarà amb la inestimable col·laboració de 'El nostre amic l'Estel', el repàs a un dels best sellers new age més exitós de la història de mans de la voluptuosa Herna, i amb una nova aventura dels nostres il·lustrats 'Ossicorns'.
Capítol 7
Havia de passar...en el setè capítol de CW, Herna, la princesa amazona, pren els controls del programa per a dedicar-lo, a la seva particular manera, a totes les dones del món. Per tant, espais clàssics com el debat de 'Nos van a dar' o l'anàlisi lingüística de 'Cacadèmia WC', tractaran de dignificar l'essencial paper del gènere femení pel funcionament general i evolució de les diverses espècies, humanes i llegendàries...Però, aconseguirà imposar finalment la seva voluntat als membres masculins de l'equip?
Capítol 6
Música, acció, sexe i transvestisme són alguns dels exquisits plats que assaborireu avui si compreu el menú del sisè capítol de CW...i a més a més, la culta aproximació al món dels sintagmes, subjectes i predicats de'n Leohorn a 'Cacadèmia WC'. Un nou diàleg platònic de la joguina més desgraciada de tots els temps amb els seus, més que dubtosos, amiguets a 'El nostre amic l'Estel', on parlaran de nous tipus de relacions a distància; I, com no, una altra mostra de surrealisme kitsch-africà a 'Ossicorns'.
Capítol 5
Encara amb l'ai al cor per les possibles represàlies pel capítol anterior, la cinquena entrega de CW us té preparada una gran sorpresa...Què carai, va, us l'avancem: Un dels membres corporals del tirà més mediàtic de les terres obagues amenitzarà el debat de l'espai 'Nos van a dar', que avui tractarà l'apassionant món de les cafeteres casolanes de disseny. Arribaran, finalment, a les mans els nostres estimats tertulians? o es quedaran només en els insults? En qualsevol cas, sempre podran reconciliar-se amb el visionat d'una nova norma del gran llibre dels Fronslins que fins i tot emocionarà al més gèlid dels cors.
Capítol 4
Després dels primers tres capítols i de les crítiques rebudes per les formacions polítiques de tots els colors de les valls de Fòtimer, un inspector del Consell Català de l’Audiovisual vetllarà pel bé de l'audiència humana en la quarta entrega de Cine de Warrior. Amb tot, l'equip del programa va a totes i estrena una secció que no deixarà indiferent cap ànima: 'Menudas mierdas', l'espai de les imitacions musicals batejat per Abishar, el corrupte. Abans, però, gaudirem d'una aventura ben negra dels 'Ossicorns', de l'anàlisi lingüístico-vateril de'n Leohorn a 'Cacademia WC' i de la crítica, aquest cop musical, de Herna a un vibrant 'Contiene Spoilers' dedicat a un disc que aixeca tantes passions com els bessons irlandesos aquests d'Eurovision.
Capítol 3
Seguint amb la fal·lera de fer amics a cabassos, avui CDW estrena de la mà del seu horror reptant particular una secció que, si bé podria ser motiu de denúncia per part de l'Institut d'Estudis Catalans, també podria ser portat als jutjats per la Real Academia Española de la Lengua: 'Cacadèmia WC', l'espai dedicat a l'anàlisi lingüístic de qualsevol de les joies textuals que trobem a un lavabo públic. A més a més, i després d'escoltar les reclamacions de l'audiència, torna 'El nostre amic l'Estel', amb una nova desventura que ens farà reflexionar sobre el valor de l'amistat en temps de crisi, l'escultural Herna ens ajudarà a entendre la llei més polèmica del FUTBOL a 'Contiene Spoilers' i també coneixerem un dia més, què no hem de fer mai a un Froslin, sempre que volem que segueixi viu, és clar...
Capítol 2
En aquesta entrega del programa líder a les terres fosques de Salamònia, els valents integrants de l'equip de CW estrenen la secció més polèmica del seu particular TV Show: 'Nos van a dar', en la qual debatran les fortaleses i debilitats d'una de les formes de govern més antigues de l'univers, aquella en què el poder polític principal correspon d’una manera vitalícia a una sola persona designada per dret d’herència o per elecció...Una temàtica que seguiran les altres seccions del menú guerrer d'avui: Uns 'Ossicorns' visitats pel príncep literari per antonomàsia i 'Contiene Spoilers', que analitzarà una obra cabdal del naturalisme llibertari.
Capítol 1
Benvinguda al programa televisiu més ambiciós d'Esdrúxulmar on coneixereu els membres de l'equip (Gorthol, el sangnant; Abishar, el corrupte; Leohorn, l'horror reptant i Herna, la princesa amazona) i us presentarem els primers capítols d'algunes sèries i espais llegendaris per a l'audiència de les terres obscures: 'Ossicorns', les aventures i desventures de dos dels cartílegs més esbojarrats de la mare Àfrica; 'Coneix els Fronslins', una aproximació ontològica a la vida i mort d'unes misterioses criatures; 'El nostre amic l'Estel', l'espai que els més petits no haurien de veure i 'Contiene Spoilers', la secció divulgativa de la princesa més guerrera de la graellada digital.
Promo
Cine de Warrior és un gran show televisiu d’animació presentat per Gorthol (El sangriento) que inclou seccions d'humor, reportatges de cultura o opinió, espais pels més joves, crítica cinematogràfica, anàlisis de les sèries de moda, debats polítics, esports, i fins i tot publicitat. És una barreja de 'Cine de barrio', 'El club' o 'La Columna', 'Saber vivir', 'Go, Ibiza, go' i totes les sèries vuitanteres d'animació amb guerrers (excepte 'Fly, Dragon quest'). En definitiva es tracta d’un magnífic show de 7 minuts per a tots els públics ambientat en un estrany, absurd i llunyà planeta.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >