Close

No hi ha futur

Nous formats Sèrie de ficció que narra les aventures de dos amics que es disposen a passar un agradable cap de setmana provant videojocs en una casa de muntanya quan, tot d’una, esclata una guerra nuclear que acaba amb la humanitat. En clau de comèdia de situació, “No hi ha futur” vol retre homenatge a la ciència ficció dels anys 50. Hi desfilen personatges ...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/no-hi-ha-futur

Episodios disponibles para ver online

La fi de la fi del món
Amb els millors moments de la sèrie i els secrets mai explicats al voltant del rodatge de No hi ha futur.
El retorn
El món ha petat i tothom ho ha perdut tot però en Bernat troba a faltar al seu gos, l'Otto, i està molt deprimit. El seu amic Pere intenta consolar-lo, però aquesta voluntat els portarà a una situació deseperada.
L’ovni indiferent
El món ha petat, els dies passen i els nostres amics s’entretenen jugant a la videoconsola quan, de sobte, un misteriós soroll els destorba. Es tracta d’un ovni, però no és un ovni normal, és un ovni indiferent. La tasca del Pere i el Bernat és esbrinar què vol, tot i que, de vegades, és millor no conèixer la veritat.
Sue Ellen ha arribat per quedar-se
Sue Ellen ha arribar per quedar-se. La tensió sexual està a punt d'esclatar però continua el petit problema de la veu, a més a més una nova entrega de Botó Vermell i tot això patrocinat pel nova estrella de la musica house: Matt Krakowsky"
Sue Ellen, la noia amb veu de baríton
Després de fer-se la idea de viure per sempre més en un soterrani mirant la tele i jugant a videojocs passa una cosa increïble, del no rés apareix una dona; Sue Ellen. Els nostres protagonistes queden estabornits davant la possiblitat de tenir sexe real amb una dona, només hi ha un problema, degut a l'explosió a Sue Ellen li ha canviat la veu. Ara té veu d'home..."
Making off
Com es fa una sèrie com "No hi ha futur"? Tots els secrets al descobert. Veurem com es grava un capítol. A més, la preparació dels efectes especials , entrevistes exclusives i comentaris d'int erès. Tot això i més, al making off de NHF.
L'aniquilador de móns introvertit
Ara si que podem dir que la terra està sentenciada. L'aniquil.lador de móns, un ésser molt poderós tan antic com l’univers, està a punt d'arribar al planeta per destruir-lo. Abans, però, haurà de solucionar un petit problema de comportament.
La trucada misteriosa
El món ha petat. La població mundial gairebé ha desaparegut. Els nostres protagonistes passen els dies jugant a videojocs quan, de sobte, algú truca al telèfon.
Capítol 5
El món s'ha acabat. Ja no cal anar a treballar. Tothom es pot passar tot el dia davant de la tele gaudint dels seus snacks preferits. Però... Què passarà quan s’acabin els snacks? Com afrontaran els nostres protagonistes adonar-se que només els queda una bossa de “Doritos”? Mai més podran menjar “Doritos” ni gaudir de la seva dosi diària de glutamato o E-202. Davant aquesta situació es preguntaran si val la pena viure en aquestes condicions.
Capítol 4
La terra està a punt de patir una invasió extraterrestre, però es tracta de la invasió més sexy i glamurosa que ningú es pugui imaginar. Amb la intervenció estel·lar de Vicens Miralles com a home del planeta G.
Capítol 3
El món ha petat i els productes bàsics escassegen. Els nostres protagonistes poden menjar sempre conserves i jugar als mateixos videojocs. És més, estan encantats de fer-ho. El problema sorgeix quan s’acaba el paper de fumar.
Capítol 2
El mon ha petat i la radiació associada al succés està causant estralls. L’única possibilitat d’estar en contacte amb la realitat és la televisió. Les úniques cadenes que continuen emetent són les de la Xarxa de Televisions Locals. Kran, un sinistre monstre de l’espai, vol conquerir l’univers d’una manera que mai no s'ha fet: a través del seu propi show televisiu.
Capítol 1
Els informatius de la televisió anuncien l’esclat d’una guerra nuclear que acaba amb la humanitat. Mentrestant, dos amics passen un agradable cap de setmana provant videojocs en una casa de muntanya. Quan s’assabenten del succés, comencen a debatre els pros i contres de la fi del món.
Prova_sistemes_1_2014-03-27.mpg (367,2 Mb)

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >