Close

Oltre i limiti

Manresa ha estat durant els darrers 25 anys l’enclavament estratègic dels “Aborígens”, plataforma creada per gent d’arreu del món que té la certesa  que hi ha vida intel·ligent fora del planeta Terra. Un bon dia Manresa es desperta buida i alterada. Tothom ha desaparegut llevat de dos italians que no entenen perquè ells no han estat abduïts. Olt...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/oltre-i-limiti

Episodios disponibles para ver online

CAPÍTOL 6
Tot just quan ensopeguen amb un supermercat que els permetrà fornir-se i perllongar la seva recerca, els dos italians s’acomiaden amb el vague pressentiment de què el seu moment s’acosta.
CAPÍTOL 5
Manresa ha patit una mutació. Un dels italians sospita que com a conseqüència d'una nova visita alienígena. La frustració que això comporta és indigerible per al seu company de recerca, que amaga un motiu personal dolorós en la seva perseverança.
CAPÍTOL 4
Un aborigen ha reaparegut del no-res. No parla, sembla autista. Els dos italians l’adopten i li ensenyen com enviar senyals a través d’aparells casolans. Els forats de cuc, però, es poden obrir i tancar inesperadament i engolir el primer que troben.
CAPÍTOL 3
Tot i que els dos italians encara no han après a dominar-los, els forats de cuc es presenten com l'opció més factible per contactar amb éssers intel·ligents d'altres planetes. Gràcies a ells poden visitar indrets llunyans i fantasmagòrics dins de les coordenades terrestres.
CAPÍTOL 2
Alguns indrets de Manresa van patir una sèrie de transfiguracions com a conseqüència de la visita dels alienígenes. Els dos italians ens presenten algunes d’aquestes zones i creen hipòtesis sobre possibles vies de sortida. La comunitat científica estudia des de lluny els seus moviments.
CAPÍTOL 1
Els dos italians deambulen per Manresa mentre ens expliquen com es van conèixer, el que han viscut abans i després de la desaparició de tants aborígens i com s’ho fan per sobreviure.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >