Close

Percepcions

Nous formats Aterrit per constants visions de successos violents i morts en estranyes circumstàncies, en Teo porta una vida solitària i malaltissa. Necessita exterioritzar les percepcions que pateix per alleujar el seu dolor. Per deixar de reviure-les una vegada darrera l’altra, Teo ha descobert que l’única manera de desfer-se’n és plasmant-les en relats...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/percepcions

Episodios disponibles para ver online

6. ENTRE DOS MONS
Per en Teo, el suïcidi no ha estat la solució. Ara haurà de fer front als dimonis interns per trobar la resposta al seu dolor.
5. VÍCTIMES DE LA INOCÈNCIA
Hi ha ocasions en què els successos més escabrosos van lligats a la innocència. Fins i tot en un món de crim i extorsió existeixen uns límits que mai s'han de creuar.
4. ENTRE PARETS
Les veus de les víctimes de la violència de gènere mai més podran ser escoltades. Totes seguiran en silenci per sempre més excepte una que no descansarà fins que es faci justícia.
3. KM 4
En la societat globalitzada del segle XXI, una de cada cinquanta-nou persones és susceptible de cometre un assassinat sense raons de pes. La Paula i la Carla visiten el cementiri en el desè aniversari de la mort del seu pare.
2. EL MIRALL HABITAT
Existeixen creences que senyalen els miralls com a portals al món dels esperits. Tres noies comencen un joc d’espiritisme que se’ls acabarà anant de les mans.
1. LA PISCINA
El que habitualment és un lloc de joc i diversió pot acabar convertint-se en l’escenari d’un malson. Un grup de joves que celebren una festa estan a punt de descobrir-ho.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >