Close

Fora de lloc

Divulgatius Sèrie de rutes de temàtica diversa on es mostra la pluralitat de les vuit comarques gironines i on diferents personatges públics, extrets completament del seu entorn quotidià (fora de lloc), interactuaran amb el presentador per tal de mostrar-nos des d'una perspectiva única i especial les activitats que es poden dur a terme a l'entorn específic.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Viajes
URL: http://www.xiptv.cat/fora-de-lloc

Episodios disponibles para ver online

Baix Empordà
Fermí Fernàndez, el convidat d’aquest capítol, s’endinsa a la comarca del Baix Empordà. El grup d’havaneres Les Anxovetes, les ambaixadores, el guiaran a la seva descoberta: amb snorkeling, amb visita guiada a Palamós i amb cuina d’arròs. Descobreix de la seva mà la varietat paisatgística del territori.
El Gironès
Toni Albà tindrà el privilegi de descobrir els racons més del Gironès a través d'un gran coneixedor d'aquest entorn, Joan Roca. L'ambaixador té preparat una ruta que combina la descoberta de l'espai natural i cultural amb la força gastronòmica de Girona.
El Ripollès
Ricard Ustrell, el convidat d’aquest capítol, s’endinsa a la comarca del Ripollès. Alguer Miquel, l’ambaixador, el guiarà a la seva descoberta, a través dels Camins de la Retirada, amb visita guiada al Monestir de Sant Joan de les Abadesses i amb cuina de làctics. Descobreix de la seva mà la varietat paisatgística del territori.
Gabriel Rufián
Gabriel Rufián, el convidat d’aquest capítol, s’endinsa a la comarca de la Garrotxa. Fina Puigdevall, l’ambaixadora, el guiarà a la seva descoberta amb bicicleta, amb visita guiada a Castellfollit de la Roca i amb cuina de productes de la terra. Descobreix a través d'ells la varietat paisatgística del territori.
La Selva
Vador Lladó s’endinsa convidat a la comarca de La Selva de la mà de Carles Cors. L’ambaixador, conduirà la descoberta de la comarca amb activitats marítimes, culturals i gastronòmiques a través de la varietat paisatgística que ofereix el territori.
Nova temporada de 'Fora de lloc'
Teaser del programa 'Fora de lloc'. Segona edició, estiu 2016
Gironès
En aquest sisè capítol de Fora de Lloc, juntament amb Sílvia Cóppulo i de la mà de Carles Puigdemont, descobrirem la comarca del Gironès. Ens endinsarem en aquest territori, amb visites al Barri Vell, al Call Jueu i a la Catedral de Girona per passejar en bicicleta elèctrica (turisme actiu), dinar en el cor de la ciutat antiga (turisme gastronòmic) i descobrir els secrets subterranis de la catedral (turisme cultural), respectivament. Un dia rodó on juntament amb dos personatges famosos sabrem què és viure fora de lloc.
La Cerdanya i el Ripollès
En aquest cinquè capítol de Fora de Lloc, juntament a Xantal Llavina i de la mà d’Eduard Jornet, descobrirem les comarques de la Cerdanya i el Ripollès. Ens endinsarem a aquest territori, amb parades a Puigcerdà i Meranges, a Ribes de Freser i a Ripoll per fer muntanyisme (turisme actiu), dinar de degustació (turisme gastronòmic) i descobrir el Monestir de Ripoll (turisme cultural), respectivament. Un dia rodó on juntament a dos personatges famosos sabrem què és viure fora de lloc.
Alt Empordà
En aquest quart capítol de Fora de Lloc, juntament a Pep Ferrer i de la mà d’Oriol Aguilà, descobrirem la comarca de l’Alt Empordà. Ens endinsarem a aquest territori, amb parades a Peralada, a Empuriabrava i a Cadaqués per volar en el túnel del vent (turisme actiu), dinar al Mas Perafita (turisme gastronòmic) i descobrir els racons del Castell de Peralada (turisme cultural), respectivament. Un dia rodó on juntament a dos personatges famosos sabrem què és viure fora de lloc.
Pla de l'Estany
En aquest tercer capítol de Fora de Lloc, juntament amb Xevi Vilaró i de la mà de Marcel Zamora, descobrirem la comarca del Pla de l’Estany. Ens endinsarem a aquest territori, amb parades a Porqueres, a Banyoles i al Bosc de Can Ginebreda per passejar amb cavall i nadar a l’estany (turisme actiu), gaudir d’un show cooking a càrrec de Pere Arpa (turisme gastronòmic) i descobrir les escultures eròtiques (turisme cultural), respectivament. Un dia rodó on juntament amb dos personatges famosos sabrem què és viure fora de lloc.
La Garrotxa
En aquest segon capítol de Fora de Lloc, juntament a Toni Moog i de la mà de Pep Nogué, descobrirem la comarca de la Garrotxa. Ens endinsarem a aquest territori, amb parades a Santa Pau, a Besalú i a Olot per sobrevolar els volcans en globus (turisme actiu), descobrir la Catalunya medieval més esplèndida (turisme cultural) i per cuinar i dinar entre naturalesa (turisme gastronòmic), respectivament. Un dia rodó on juntament a dos personatges famosos sabrem què és viure fora de lloc.
Baix Empordà i La Selva
En Martí Peraferrer, director FITA, i en Rafel Faixedas, actor, faran un passeig en veler a Palamós, menjaran al Restaurant Mam’s i passejaran pel Castell de Montsoriu.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >