Close

Què li ve de gust?

Divulgatius Programa on els convidats, gent coneguda de la societat civil del país, parlend'allò que més els interessa o els ha cridat l'atenció en les últimes setmanes. Es tracte de mostrar què de notícies i temes que no formen part de l'àmbit professional pel qual són populars.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Actualidad
URL: http://www.xiptv.cat/que-li-ve-de-gust

Episodios disponibles para ver online

Jordi Llavina
Darrer capítol de la temporada, en què conversarem amb Jordi LLavina, actual presentador del programa sobre llibres l'Última Troballa. És un poeta del Penedès amb una dilatada trajectòria als mitjans de comunicació.
Francesc Fàbregas
Fotògraf i creador del mític programa del canal 33, "Sputnik", repassarem amb ells els darrers 30 anys de música a Catalunya mentre li preparen un seguit de cremes i sopes de verdures.
Toni Puntí
Director del programa "Ànima", del Canal 33, és un personatge vinculat a la cultura d'aquest país. Amb ell reflexionem sobre la cultura en aquest temps de crisi.
Rafel Nadal
El convidat d'aquesta setmana és un observador privilegiat de l'actualitat. Col·labora a La Vanguardia, a 8TV, Rac1 i TV i durant 4 anys va ser el director de El Periódico. Ha tingut contacte amb personatges que tenen molt poder en la societat actual, als quals anomena 'mandarins', que també és el títol del seu últim llibre, on explica les seves vides, miracles i sobretot les seves anècdotes.
Nandu Jubany
És un geni del foc, un xef que ha consolidat la seva trajectòria professional i que continua ferm en la seva filosofia: recollir l'experiència de les receptes tradicionals per reinventar-les des del treball, l'esforç i la passió que transmet cada dia des del seu restaurant.
Santi Arisa
Si el timbaler del Bruc hagués necessitat un ajudant, per proximitat hauria agafat el nostre convidat d'avui. És de Manresa i la seva vida està envoltada de timbals, tambors i altres instruments de percussió. Tota una vida dedicada a la música, ja sigui en solitari o en formacions emblemàtiques com Pegasus, i fins i tot s'ha atrevit a fer-nos ballar la sardana amb un nou ritme, la Sardanova.
Ivan Benet
És un dels noms amb més projecció del teatre catal i acaba d'estrenar al Romea 'Qui té por de Virginia Woolf'?
Pep Poblet
És l'home del saxo. Amb ell, ha acompanyat a David Bisbal, Ana Belén, Víctor Manuel i fins i tot ha posat música als monòlegs d'Andreu Buenafuente.
Marcel Gros
És un pallasso dels de tota la vida i aquest any celebra els 30 anys de professió. És de Manresa i diu que el pallasso no és per nens sinó que el pallasso és un nen.
Manel Cuyàs
Xerra pels descosits i té l'habilitat d'encadenar els arguments un rera l'altre. Si, a més, hi afegim la seva ironia ens dóna com a resultat una de les firmes de més prestigi del periodisme català. Escriu les memòries de Jordi Pujol, de les que ja prepara la tercera entrega.
Pep Bou
Aquesta setmana visita el programa el 'domador de bombolles'. Pep Bou ha captivat al públic del país amb unes bombolles que es transformen i tenen vida pròpia. Ell representa la poesia de l'espectacle, és un mim excel·lent, amb uns braços prodigiosos. Actualment, de gira amb el seu nom espectacle 'Clinc! la felicitat en un instant'.
Joan Carles Doval
Potser el seu nom no diu gaire cosa però darerra seu hi ha una de les discogràfiques més potents del país, Picap. Lluís Llach, Maria del Mar Bonet o Raimon, per dir només alguns noms, han passat per les seves mans, a més, compta amb un catàleg dels més complets de la història de la música catalana. Amb ell parlarem de música i del sentit que tenen les discogràfiques en un món ple de 'pirates'.
Jordi Grau
Gironí i periodista. És un dels culpables del prestigi i del poder de la premsa comarcal a Catalunya, tot i que ara és el màxim responsable de l'únic diari esportiu en català, el 9 Esportiu.
Francesc Colomer
Té 14 anys, va néixer a Vic però viu a Manlleu. És l' Andreu de 'Pa Negre'. Podria ser que el veiéssim damunt l'escenari del teatre Kodak de Los Angeles recollint l'Òscar a la millor pel·lícula estrangera, però no ens avancem i toquem de peus a terra!
Jordi Sargatal
És un naturalista convençut i exerceix com a tal. Gràcies a ell, el Parc dels Aiguamolls de l'Empordà es va convertir en un dels parcs naturals de referència del país. Ha estat director de la Fundació Territori i Paisatge i actualment és el màxim responsable d'una empresa que es dedica al turisme sostenible.
Lluis Pardo
En el darrer programa de la temporada conversarem amb en Lluis Pardo, mentalista.
Ricard Rotllan
Avui parlarem de religió, actualitat i gastronomia amb el monjo budista, Ricard Rotllan.
Enric Calpena
Avui parlarem amb Enric Calpena, periodista.
Montserrat Ferraro
La psicòloga Montserrat Ferraro és la convidada d'aquesta setmana del programa Què li ve de gust. Descobrirem una faceta desconeguda d'aquesta especialista en teràpies d'entrenament personal per a totes les edats. Al Què li ve de gust d'aquesta setmana Ferraro ens donarà també la seva opinió sobre les notícies d'actualitat que per a ell han estat més importants durant les darreres setmanes.
Martí Sabrià
Gerent associació hostalera costa brava centre. És una de les persones que sap més de turisme del país i des de la Unió d'Empresaris d'hostaleria de la Costa Brava Centre copsa la realitat del sector. El turisme ens ha de salvar i fer sortir de la crisi? En parlarem amb el convidat.
Fadhy Bujana
Empresari libanès, afincat a La Garriga, ha deixat de banda tot l'estrès de la direcció d'empreses per centrar-se en una igura que cada vegada està més de moda en la nostra societat: el coaching.
Conrad Son
El director i defensor del cinema eròtic en català Conrad Son és el convidat d'aquesta setmana del programa 'Què li ve de gust'. Descobrirem una faceta desconeguda de l'autor de La mar no és blava dels qui t'esperen. Al 'Què li ve de gust' d'aquesta setmana Son ens donarà també la seva opinió sobre les notícies d'actualitat que per a ell han estat més importants durant les darreres setmanes.
Cesk Freixas
Tot i ser molt jove, és una de les revelacions més fresques i espontànies del panorama musical català. És un home compromès amb la terra i en fa proselitisme, ja sigui en forma de cançó o de discurs.
Agustí Vidal
Pel seu nas han passat molts dels perfums que fem servir. Avui al programa parlarem amb un perfumista.
Xavier Graset
Ens ha fet riure, ens ha fet cantar i actualment ens fa reflexionar al programa l'Oracle de Catalunya Ràdio.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >