Close

Hipsterland

‘Hipsterland’ és una sèrie coproduïda per La Xarxa que narra en clau d'humor la història del Yon (Jonathan), un noi de Badalona a qui la seva nòvia deixa al·legant falta d’inquietud cultural i coneixements. Abandonat, el Yon es retroba amb uns antics companys d’escola, immersos de ple en l'onada hipster de Barcelona. Aquests amics, l’acolliran a...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/hipsterland

Episodios disponibles para ver online

1x12 Massa Hipster
En Yon, ara que s’està fent un nom dins del món cultureta fa la seva primera exposició fotogràfica. L’acompanya la Carla, ara que tornen a estar junts. Els altres membres del grup van venint, tot i que enfadats entre ells. Tots menys el Sever. El propietari de la galeria resulta ser en Dionís Perales. Aquest els reuneix a tots davant una misteriosa caixa del Sever. Dins aquesta hi ha una carta del Sever i un regal simbòlic per cada membre de hipsterland, fins i tot per la Carla. Els amics es reconcilien entre els aplaudiments de la resta d’assistents que veuen l’escena com una performance en directe. El Dionís s’endú al Yon i la Carla cap a un futur incert.
1x12 Hipster
En Yon, ara que s’està fent un nom dins del món cultureta fa la seva primera exposició fotogràfica. L’acompanya la Carla, ara que tornen a estar junts. Els altres membres del grup van venint, tot i que enfadats entre ells. Tots menys el Sever. El propietari de la galeria resulta ser en Dionís Perales. Aquest els reuneix a tots davant una misteriosa caixa del Sever. Dins aquesta hi ha una carta del Sever i un regal simbòlic per cada membre de hipsterland, fins i tot per la Carla. Els amics es reconcilien entre els aplaudiments de la resta d’assistents que veuen l’escena com una performance en directe. El Dionís s’endú al Yon i la Carla cap a un futur incert.
1x11 Massa Incòmode
En Yon i la Carla tenen una primera cita després de molt de temps. Van a un restaurant on el cambrer és molt excèntric. Un cop allà es troben amb el Norb i l’Ali i es veuen obligats a compartir taula convertint la situació en una cita doble. El que comença com una velada preciosa acaba sent un desastre, ja que entre la tensió de la mateixa taula i les bogeries del cambrer s’acaben tirant els plats els uns contra els altres.
1x10 Massa Meta
Per tal que el Norb els perdoni, els altres membres de Hipsterland l’ajuden a rodar un curt sobre la vida del Yon. Per culpa de retallades de producció es veuen obligats a fer-ho tot ells, fins i tot actuar. Just quan està actuant el Yon, obligat a fer de Carla pel Norb, l’autèntica Carla entra al plató. De primeres reticent, acaba acceptant participar en el curt del Norb. Un destacament de la hisenda hipster, alertats pel Sever, fa una inspecció sorpresa al plató i els trenca els carnets per estar treballant amb indocumentats (tots tenen el carnet del hipster3 menys el Yon). L’inspector veu les fotografies del Yon i li fa un carnet hipstergold. En Sever, consumit per l’enveja mata a l’inspector i confessa tots els secrets de hipsterland davant de tots.
1x09 Massa Noir
S’ha comès un crim a Hipsterland. La càmera del Sever, una antiga relíquia familiar, ha desaparegut. En vista que tots els membres de Hipsterland podrien haver-la agafat decideix contractar dos detectius que l’ajudin a treure l’entrellat. Tots els membres de Hipsterland tenen secrets. Per tal de defensar la seva innocència tots hauran d’explicar els seus secrets més íntims: el Said i l’Àlex ho han deixat fa un temps; en Norb i l’Ali acaben de començar una relació i en Yon està tornant a veure’s amb la Carla. Al final no troben al culpable perquè tots poden confirmar que no la van agafar. L’autèntic culpable, qui havia amagat la càmera, havia estat el mateix Sever perquè les seves fotos no són tan bones com les del neòfit fotògraf, Yon.
1x08 Massa Saw
En Yon sent al Sever cridar i es desperta, de sobte, a una nau abandonada. Algú els ha segrestat. El Sever està lligat a una trampa però en Yon aconsegueix salvar-lo. Investiguen la nau i es troben a la Lucy i al Max encadenats entre ells. Els quatre, després de passar una última prova, descobreixen que el segrestador és el Norb qui, en vista que ningú l’ha trobat a faltar mentre era fora, ha decidit venjar-se. Al final, el Norb descobreix que l’Ali és l’única que no ha caigut a la seva trampa.
1x07 Massa Schrödinger
L’univers es divideix en dues meitats perquè en Yon no pot decidir-se. Said ha de trobar la manera de tornar a ajuntar-los. S’adona que la Lucy, la inseparable companya d’en Max, s’ha quedat tancada a l’univers on en Yon va escollir Indievile. Però no només això sinó que al seu univers, l’univers de Hipsterland, s’ha perdut l’alegria i tot el grup es baralla. L’única opció que té en Said és utilitzar els coneixements que li va atorgar la Oracle per tal d’ajuntar els universos de nou. L’únic membre de Hipsterland capaç de transportar el missatge a l’altre univers és el Max, gràcies a la seva connexió amb la Lucy. Al final aconsegueixen ajuntar els universos gràcies a una acció coordinada entre el Max i la Lucy i tot torna a la normalitat.
1x06 Massa Doble (Part II)
Els membres de Hipsterland van al concert de l’Ali. Allà els esperen els Indievile. La Mei, la líder del grup de moderns, s’adona que si aconsegueix emportar-se al Yon cap al seu bàndol es podrà venjar de l’Ali. En paral·lel en Max i la Lucy visiten a una amiga seva coneguda com l’Oracle. Aquesta els hi explica que en Said ja l’ha vinguda a visitar i que si la profecia que ha descobert en Said es complís tindria conseqüències catastròfiques. Al concert, el Max i la Lucy s’alien amb la Mei per tal que el Yon torni amb la Carla. En el moment en què en Yon i la Carla es posen a ballar, l’Ali atura el concert i li fa un petó al Yon davant la Carla. Les dues bandes, els Indievile i els Hipsterland, es barallen. Al final en Yon haurà de decidir si es queda amb Hipsterland i els seus nous amics o amb Indievile i la seva ex xicota.
1x05 Massa Doble (Part I)
El grup de punk de l’Ali, els Bernarda’s pussy, tenen bolo i els membres de Hipsterland els ajuden a carregar els instruments. Tots menys en Said qui desapareix misteriosament. Quan estan preparant-se per anar cap al concert apareixen els Indieville, l’antic grup de l’Ali i el Max, amb el que sempre els ha unit una forta rivalitat. En Yon s’endú una amarga sorpresa no només amb el fet que el seu propi pare es mogui amb aquest grup sinó que també en forma part la seva ex, la Carla. La Mei, la líder dels Indievile, i antiga companya de classe de l’Ali, provoca a l'Ali i decideixen sol-ventar les seves disputes a través d’un duel de bateries. Quan sembla que l’Ali està a punt de guanyar agredeix a la Mei i queda desqualificada.
1x04 Massa Demòcrata
Una disputa pel pot comunitari de Hipsterland genera un debat sobre la constitució del pis. Tots els membres del grup, fins i tot els que no viuen a Hipsterland, tenen veu a l’hora de votar democràticament que volen i que no volen pel pis on viuen. Els membres s’agrupen per parelles i formen les seves pròpies candidatures. En Norb, qui està absent durant tot el debat, apareix representant un dictador i assumeix el control de Hipsterland desterrant a en Yon perquè està aconseguint ser tant hípster com ells. En Yon aconsegueix batre en duel a propi Norb i els hi explica la forma més coherent de portar el pot comunitari del pis.
1x03 Massa acrítica
En Norb, el membre més aristocràtic i dèspota del grup de hípsters, inaugura la seva galeria d’art S’espera que vingui un dels crítics amb més renom del panorama artístic i en Norb vol que tot vagi com la seda. Però el que està demanant és una utopia: la Lucy s’enamora del crític i marxen d’excursió oblidant completament l'exposició; l’Àlex i el seu xicot, en Said, s’encadenen a la porta de la galeria per fer una protesta contra l’art. Superat pels esdeveniments intenta, amb un esforç desesperat, disfressar a algú de crític i esperar que funcioni. En Yon, que s’adona que ajudant al membre més hípster del grup té molt a guanyar dins el pis, decideix trucar al seu pare, en Pacool, perquè es faci passar per crític. Al final, l’exposició és un èxit gràcies a les excentricitats del pare d’en Yon.
1x02 Massa cuentu
La Lucy, professora de guarderia, decideix explicar-li als nens de la seva classe la història de com el Yon es va instal·lar a Hipsterland i com el van transformar en hípster però amb una peculiaritat: els hi explica com si fos un conte de titelles.  Mentrestant, en Yon coneix més a fons als membres del pis. Tan a fons que es veu involucrat en el seu ritual d’iniciació. A més coneix al porter de l’edifici, un home peculiar turmentat per la seva dona. Un cop ha passat tota la processó fa un últim sacrifici: destruir tòtems de la seva personalitat cani.
1x01 Massa choni
En Yon, un garrulo amb molt poca ambició que porta una vida senzilla i monòtona; Treballa al bar del seu pare a Badalona, juga a la play, fuma porros i passa l’estona amb la seva xicota, la Carla. Aquesta, cansada de la seva actitud immadura i passota el deixa argumentant que no pot seguir estant amb una persona amb tan poca inquietud cultural. De casualitat es troba amb el Sever, el seu millor amic d’infància a qui la vida ha portat a formar part de la subcultura coneguda com a hipster. Junts decideixen que el millor que pot fer en Yon és mudar-se a casa seva, coneguda com a “Hipsterland” per tal que ell i el seu grup d’amics hípsters aconsegueixin reconvertir a un garrulo com el Yon en el millor hípster que s’ha vist mai.
Promo Hipsterland
‘Hipsterland’ és una sèrie coproduïda per La Xarxa que narra en clau d'humor la història del Yon (Jonathan), un ‘garrulo’ de Badalona a qui la seva nòvia deixa al·legant falta d’inquietud cultural i coneixements. Abandonat, el Yon es retroba amb uns antics companys d’escola, immersos de ple en l'onada hipster de Barcelona. Aquests amics, l’acoll...
Tràiler Hipsterland
‘Hipsterland’ és una sèrie coproduïda per La Xarxa que narra en clau d'humor la història del Yon (Jonathan), un ‘garrulo’ de Badalona a qui la seva nòvia deixa al·legant falta d’inquietud cultural i coneixements. Abandonat, el Yon es retroba amb uns antics companys d’escola, immersos de ple en l'onada hipster de Barcelona. Aquests amics, l’acolliran al seu pis i intentaran transformar-lo en un dels seus perquè pugui recuperar la seva xicota

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >