Close

CROATAN

Nous formats Els primers europeus que s’estableixen al Nou Món abandonen la colònia i es passen al bàndol dels natius. Prefereixen la cultura indígena  caòtica, però més autèntica, a les condicions degradants pròpies de la civilització. Es traslladen a Croatan, nom d’un poblat transformat ara en títol d’un programa que va a la recerca de la cultura actual mé...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/croatan

Episodios disponibles para ver online

13.MIQUEL CABAL
Miquel Cabal és traductor de novel.la russa, músic polifàcetic i gran amant de la gastronomia.  Protagonitza l’últim capítol de Croatan, una reflexió sobre el temps i conceptes com passat, present i futur. Cabal recomana fugir a llocs remots físics i mentals com a únic camí de la salvació.
12.JOE LALLY
Joe Lally ha tocat el baix durant quinze anys al grup Fugazi. Recentment ha publicat el seu primer disc en solitari que l’ha portat de ple a una gira per tot el món. Als seus 43 anys reconeix que el secret del seu èxit ha estat sortir al carrer per aprendre molt de la gent.
11.MARÇAL FORÉS
Marçal Forés és un gran cineasta perquè és un gran mentider. Però les seves mentides se les creu tant que acaben sent veritats. Ha rodat dos curtmetratges i porta temps somniant com serà la seva primera pel.lícula.
10.XAVIER BARÓ
Xavier Baró és una de les veus més singulars dels cantautors catalans d’avui. És un poeta que ha decidit arribar al públic a través de la música i, alhora, un gran crític que viu d’esquena a la indústria discogràfica, l’organització de festivals i els prejudicis de la gent.
9.CARLES LEOZ
Carles Leoz va néixer a Escòcia però es va traslladar a Barcelona per dedicar-se a l’amor i la música. És un heroi que ha compost cançons tempestuoses, exaltades, violentes i sarcàstiques... però mai tristes.
8.LAS DOLORES
Las Dolores és un grup de música format per la Marta, la Núria i l’Eli. Les tres van coincidir en un moment delicat de les seves vides. Van començar a cantar per fer teràpia de grup i van acabar fent concerts. Ara preparen el primer disc.
7.BEN PALMER
Ben Palmer va néixer a Cardiff. Convençut que la cigonya no el va deixar al lloc  adequat, es va traslladar al barri de Gràcia de Barcelona, on els últims anys ha compost música folk alegre, casolana i d’esperit altruista.
6.MANEL MUNTANER
El cineasta català Manel Muntaner s’ha envoltat d’imatges i sons suggeridors que fan despertar la persona que mira i escolta. L’espectador també és creador. Muntaner està desenganyat amb el sistema però continua fascinat per l’encanteri de la societat de l’espectacle.
5.ZA
ZA és un dels grups musicals més esbojarrats del sud d’Europa. Els seus seguidors els han reclamat en els llocs més inversemblants. En la música i en la vida són grans exploradors dels límits de la llibertat i amants de l’absurd i l’alt risc.
4.RAMON MAS
Ramon Mas és un poeta de gran impacte a les noves generacions però ignorat del tot als circuits oficials. Les seves cançons s’han silenciat al nostre país. Aquí ha tingut problemes per publicar un CD que al Japó està sent tot un èxit.
3.LA PATATA DE LA LLIBERTAT
La Patata de la Libertad batalla contra una societat de persones sotmeses a la incompetència dels polítics i a l’absurditat de l’actual sistema. Denuncia que la democràcia ha convertit la majoria en éssers que han entregat el seu pensament.
2.LOS CARRADINE
El Xavi, el Rafa i l’Antonio formen Los Carradine. Són tres combatents de la injustícia i de l’avorriment. Tres grans amants de la lluita i del rock and roll.
1.QUIQUE RAMOS
Els primers europeus que s’estableixen al Nou Món abandonen la colònia i es passen al bàndol dels natius. Prefereixen la cultura indígena  caòtica, però més autèntica, a les condicions degradants pròpies de la civilització. Es traslladen a Croatan, nom d’un poblat transformat ara en títol d’un programa que va a la recerca de la cultura actual més salvatge, amb un format audiovisual més salvatge encara.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >