Close

Fets encoberts

Cultura Sèrie d’animació en clau d’humor protagonitzada per en David Gylligan, un investigador conspiranoic que vol alertar el món dels perills que ens envolten, revelant dades simplement curioses, però que als seus ulls, desvetllen una amenaça i són prova de la manipulació a què estem sotmesos. Basada en dades reals que corren per Internet i altres mit...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/fets-encoberts

Episodios disponibles para ver online

El final
En Gylligan envia en Larry, en Tom i en John a una perillosa missió als Estats Units per arribar a la font de la gran manipulació a què estem sotmesos, esbrinant esgarrifoses veritats.
Les religions
En John inicia un turbulent viatge espiritual a través de les diverses religions, en un intent per trobar quin és l’autèntic i veritable Déu. Serà Yahvé? Serà Alà? Serà Jesucrist?....adonant-se d’aquesta manera que les diferents religions comparteixen moltes coincidències estranyes i amaguen curiosos rituals.
El món animal
En aquest capítol en Larry decideix fugir de la monotonia i anar a viure al camp. Acostumat a les comoditats de la ciutat i a l’entreteniment tòxic de la televisió, pateix els inconvenients de la vida rural i es veu amenaçat pel que semblen inofensius animalons, que en Gylligan sospita formen també part de la gran manipulació global.
Tecnologia
En Tom, addicte a la tecnologia és veu immers en incòmodes i agosarades situacions, que en Gylligan aprofita per mostrar la cara oculta de l’esgarrifós món de les noves tecnologies que, contràriament al que sembla, no ens fan la vida més fàcil sinó més difícil, ja que estan controlades per malvats grups de poder.
Relacions
En aquest capítol en Gylligan observa la relació que en John estableix amb la Linda, una noia un tant peculiar, intentant desvetllar els perillosos secrets que envolten les relacions de parella, altament manipulades per la corrupta societat.
Pilot
El conspiranoic investigador privat Gylligan presenta els seus subjectes d’estudi: tres oficinistes comuns que patiran les conseqüències d’inesperats fets que envolten el món dels funcionaris. A través d’en John, en Larry i en Tom, en Gylligan demostrarà que s’amaguen insòlites veritats darrere la rutinària i aparentment inofensiva vida dels oficinistes, que viuen aliens a la manipulació de les masses.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >