Close

12 bodes i un funeral

Nous formats 12 bodes i un funeral és una sèrie de ficció ambientada als anys 70 que desenvolupa la seva trama a través de fragments de pel·lícules casolanes. Explica la història d'un matrimoni, en Fèlix i la Ramona, amb una afició força peculiar. En Fèlix és mecànic quasi bé des que va néixer, està avesat a entendre i manegar els engranatges de tot allò que...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/12-bodes-i-un-funeral

Episodios disponibles para ver online

Fish&chips, by chef Mani Alam
“Fuck Diet, Eat Fish and chips!”. This is the slogan of a business created in 2015: The Fish and Chips Shop. It all started after a party night. The Alam brothers were leaving a disco, looking for a Fish & Chips shop, but they couldn’t find one. That’s when they decided to open their own Fish & Chips Shop, but with a modern touch. They now have 4 shops in Barcelona and are going to open a new one shortly. Chef Mani Alam cooks for us the most famous British recipe. Grab pen and take note!!
Entrevista Isona Passola, presidenta de l'Acadèmia de Cinema Català
Er Taqueta i Jonathan Galeano
I per amenitzar el programa, Er Taqueta i Jonathan Galeano ens presenten el seu darrer disc 'Nascut carrincló', rumba neocarrinclona i garrotins. Els podreu veure en concert el proper 8 de desembre a Les Borges Blanques.
El ball de l'àguila
L'Arnau Vila, periodista de Banyoles Televisió, ens porta el folklore nacional a plató. Avui ve acompanyat d'una àguila: l'àguila de les Festes Majors de Santa Coloma de Farners!
Corcances
La Laura Segur de Televisió de Ripollès revoluciona el plató per parlar de la crònica social de casa nostra. Avui ve acompanyada dels tertulians German Rodríguez, Aida Fuentes, Marc Florensa i la Sara Mongue. Analitzen les vacances dels famosos. A més, l'Alina Martín, productora del programa i xafardera de Catalunya, repassa el pas de Paris Hilton per Lloret de Mar.
Capítol 334
Al capítol d'avui de 'Ben trobats' coneixem Agna Egea, diagnosticada d'esclerosi múltiple que ha aconseguit acabar una Trailwalker. Parlem de gaudir de les vacances amb les mascotes amb Maribel Vila de Positivas Can. A la tertúlia d'economia, parlem del sector del cava. Recuperem un cas d'assassinat a Badalona, amb el periodista especialista en successos Pere Cullell. I tanquem programa amb un tastet de No Surrender, el festival Tribut de Bruce Springsteen de Vilanova de Bellpuig.
10 frases de parella
A la secció de salut, el David de Dios i la Montse Iserte, sexòloga i terapeuta de parelles (www.vibracions.com) parlen de deu frases que s'han de recordar a la parella per a mantenir la flama de l'amor.  
Missa de Montserrat, 16 d'abril
Retransmissió en directe de la Missa de Montserrat, en la qual hi participa la comunitat benedictina de Montserrat, l’Escolania i els pelegrins del Santuari. Jo sóc la resurrecció, perquè els favors del Senyor mai no s’esgoten. El meu primer bon dia va ser: He ressuscitat, i encara sóc amb vós. Realment és admirable la saviesa del Pare. No m’ha deixat de la mà! Els qui procurin ser sincers i veraços participaran de la meva vida. Benaurats els sincers, perquè ressuscitaran. No els farà por la mort.Lectura primera: Fets 10,34a.37-43Lectura segona: Col 3,1-4Evangeli: Jn 20,1-9
Missa de Montserrat, 09 d'abril
Retransmissió en directe de la Missa de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l’Escolania i els pelegrins del Santuari. La Quaresma, que començava amb la contemplació de Jesús posat a prova al desert, arriba avui a la prova culminant: la passió. L’entrada, triomfal i senzilla alhora, a Jerusalem és una aclamació al Messies, que ve en nom del Senyor. Morint, Jesús demostrarà fins a quin punt és el Messies esperat i com la manera massa humana d’entendre el Messies divergeix del pla de Déu.Lectura primera: Is 50,4-7Lectura segona: Fl 2,6-11Evangeli: Mt 26,14-27,66
Missa de Montserrat, 2 d'abril
Missa de Montserrat del Diumenge V de Quaresma (cicle A), del 2 d’abril de 2017Retransmissió en directe de la Missa de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l’Escolania i els pelegrins del Santuari. La resurrecció de Llàtzer és un dels miracles de Jesús que presenta un major grau d’espectacularitat. Però el caràcter extraordinari del fet ha de portar a aprofundir allò que és essencial en tot miracle: signe estimulador de la fe. La nostra identificació amb el voler de Déu, que des del baptisme l’Esperit Sant fa créixer en nosaltres, ens fa descobrir arreu signes estimuladors de la fe. Encara que es tracti de signes no gens espectaculars.Lectura primera: Ez 37,12-14Lectura segona: Rm 8,8-11Evangeli: Jn 11,1-45
Tendències d'hivern
Sou més de roba esportiva o més d’inspiració vuitantera? Aquest hivern anireu a la moda amb qualsevol de les dues opcions. Totes les tendències d'aquesta temporada amb l'estilista Erik Putzbach.  
EMMYS 2016
El cap de setmana passat va tenir lloc l’entrega dels EMMYS, els premis de la televisió dels Estats Units, que serien l’equivalent als Premis Oscars. Els repassem amb el nostre expert Àlex Oliva, del blog Els Bastards.  
Gonzalo Ayuso
Els inicis no són sempre fàcils, i qui ens ho pot explicar en primera persona és en Gonzalo Ayuso, un argentí afincat a Lloret de Mar, a La Selva. És cantant i ha vingut a presentar­nos el seu senzill ‘Nunca’.
Repor astronomia
Ramon Llull és una estrella, no només del pensament, sinó del firmament. Descobrim l’asteroide Llull i l’observatori astronòmic de Mallorca.
Capítol 123
13# 1982
En Fèlix guarda tot el que ha après de l’amor dins d’un bagul amb la intenció que algun dia algú decideixi obrir-lo.
12# 1981 pel·lícula nº 70
Com pitjor té els ulls en Fèlix, més clars es tornen els seus pensaments i els seus enquadraments. Està convençut que abans veia massa coses per no veure-hi res.
11# 1980 pel·lícula nº 67
La Ramona torna a casa sense fer net amb en Marcial. Però no serà l ´única a tornar a casa. En Fèlix, pràcticament cec, també rebrà la visita del Manolo, el seu germà que acaba de tornar d’Amsterdam per intentar refer la seva vida.
10# 1979 pel·lícula nº 66
La Ramona s’escapa amb l’home que fa temps que la ronda, en Marcial. A casa només hi deixa una carta. Potser ha fugit perquè en Fèlix no ha estat capaç de donar-li fills.
9# 1978 pel·lícula nº 62
En Fèlix abandona el seu negoci i comença a treballar per en Rogelio en una botiga de fotografia. Mentre, la Ramona recorda el seu primer desengany amorós.
8# 1977 pel·lícula nº53
Un accident a la carretera destapa el secret d’en Fèlix, s’està quedant cec.Tot i que ha traçat una estratègia perfecta per seguir rodant i muntant pel·lícules sense que ningú se n’adoni de les seves dificultats, els seus ulls l’estan abandonant.
7# 1976 pel·lícula nº 50
Els metges comuniquen a en Fèlix que té un mal neurològic degeneratiu i que probablement acabarà sense veure-hi gens. Però per por que la Ramona li prohibeixi seguir filmant pel·lícules en Fèlix li amaga la seva malaltia.
6# 1975 pel·lícula nº 46
La carta d’un videoartista enamorat de les pel·lícules d’en Fèlix fan que aquest es plantegi tornar a filmar casaments.
5# 1974 pel·lícula nº 45
Recuperat d’una ceguesa transitòria en Fèlix decideix abandonar definitivament la gravació de casaments, però en una parella, les decisions no les pot prendre un de sol.
4# 1973. pel·lícula nº 44
En Fèlix passa dues setmanes a l’hospital i el cap comença a donar-li voltes. Potser ha arribat el moment de prendre una decisió.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >