Close

Xadom

Sèrie formalment arriscada i temàticament vinculada a la gastronomia i a les converses de sobretaula. “Xadom”, o la gastronomia com a art, és un projecte que parla de tot allò que envolta la cuina per arribar a percebre-la com una porció més de la vida dels personatges que la conformen. Tretze converses, tretze restaurants i tretze plats dins un...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Divulgación
Tema: Cocina
URL: http://www.xiptv.cat/xadom

Episodios disponibles para ver online

Elmyr De Hory
Un bitllet fals, Elmyr de Hory, La Giralda, un Modigliani fals i dos amics es troben en un dinar molt particular per tancar Xadom.
Luis Buñuel
Dos desconeguts s’han donat cita i es deixen anar: el sexe, la seducció, l’engany i el desig són degustats per una parella de jubilats en plena forma.
Bruno Bettleheim
Les mares nevera, el psicoanàlisi, les teràpies Gestàltiques i una imminent maternitat són alguns dels temes que tracten una futura mare i la seva amiga mentre degusten un deliciós arròs basmati.
Miles Davis
Les dones a través d'una conversa sobre el Jazz i una curiosa comparació entre Miles Davis i Picasso, amenitzada amb un tataki de tonyina vermella, ens ofereix un capítol sobre l'amistat i la maduresa.
Monica Vitti
Dues germanes han quedat per dinar, només començar un detall fa sortir un conflicte que porta anys enterrat. Una amanida i una conversa entranyable serviran perquè alguna cosa canviï, com a les pel.lícules de la Monica Vitti..
Harry Haller
Dos amics reflexionen sobre el fetitxisme, els massatges als peus i els codis secrets que es donen en un restaurant sota la taula. Tot acompanyat d´un ravioli obert amb foie igual de deliciós que la vetllada.
Jack Lemon
El vampirisme proxèmic, Jack Lemon i els peus de porc rostits no estan aparentment relacionats, tot i que després d‘un dinar entre dos amics potser canviem d’opinió.
Hanif Kureishi
Dues amigues han quedat per dinar i explicar-se les vacances, mentre degusten un cevitxe de llamàntol i s'ensenyen fotografies de Hyde Park alguna cosa es va coent sota la taula i pot acabar esclatant.
Dogen Zenji
Quatre mesos meditant en un temple japonès donen per a una conversa gairebé surrealista. Un filet ibèric amb gorgonzola donarà energies a l´excèntric deixeble de Dogen Zenji, que explica amb tota mena de detalls un món desconegut per la majoria.
Paolo Conte
Un noi ha preparat un dinar romàntic i hi ha volcat totes les seves il.lusions. Avui es llançarà a la piscina i anirà a per totes. Només corre un risc: acabar menjant sol unes delicioses vieires amb emulsió per culpa del Paolo Conte.
Antoine Doinel
Dos amics han quedat per dinar en un luxós restaurant Indoxinès. Al llarg de la conversa descobrirem que tenen preocupacions molt diferents. L'Antoine Doinel serà el tema estrella i posarà cadascú al seu lloc.
Andrew Lornie
Un amic i una amiga queden per fer una paella de llamàntol en un dia aparentment normal. De sobte, el tema de la mala sort farà sortir Andrew Lornie a la conversa, i descobrirem una autèntica llegenda, l’avi Andreu.
Pere Calders
Un pare i un fill han quedat per sopar. Unes patates farcides amb bacallà i pebrot acompanyen dos personatges a qui la presència d'una dona misteriosa els farà parlar de pare a fill com fa temps que no ho fan, amb l'inestimable ajuda d'en Pere Calders.

Otros programas de divulgación >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >