Close

VIE

Nous formats Sèrie de ficció que té com a protagonista el Guillem Gomà i la seva feina en un servei estatal secret. Una trama a cavall entre somnis, realitat i ficció que es veu colpejada per sentiments tan humans com l’enveja, el desig de poder o l’amor.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/vie

Episodios disponibles para ver online

, a tocar dels Estels
En aquest capítol especial, coneixerem tots els secrets de la serie, amb entrevistes als seus protagonistes, imatges de making Off i escenes eliminades.
11-S (primera part)
En l’últim capítol de la temporada l’acció i l’aventura estan assegurades.
En Jordi respon
El capità de la nau Ramon Llull II, Jordi Pi Somalrena de Cobregrau, escriu les seves memòries repassant els millors moments de la temporada.
El nen de la mama
La visita de la Paquita, mare del capità, Jordi Pi Somalrena de Cobregrau, trasbalsarà la tranquil·litat habitual de la nau Ramon Llull II.
Les Petites friccions de la convivència
L’ordinador de navegació Ojal 9000 sembla decidit a acabar amb la vida de tots el tripulants de la nau Ramon Llull II.
Jordi, L’Heroi quàntic
És impossible fer una sinopsi d’aquest capítol.
Des que em vas deixar
Els astronautes de la nau Ramon Llull II, descobreixen que el seu capità Jordi Pi Somalrena de Cobregrau va tenir una breu carrera musical anys enrere.
Bromes Pesades
Les contínues bromes pesades i de mal gust realitzades pel Capità Jordi Pi deixen l’oficial de Telecomunicacions Jaume Guanyavents en una precària situació de salut.
Germanor
El capità de la nau Ramon Lull II, Jordi Pi Somalrena de Cobregrau s'ha abandonat a la beguda i sembla tenir part de la tripulació en contra. Però una experiència religiosa li fa veure que ha estat un pecador. És llavors quan esdevé un profeta i es disposa a difondre un missatge entre els homes que comportarà tràgiques conseqüències.
Nits d’ardenta passió espacial
Tot i haver estat sempre un home molt viril, el capità de la Ramon Llull II, Jordi Pi Somalrena de Cobregrau comença a dubtar de la seva pròpia sexualitat.
Els Jordipinets
Quan la Ramon Llull II intercepta una senyal que demostra l’existència de vida catalana a l’espai, el capità de la nau Jordi Pi Somalrena de Cobregrau visualitza un futur ple d'èxit. Malauradament no troba el que esperava quan descobreix la veritable font de la senyal interceptada...
Encontres en el Nivell C
El capità de la nau Ramon Llull II, Jordi Pi Somalrena de Cobregrau posa un ultimàtum a en Fermin: O es treu el nivell C o serà expulsat de la nau.
No està mal per ser el primer
Després d’un any de missió sense èxits, el capità de la nau Ramon Llull II, Jordi Pi Somalrena de Cobregrau, es veu eclipsat pel reconeixement que els mitjans donen a l'Estació Espacial Internacional.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >