Close

Festibad Xarxa

Programa d’ actuacions musicals de diversos grups de pop rock, jazz i blues. Constarà de 9 espais de 55 minuts que retransmetran les dues nits: la primera dedicada al pop-rock amb els grups 100 Blackbird, Tachenko i Pigmy, i la segona dedicada al blues i altres músiques amb Very Pomelo, Tota Blues &Bob Margolin.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Especiales
Tema: Música
URL: http://www.xiptv.cat/festibad-xarxa

Episodios disponibles para ver online

Medley Divendres
Chino and The Big Bet
CHINO & THE BIG BET
Booty Hunters
Sol Lagarto
Tercera entrega dels concerts que va acollir la Sala Clap de Mataró durant el Festibad Xarxa 2011. Aquesta setmana veurem en directe la banda Sol Lagarto.
Lagartija Nick
Segona entrega dels concerts que va acollir la Sala Clap de Mataró durant el Festibad Xarxa 2011. Aquesta setmana veurem en directe la banda Lagartija Nick.
Litoral i Elastic Band
Aquest 2011 el Festibad Xarxa es va celebrar a Mataró, gràcies a la producció d’m1tv i l’organització de Bad Music, l’espai de música independent de l’XTVL i COMRàdio. La Sala Clap de Mataró va acollir aquesta segona edició, que va reunir sis formacions consolidades en els gèneres del pop, el rock i el blues, de procedència principalment nacional. L’edició d’enguany del Festibad Xarxa ha estat un autèntic luxe per als amants de la música independent. En aquest primer programa veurem en directe les bandes Litoral i Elastic Band.
El millor de FestiBad Xarxa
Programa que recull els millors temes interpretats en directe per les bandes protagonistes de la primera edició del FestiBad Xarxa: Cien Blackbirds, Pigmy, Tachenko, Very Pomelo i Bob Margolin & Tota Blues.
Bob Margolin & Tota Blues (Segona part)
Bob Margolin va ser guitarra del mític Muddy Waters durant molts anys i ara ens presenta per primera vegada a Catalunya el seu tribut al gran mestre del blues de Chicago. Per l'ocasió estarà acompanyat de la Tota Blues Band, banda formada per argentins i catanans que està considerada com el major exponent d' aquest gènere a casa nostra.
Bob Margolin & Tota Blues
Bob Margolin va ser guitarra del mític Muddy Waters durant molts anys i ara ens presenta per primera vegada a Catalunya el seu tribut al gran mestre del blues de Chicago. Per l'ocasió estarà acompanyat de la Tota Blues Band, banda formada per argentins i catanans que està considerada com el major exponent d' aquest gènere a casa nostra.
Very Pomelo
La banda catalana Very Pomelo es l'autèntica sorpresa musical d' aquesta temporada. la seva fórmula de pop, rock, punk, blues i rumba catalana és molt original i fresca. Van arribar al FestiBad Xarxa en el seu millor moment per presentar "Fígaro, Fígaro", el seu primer disc.
Tachenko
La banda de Saragossa es troba en el seu millor moment, i prova d' això és que el seu nou àlbum "Os reís porque sois jóvenes" està a les llistes del millor de l'any. La presentació oficial del disc a Catalunya va ser al FestiBad Xarxa com a cap de cartell de la primera nit.
PIGMY
El projecte més particular de Vicente Macia, líder de la banda catalana Carrots. El seu primer àlbum "Miniaturas" ha obtingut un gran éxit i ara està enregistrant el nou àlbum del que presentarà temes en el concert.
Cien Blackbirds
Jove banda de Viladecans que presenta el seu segon disc, "Palfium". El seu so està enmarcat dintre del gènere indie, però també són un excel·lent representant del folk rock americà.

>


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >