Close

Instantànies

Nous formats Programa documental fet íntegrament amb fotografies i so directe que s’acosta a l’univers privat de persones anònimes. Amb la col·laboració de diferents fotògrafs convidats, cada capítol presenta una història única i irrepetible explicada a través d’instants fixes que ens torna l’emoció del descobriment de l’altre. És així com el programa convid...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad, Arte
URL: http://www.xiptv.cat/instantanies

Episodios disponibles para ver online

7.CARRER DELS PESCADORS
Una nova alba…El mar com a teló de fons dels qui no es resignen a l’abandó.Un entorn de percepcions on hi conflueixen de manera inevitable la tradició i el fet quotidià.
6.UN INDI PER 8 SOLDATS
Chinto Mordillo, àlies Malas Noticias, recorre una vegada més el llarg passatge cap al ring, aquest violent camí sense retorn que li permet descobrir, pas a pas, que ja no és un campió… és un lluitador.
5.THOMAS
Existeixen espais capaços de transformar els gestos en ritual. Thomas, com a pescador expert, tensa la corda i prepara l'ham d'un món tancat on hi ha, només, una possible sortida: la representació.
4.WHITEDAY
Passadissos, llums, teles, portes, flaixos, talons, presses.... Whiteday. Postures, formes i colors que ens descobreixen  la persona que hi ha darrera del personatge.
3.NOTÍCIES D'UN ALTRE MÓN
En un món dominat pel tedi de la repetició i del moviment, un home decideix tornar sobre els seus passos per posar en dubte les lleis de la realitat. Un diari de viatge on els camins s’entrecreuen i obren nous horitzons vers el desconegut.
2.LEONARD VINCENT DE WINCHESTER
Un petit ésser inanimat que cobra vida a cada instantània. Leonard Vincent de Winchester, un comte  arribat d’un altre temps, una personalitat que no li pertany, predissenyada. Un viatge a través dels ulls de cristall d’un personatge ancorat en el passat.
1.LES NITS DE CABÍRIA
Una dona que ja és una altra davant la càmera, que es torna, en cada foto, el seu personatge: Cabiria la Dulce. Cabiria que espera, Cabiria que narra i que es prepara una vegada més, metòdicament, per pujar a l'escenari, on allí, finalment, ella mana.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >