Close

L'altra pantalla

Ficció Espai de difusió del cinema català. L’emissió de cada pel·lícula va precedida d’una entrevista al productor, al director o a algun altre responsable del film, que serveix per posar en context cadascun dels llargmetratges.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Cine, Entrevistas
URL: http://www.xiptv.cat/laltra-pantalla

Episodios disponibles para ver online

No respires: el amor está en el aire
"No respires: el amor está en el aire" és la pel·lícula d'aquesta setmana a "L'altra pantalla".
Diario de una ninfómana
Dissabte 12 de maig a les televisions locals
El asesino del parking
Dissabte 5 de maig, "El asesino del parking" a les televisions locals.
Jugar a matar
La pel·lícula de dissabte 28 d'abril a L'Altra Pantalla.
Hot Milk
Dissabte 21 d'abril a l'Altra Pantalla
Animals ferits
Basada en el llibre “Animals tristos”, la història és un ventall d'examinacions microscòpiques de la societat moderna d'avui. Amor, relacions i traïcions entre homes i dones. Com ferim els qui ens estimem més. Dissabte 14 d'abril a l'Altra Pantalla.
El partit
La crisi masculina dels quaranta, il·lustrada amb la vida d'uns operaris que estan obligats a jugar un partit de futbol transcendental en què trobaran la pitjor solució per als seus problemes. Dissate 7 d'abril a L'Altra Pantalla.
Bestezuelas
La pel·lícula de l'Altra Pantalla de dissabre 31 de març és Bestezuelas.
The Ungodly
Dissabte 24 de març a les 22.45, The Ungodly a l'Altra Pantalla.
Conversaciones con mamá
El dissabte 17 de març, a L'altra pantalla, la pel·lícula Conversaciones con mamá.
Rojo Sangre
I el dissabte 10 de març, a l'Altra Pantalla... Rojo Sangre. Dirigida per Christian Molina.
Caracremada
Caracremada és la pel·lícula que podrem veure aquest cap de setmana a l'Altra pantalla.
Vlogger
Promo de la pel·lícula que s'emetrà a L'Altra Pantalla el dissabte 25 de febrer.
Camps de maduixes
Promo de la pel·lícula que s'emetrà a L'Altra Pantalla el dissabte 18 de febrer.
No ploris Germaine
Promo de la pel·lícula que s'emetrà a L'Altra Pantalla el dissabte 11 de febrer.
L'encreuament
Promo de la pel·lícula que s'emetrà a L'Altra Pantalla el dissabte 4 de febrer.
Defensant l'enemic
A una ciutat californiana, la governadora Lonsdale y el seu equip de seguretat, dirigit per John Ridley, són atacats en un carreró. L'home és testimoni de com un assassí acaba amb la vida de la seva protegida d'un tret. Quatre anys després, la mort de Lonsdale segueix turmentant-lo. Inesperadament, Ridley rep la visita del seu antic cap Mark Graver, qui li ofereix una feina per protegir a un important testimoni del govern. Després d'acceptar la proposta, Ridley viatja a Barcelona, on es troba amb Lee Maxwell, el seu nou protegit. Quan arriba a l'hotel, on el testimoni és custodiat per varis agents del govern, Ridley descobreix que Maxwell és l'assassí de Lonsdale. En un atac d'ira, Ridley s'abalança contra ell i acaba sent reduït per força. Graver li explica que la seva comesa consisteix en mantindre viu a Maxwell durant tres dies i que el seu propi testimoni va demanar expressament que fos ell el seu guardaespatlles. La situació es complica quan dos
Síndrome laboral
Des del 1989 i fins a la seva prohibició per la Generalitat la tardor de 1992 va existir un sector d'aerografia tèxtil; es tractava de petites empreses, amb personal molt jove, que pintaven amb pistoles pneumàtiques. Les condicions de treball en aquestes indústries eren insuficients. A més, els productes es barrejaven i s'utilitzaven constantment sense cap avís de la seva perillositat. Els gasos alliberats afectaven sèriament els pulmons. Després de més de deu anys d'una complicada instrucció, els propietaris i encarregats de les aerografies tèxtils s'asseuen al banc dels acusats, juntament amb la inspecció de treball, per la mort de sis treballadors l'any 1992 i les malalties pulmonars que van patir 67 treballadors més. Se'ls acusa de delictes d'imprudència temerària i contra la seguretat dels treballadors i es reclama responsabilitat civil subsidiària a tres empreses químiques, a l'Estat i a la Conselleria de Treball. Aquesta és la seva històri
Volverás
Fa més de sis anys que l’Ignacio no veu en Carlos, el seu germà, però una nit se’l troba casualment. En Carlos té seriosos problemes, és jugador, deu molts diners i la Marta, la seva nòvia, l’ha fet fora de casa. Tot i que a en Carlos sembla no importar-li res, l’Ignacio s’ofereix a ajudar-lo, però només falten cinc dies perquè marxi a Los Angeles a acabar la seva carrera d’arquitectura. Cinc dies al llarg dels quals l’Ignacio s’endinsarà en el món sense límits i ple de riscos i desafiaments d’en Carlos. Inevitablement, aquestes trobades acabaran per alterar i posar en perill la vida personal i familiar de l’Ignacio. Però quan intenti lliurar-se de l’influència del seu germà descobrirà que no sempre és fàcil tornar enrere.
Cravan vs Cravan
I aquesta setmana a l'Altra Pantalla... Cravan vs Cravan, dirigida per Isaki Lacuesta.
Colom i la Casa Reial Catalana
La setmana vinent a l'Altra pantalla "Colom i la Casa Reial Catalana"
La bomba del Liceu
La bomba del Liceu és la pel·lícula de l'Altra Pantalla de dissabte 23 de juny.
Veus des de Moçambic
Dissabte 16 de juny a l'Altra Pantalla
Enigma Cervantes
La pel·lícula Enigma Cervantes, dissabte 9 de juliol a l'Altra Pantalla.
Arropiero, el vagabund de la mort
Dissabte 2 de juny a les televisions locals.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >