Close

Family Travel

Infantils Family travel proposa un viatge per lʼunivers fascinant i ampli de famílies amb nens i nenes de fins a 12 anys amb gust per la cultura i sensibilitat artística. El programa combina reportatges i curtmetratges dʼanimació únics

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
Tema: Viajes
URL: http://www.xiptv.cat/family-travel

Episodios disponibles para ver online

Athípica
Visitarem Athipica, una hípica que no només es diferencia de la resta pel seu entorn sinó també per la seva filosofia
El més petit de tots
Assistirem a l'espectacle El més petit de tots, on les cançons tradicionals es barregen amb la dansa.
Sol Picó balla a Picasso
Assistim a l'espectacle que la coreògrafa i ballarina Sol Picó, acompanyada de Virgina Fernández, va fer al Museu Picasso, on van reinterpretar en dansa quadres i escultures de l'exposició 'Picassso devant Degas'.
CRAC
Visitarem el CRARC, un centre especialitzat en la recuperació d'amfibis i rèptils, uns animals tan poc coneguts com a interessants
Nascuts per llegir
Nascuts per llegir, una iniciativa per apropar la lectura als més petits.
Promo del programa
Promo del programa
Anna Llenas
La il·lustradora Anna Llenas, a més d’expressar-se artísticament, ha trobat en els animals un model perfecte per a les seves obres.
Acostuma't-hi
El programa d'aquesta setmana ens apropa al cos humà d'una manera diferent. Ens endinsarem en el món del moviment humà amb les titelles de Toni Zafra, els alumnes de l¹escola Eòlia o el fantàstic espectacle Plecs. Us presentem un cos com a eina que s'ha de cuidar tant per dintre com per fora, per això visitarem les instal·lacions del DiR i coneixerem les performances de Les Salonnières
Museu de la música
Visitem el Museu de la música.
Son Goku, Spiderman i jo
Voleu saber de què parlarem avui? Va, us donarem una pista: d'en Goku, l'Spiderman, la Heidi... exacte! Ho heu endevinat, parlarem del còmic! Amb l'ajuda de Víctor Sarsal i els amics de la Norma Còmics, començarem parlant del còmic japonès, el manga, que ja fa anys que va arribar i triomfar al nostre país. Entrevistarem el director de la JOSO, l’escola de còmic i manga de Barcelona. Però no us penseu que això és tot! També parlarem amb el creador de Martínez el Facha, el famós personatge de la revista El Jueves, i amb Miguel Gallardo, l'autor d’El Víbora o l'autobiogràfic María y yo. I per acabar farem un repàs als còmics tant europeus com americans que més ens agraden.
APAO
No s'haurien d’abandonar els animals i contra això lluiten a l’Associació Protectora d’Animals de l’Ordal (APAO).
Toni Zafra
Ens endinsem en el món del moviment humà amb les titelles de Toni Zafra.
Escola l' Antartida
Parlarem amb els alumnes de l' escola de música l' Antartida
Escola de còmic JOSO
Visitem JOSO, l’escola de còmic i manga de Barcelona.
L'aventura de parlar
Avui ens endinsarem en el món de les llengües tot gaudint de cal·ligrames com els de l'artista Marta Darder. Començarem el nostre camí parlant de l'esperanto amb en Ramon Perera, després ens trobarem amb dues logopedes que ens explicaran els problemes amb la parla i farem una breu estada a una acadèmia d'anglès on apliquen el mètode Helen Doron. També coneixerem dos estudiants d'Erasmus que ens explicaran la seva experiència a l'estranger i ens trobarem amb una professora de llengua de signes. Finalment, cap al final del camí, veurem una de les possibilitats de la llengua: un taller de periodisme amb Rosa Maria Calaf.
Plecs
Visitem el fantàstic espectacle Plecs i parlem amb el seu creador.
Auditori: Educa
Espectacle Educa a l' Auditori de Barcelona.
Kim Aubert
També parlarem amb el creador de Martínez el Facha, el famós personatge de la revista 'El Jueves'.
L'esperanto
Començem el nostre camí parlant de l'esperanto amb en Ramon Perera
Les Salonnières
Coneixem les performances de Les Salonnières
Escombrart
Avui visitarem la planta de triatge de Gavà, on es processen més de 18.000 tones de residus l'any. Anirem a la mostra d'art reciclat Drap Art, i parlarem amb alguns dels seus protagonistes, com l'Armand, l'Ismael Ossa o els components de la productora d'animació Citoplasmas. També visitarem el CosmoCaixa i l'exposició Reciclatge, el gran cicle.
Miguel Gallardo
Parlem amb Miguel Gallardo, l'autor d’'El Víbora' o el còmic autobiogràfic 'María y yo'.
Reciclatge creatiu
Manualitat del llibre Reciclatge creatiu.
Multidisciplin-Arts
La inspiració és encara un misteri pels neuròlegs, així que no la desaprofiteu i agafeu qualsevol cosa per convertir-vos en artistes! Avui visitarem el mercat de la plaça Sant Just, on es fa l'exposició Use a book; parlarem amb la Maria Elena Roquè, dissenyadora de vestuari; amb els Antigua i Barbuda, escenògrafs; i amb la Isabel Herrera, dissenyadora de joies. Veniu i no perdeu la inspiració!
CosmoCaixa i reciclatge
Visitarem el CosmoCaixa i l'exposició Reciclatge, el gran cicle.

Otros programas infantiles >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >