Close

Retrats··Skr

Divulgatius Sèrie documental que mostra, a través d’històries corrents, l’extraordinari de viure. "Penso que la vida de tot home és un camí cap a ell mateix, l’assaig d’un camí, l’esboç d’una senda. Ressegueixo aquest trajecte buscant històries humanes que m’ensenyin que viure, simplement, és extraordinari. D’on jo vinc, la gent existeix, això és tot".

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: http://www.xiptv.cat/retratsskr

Episodios disponibles para ver online

27.JONATHAN SASTRE
Guanyador indiscutible contra la droga ara ajuda a altres persones a abandonar l'addicció. Estudia disseny gràfic.
26.MERCÈ TORRES
Voluntària activa va passar la seva infantesa allunyada dels seus pares. Un temps fosc que l'ha condicionat per sempre.
25.JOSEP MARIA ALLUÉ
Inventor de jocs de taula. Casa seva és com un laboratori d' idees on un recupera el somriure i les ganes de jugar.
24.LLUÏSSA CASAS
Mestra de català, apassionada del teatre ha aconseguit amb la seva força natural retornar l'essència, la màgia del teatre als escenaris amb els seus nens.
23.SARA SENDER
Sara Sender va descobrir en el somriure una nova forma de vida. Ara a través de la risoteràpia ofereix a la gent la possibilitat de retrobar-se amb una emoció sovint perduda.
22.PITU CANYELLES
L'edat no l'ha retirat de la vida activa. Darrera un mostrador de vins, li preocupa enormement el benestar dels ciutadans.
21.JOSEFINA MONUI
Jubilada. Des del seu balcó, florit a l'estiu, observa transcórrer els dies en companyia de la seva inseparable veïna, Mercè.
20.PAU ROSELL
Clown. Gestiona l'espai La Saleta, al barri de Gràcia, des d'on intenta que la gent es descobreixi de forma més sincera.
19.SERGI BUENO
Dirigeix l'espai artístic El niu a Poble Nou. Un racó per aquelles persones que busquen un escenari on provar i exposar el seu art.
18.ANTONI VILELLA
Antoni Vilella. Mecànic del mític "Xato". De la frase de Bertrand Russell "viure amb entusiasme, sempre" n'ha fet del motor de la seva vida. No li ha anat malament. Als 92 anys conserva una vigorositat envejable.
17.QUERALT RIERA
Actriu. Ha obert al cor de les Rambles una escola de teatre que vindica l'actor lliure. El seu entusiasme mereix una oportunitat.
16.FRANCESC GUTIÉRREZ
Francesc Gutiérrez ha deixat el món de l'empresa per l'apertura interminable del mar. El trobareu en el seu Vell-marí al Port Olímpic de Barcelona. Obrir-se camí per les aigües li ha atorgat calma.
15.TONI BOSCH
És ebenista. Va néixer en el taller que ara tanca les portes. El mou la curiositat i la passió per les gestes impossibles.
14.MANEL GRAU
És guia voluntari del Gran Teatre del Liceu. La seva passió per la música clàssica l'ha convertit en una persona excelsa. Conèixer el Gran Teatre de la seva mà és un gran plaer.
13.JOANA SERRANO
Joana Serrano habita una petita porteria en una finca elegant de l'Eixample. El seu relat mostra la lluita continua d'una dona que ha sobreviscut a una infantesa de fam i falta d’estima.
12.GUILLEM MARTÍ BRASÓ
Guillem Martí Brasó és l'exponent de jubilació activa. Després de fer mitja vida a Alemanya ara busca els orígens familiars mentre col·labora amb una organització per a l’Àfrica. És tot bondat.
11.ANTONIA ALCARAZ
Antònia Alcaraz ha guanyat la batalla a l'alcohol. 38 anys sense provar-ne una gota. Ajuda les persones malaltes i presideix una associació a Sant Feliu de Llobregat. La seva perseverància és extraordinària.
10.PEPE FERNÁNDEZ
Retrat a un home que ha vist fer les sabates artesanalment al seu avi i pare. La seva honradesa l’ha dut a mantenir el negoci en peus.
9.RICARDO RUBEN
Entrem en el taller de tapisseria de Ricardo Rubén. Aquest homenot d'origen argentí estima la vida. La viu amb serenor i degustació.
8.MARTA SALVADOR
La Marta Salvador ha adaptat el seu modus vivendi a la seva passió: el viatge. El seu habitacle resumeix la seva essència.
7.PEP GÓMEZ
Retrats··Skr espia el titellaire Pep Gómez, artista del paper. El seu petit taller és el refugi dels seus records i el seu ara i aquí. Entrar-hi és parar el temps.
6.LUCILA TESTE
Lucila Teste és una artista que ha trobat en el teatre la forma de reconstruir la memòria familiar, personal i del seu país. L’art l’ajuda a alleugerir la condició de filla de la dictadura argentina.
5.NICOLÁS ACEVEDO
En Nicolas Acevedo és il·lusionista. La màgia és el seu sosteniment i la seva vida. Sense ella no podria passar.
4.MARIA CHIVA
Maria Chiva regenta una merceria on s’hi pot trobar absolutament de tot. Segur. El més interessant, les persones que habiten el local.
3.ANET DUNCAN
Nascuda a Durban, Sud-Àfrica. Pintora des de sempre. Per ella art i vida són inseparables.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >