Close

Des d'Egipte (sense tu)

Nous formats És un diari de viatge pel Nil d'un periodista jove, en Marc, amb problemes de parella. Entre gravació i gravació d'un reportatge per a la feina, connecta per videoconferència amb amics, familiars i parella.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Viajes
URL: http://www.xiptv.cat/des-degipte-sense-tu

Episodios disponibles para ver online

Capítol 13
Canvi de xip. El Marc vol aprofitar les poques hores, els pocs dies que li queden al país africà. És cert, ha perdut a la Laura, peró és conscient dels seus errors i vol estar bé amb sí mateix de nou, abans de tornar.Una visita a Abu-Simbel, sempre es un entorn espectacular per trobar-se amb un mateix...
Capítol 12
Després de la darrera conversa, la Laura decideix no saber absolutament res més d'en Marc.
Capítol 11
Segueixen riu avall, de temple en temple. En marc fa bromes, mentre en Xavi l'ajuda a recuperar l'interes de la Laura. Entre les diferents "presentacions" que en Marc li dedicarà, cal tenir en compte com ens mostrarà el vaixell per dins. Qui no recuperaria el seu amor desprès d'un vídeo com aquest?
Capítol 10
L'Eufòria d'en Marc segueix reflectint-se en els vídeos que li dedica a la Laura. Qualsevol cosa pot ser una bona idea. Un missatge dedicat, una passejada per les columnes gegants de Karnat...o fins i tot, cantar a ple pulmó a l'entrada del majestuós temple...
Capítol 9
Comença la ruta pel Nil. Del vaixell als temples que van apareixent per les ciutats costeres del famós riu.
Capítol: 8
Ja son a Luxor, en un vaixell al Nil. El Marc sembla una ànima en pena, enyorat, esgotat i cansat de discutir amb la Laura, els seus pares i en Xavi. Finalment, el seu company li fa una reflexió. Que està disposat a fer per recuperar la Laura?
Capítol 7
Abatut per tots els esdeveniments, en Marc abandona El Caire camí cap a Luxor (antiga Tebes), acompanyat com sempre d'en Xavi. La càmera estè encesa tot el dia i això angoixa a en Marc, que demana a en Xavi una mica de tranquil.litat...
Capítol 5
Un cop al Cairo, en Marc se centra en el seu reportatge, visitant diferents indrets de la ciutat: Mesquites, el Barri Copte, etc...Mentrestant, els seus pares, els seus amics li donen consells per recuperar a la Laura.
Capítol 4
En Marc haurà d'afrontar totes les seves pors, pa claustrofòbia a les piràmides, la por de no fer be la seva feina...i la de perdre a la Laura, que encara esta molt enfadada per la infidelitat que va cometre en el passat.
Capítol 3
Ja han arribat a les Piràmides. Les mítiques piràmides de Gizeh. Un cop allà, en Marc intenta capitanejar el reportatge com caldria, peró li resulta impossible. La Laura ha tornat...mitjançant una web-cam.
Capítol 2
El Marc i el seu company de viatge, en Xavi, no s'entenen. El Marc esta irascible i en Xavi es mor de ganes de gaudir de l'aventura al país post-revolució... Mentrestant, els amics d'en Marc i també els seus pares, el pressionen perquè expliqui les raons de la ruptura amb la Laura.
Capítol 1
El Marc acaba de quedar-se sense boda. La Laura, la seva parella, l'ha plantat uns dies abans del casament sense donar mes explicacions... o, potser si? Després del plantón, en Marc decideix fer el viatge de noses igualment, pero amb un company de periodisme per fer un petit reportatge del país. Bé, doncs ja son al Caire.
Promo del programa

Otros programas de reportajes >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >