Close

Aborígens

Nous formats Manresa i els seus voltants esperen l’arribada de nous éssers redemptors que salvaran la Humanitat d’una fi catastròfica. Segons els fidels, el món s’acabarà aviat pels desastres naturals, les alteracions genètiques, les guerres i altres desajustos provocats per l’home. Segons els rumors, la muntanya de Montserrat serà, gràcies a les senyals ico...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/aborigens

Episodios disponibles para ver online

CAPÍTOL 13
Què ha passat amb les persones que han desaparegut? Realment han estat abduïdes? Existeix la xarxa d’abducció? Val la pena resignar-se a abandonar aquesta aventura, aquesta necessitat de viure en un altre planeta? O cal romandre-hi, no fos cas que el miracle existeixi? Creure o no creure? Els fluxos migratoris generen dubtes, contradiccions i també certeses i conviccions a tots aquells que fan girar la roda. És per aquesta raó que no s’aturaran mai.
CAPÍTOL 12
Una veu reflexiona, fa preguntes, suggereix, replica... I també amaga secrets que, en un moment o altre, una altra veu mira de treure a llum.
CAPÍTOL 11
A Manresa, comença a córrer la veu que existeix una xarxa d’abducció. L’ambient s’enrareix i la desconfiança s’incrementa. Tothom desconeix qui està comerciant i a canvi de què.
CAPÍTOL 10
Les misterioses desaparicions s’associen a la presència d’entitats biològiques de naturalesa alienígena que han estat novament reclutades. D’altra banda, el salt generacional entre els primers “aborígens” i els seus descendents fa que la percepció de la situació sigui ben diferent.
CAPÍTOL 9
Alguns testimonis asseguren haver presenciat fenòmens d’abducció. Realment es tracta de casos aïllats? Això desencadena greus conseqüències a les escoles i un cert malestar entre els que no han estat encara abduïts.
CAPÍTOL 8
L’esperança inusitada que es respira a les rodalies de Montserrat és un tema que preocupa a les diverses congregacions de caire religiós que s’hi troben aplegades.
CAPÍTOL 7
Un seguit d’esdeveniments estranys s’estan succeint un rere l’altre. Entre els rumors i l’exaltació que això genera, un home assegura poder “contactar” a través de la verbalització del desig.
CAPÍTOL 6
Un succés desconcertant ha tingut lloc a les rodalies de Manresa. Ràpidament s’hi congreguen els “aborígens”, curiosos i àvids de renovar esperances.
CAPÍTOL 5
En un indret on proliferen històries i situacions fora del comú, és del tot natural que es produeixi un auge de la cultura oral, fins i tot entre els més menuts.
CAPÍTOL 4
Tot i que molts mitjans de comunicació han marxat, els "aborígens" i el nostre entrevistador resisteixen. Una antropòloga treballa sobre una tesi. Segons ella, ens trobem davant un nou estrat de l'evolució humana: la postcivilització.
CAPÍTOL 3
El Senyor Solé desvetlla alguna cosa més de la seva història personal. La manca d’esdeveniments fa que alguns mitjans de comunicació internacionals deixin de posar l’ull a Manresa.
CAPÍTOL 2
El cas del marit de la senyora Rams és una incògnita 12 anys després de la seva desaparició. L’onada de gent arribada a Manresa desborda la ciutat i les seves infraestructures, començant per les escoles i els hospitals. Malgrat tot, els “aborígens” tenen clar el seu propòsit.
CAPÍTOL 1
Un home es resisteix a explicar la història que va marcar la seva vida. Una dona gran no entén perquè el seu marit es passa tot el dia fora de casa. Una noia vol canviar de vida en alguna altra banda. Un senyor d’avançada edat, després de treballar dur durant tota la vida, també. El president d’una associació de veïns d’un barri dels afores de Manresa ens explica l’origen d’una comunitat que, després de molts anys, encara persegueix un únic objectiu: inspeccionar el cel per rebre algun senyal. Totes aquestes històries semblen estar lligades pels mateixos rumors que agiten una petita regió del centre de Catalunya...

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >