Close

Cuntrol z

Nous formats Sèrie de ficció–animació que explica la història d’uns éssers provinents d’un univers paral·lel, molt més desenvolupat que el nostre, que descobreixen casualment un portal còsmic ultradimensional que comunica directament amb el nostre món. Per aconseguir donar resposta als interrogants que els planteja la vida a la Terra, decideixen enviar-hi un...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/cuntrol-z

Episodios disponibles para ver online

Resum
Fer una sèrie com Cuntrol-Z implica un desplegament de mitjans espectacular que afecta a tot un gran equip de treball. L'intrèpid equip de treballadors de Cuntrol-Z forma un grup unit com una pinya, que no ha defallit, durant aquestes 13 setmanes, en posar tota la seva il·lusió per oferir un producte de qualitat, fresc i novedós. En aquest capítol especial, podreu conèixer finalment, aquesta trempada colla de professionals.
Dia de festa
El Cuntrol-Z rep una notificació inesperada per part del seu cap: estan molt contents de la feina feta fins ara, i els concedeixen un dia de festa. Què faran els nostres amics, acostumats com estan a estar sempre enfeinats, per ocupar aquestes hores lliures? en aquest novedós capítol, descobrirem que alguns d’ells ho tenen més clar que altres...
Les drogues
Què porta als humans a intoxicar-se amb substàncies verinoses? S’ajunten i comencen a comportar-se de manera estranya fins que a vegades queden exhausts i semblen posseïts. Seran rituals complexes comunicant-se amb altres dimensions? O una absurda manera de passar el temps i un joc competitiu entre ells? Cuntrol-Z haurà de dedicar una missió a investigar-ho.
El trànsit
Quin sentit tenen aquestes aglomeracions de fum, soroll i vehicles en constant moviment conduïts per humans amb cara de pomes agres? Per què veneren els seus transports com si fossin Déus de metall? On van amb tanta pressa amunt i avall? De debò no tenen cap altre mitjà de transport més net i eficient? Cuntrol-Z rep la missió d'investigar el sentit de tot plegat.
Els boscos
Com és que els humans tenen aquesta estranya tendència a viure atapeïts en ciutats massificades, i gairebé no se'ls troba en altres grans extensions de terra, com ara els boscos, on la qualitat de l'oxigen es molt millor i la vida s'hi desenvolupa més eficientment? Cuntrol-Z farà una excursioneta al camp per investigar aquest fenomen inexplicable.
Les mascotes
Quina és l'autèntica relació que tenen els humans amb les bèsties? Mentre per una banda els tenen a casa professant-los amor incondicional, no tenen cap problema en matar-los per menjar-se'ls. És realment possible que els humans siguin tant contradictoris com per tenir aquests dos sentiments cap a una mateixa cosa?
El mercat
Què té el mercat que porta als humans a anar-hi en massa? Com és que els humans es troben tan a gust en un lloc tan ple de soroll i xivarri? Per què porten uns estranys vehicles amb ells? El Cuntrol –Z no defallirà a l'hora de trobar la resposta a totes aquestes preguntes.
L'espera
Per què de vegades els humans es queden esperant sense fer res? Més encara. Què significa el concepte "esperar-se"? Quin sentit té? Quins avantatges i inconvenients comporta aquesta estranya pràctica? L'equip de Cuntrol-Z ha rebut ordres concretes de treure l’entrellat a totes aquestes preguntes, i s’ha posat immediatament a... no fer res, res de res.
El futbol
Quina estranya influència exerceix en els humans allò que anomenen "futbol"? Per què es transformen en bèsties embogides en contemplar vint-i-dos homes peluts en calça curta xutant una bola de pell esfèrica? El Cuntrol-Z s'enfronta a un dels comportaments mes irracionals de la humanitat, cosa que no és dir poc. Sobreviuran a la fúria primitiva dels humans?
Exposició
Què porta els humans a penjar uns estranys gargots a les parets? Els agrada tant com diuen o ho fan veure? Cuntrol-Z s'endinsa en missió científica en una galeria d'art, per treure l’entrellat de tot aquest problema, reaccionant amb diferents sensibilitats a tot el que allí hi descobriran.
La platja
Què porta als humans passar-se el dia estirats sota un tòrrid sol, a la sorra enganxosa de la platja? Perquè es produeixen voluntàriament serioses lesions a la pell fins a cremar-se-la? El Cuntrol-Z posarà també la seva pròpia pell en greu perill per mirar d'entendre aquestes qüestions.
Capitol 1
Davant la descoberta d’un portal còsmic ultradimensional que comunica directament amb la Terra, l’equip d’investigació de Cuntrol Z, format per Jefsis, Grosinc, Vellnou, Hillset, Jovtre, Mackú i Currdos, entra en acció.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >