Close

EOS

Nous formats Sèrie de ficció que explica la història de set residents a Barcelona que es troben fora de la ciutat en el moment que s’hi produeix una gran explosió energètica. En aquest context i sense cap possibilitat de comunicació, els set personatges lluiten per tornar a casa seva.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/eos

Episodios disponibles para ver online

Capítol 7
Els set personatges es troben a l’hostal on descobrim que el misteriós ciclista és un hacker que havia estat avisat de l’explosió a Barcelona per una amiga internauta anomenada Astrid. En Rober, el hacker, aconsegueix recopilar informació de la situació mitjançant una connexió a Internet.
Capítol 6
A l’Arnau se li atura el cotxe en mig del bosc després d’una estranya explosió just en el moment que tornava a la ciutat per assistir al part de la seva dona. L’Arnau veu passar a un ciclista a gran velocitat, a qui intenta aturar sense èxit, i decideix endinsar-se al bosc on es troba amb l’Eli a conseqüència d’una caiguda. Tots dos acaben confluent amb l’Helena i la Magda i junts decideixen tornar a l’hostal.
Capítol 5
L’Eli és una adolescent que manté una relació lèsbica amb la Vanessa, una companya d’institut. El seu pare és molt estricte i quasi no la deixa sortir de casa, així que decideix escapar-se. La Vanessa li deixa les claus d’una casa de camp als afores de la ciutat amb la promesa que pujarà al dia següent. La explosió a Barcelona enganxa l’Eli just en el moment d’entrar a la casa de camp.
Capítol 4
La Magda és una model que han deixat d’agafar en els càstings i que necessita diners per mantenir a la seva filla petita. La explosió a Barcelona l’agafa fora de la ciutat, a l´hostal on es troben la resta de personatges. Ella i l’Helena decidiran provar de tornar a la ciutat quan la senyal del telenotícies es perdrà misteriosament.
Capítol 3
L’Alex és un traficant de perfil baix que intenta fer un negoci per liquidar un deute i aconseguir diners per mantenir la clínica del seu germà, que pateix una disminució psíquica. El lloc triat per fer el negoci és en un hostal als afores de la ciutat. L’explosió sorprèn l’Àlex en el punt de trobada.
Capítol 2
L’Helena és una advocada que ha aconseguit treure de la presó l’Andrés. Al cap del temps, la casualitat fa que els dos es trobin i concertin una cita a què l’Helena no podrà acudir, ja que haurà de visitar un client als afores de la ciutat. L’explosió atrapa l’Helena enmig del seu recorregut.
Capítol 1
En Crupper està a punt de saltar al buit. Ha decidit acabar amb la seva vida en un barranc lluny de la ciutat. Però abans ha de participar a una partida de póquer on es juga alguna cosa més que els diners. La seva exdona ha tornat i vol endur-se el fill de tots dos, ja que en Crupper és incapaç d’exercir com a pare.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >