Close

Premis Enderrock

Les televisions i les ràdios locals emeten en directe la gala dels XVII Premis Enderrock 2015 - Premis de la Música Catalana 2015, en un especial produït pel Grup Enderrock amb la col·laboració de La Xarxa que condueixen Carles Xuriguera i Fel Faixedas.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Especiales
Tema: Eventos
URL: http://www.xiptv.cat/premis-enderrock

Episodios disponibles para ver online

2016
Gala dels Premis Enderrock 2016, presentat pels humoristes Carles Xurigueras i Fel Faixedas, que compleixen tres anys conduint aquesta festa. La periodista musical de Ràdio Arenys, Marta Pérez, narra tot el que passi dins del Teatre Muncipal de Girona.
Pregala Enderrock
A partir de les 19’30h, programa especial des de la plaça del Vi de Girona. Un espai que transitarà entre el set de televisió, amb actuacions musicals i els protagonistes de la nit que passaran per la catifa vermella (Blaumut, Catarres o Ebri Knight). Un programa presentat per la periodista Rosó Feliu, TV Girona, amb la col·laboració de Marta Pérez de Ràdio Arenys.
2014. 1a part
Gala dels Premis Enderrock 2014 que se celebra el dijous 13 de març al Teatre Municipal de Girona, amb les actuacions d'Els Catarres, La Troba Kung-Fú, Txarango, La iaia i Gerard Quintana amb Xarim Aresté.
El dijous 3, tornen els Premis Enderrock a la teva televisió local
2015
Programa especial que inclou la retransmissió en directe de la gala dels Premis Enderrock 2015, que condueixen Carles Xuriguera i Fel Faixedas, el 26 de març des del Teatre Municipal de Girona. La gala inclou les actuacions de Núria Graham, Els Catarres, Nyandú, Joan Dausà i Sènior i el Cor Brutal, a més d'altres sorpreses i homenatges.
Prèvia Premis Enderrock 2015
Programa d'actuacions i entrevistes des de la Plaça del Vi de Girona com a prèvia de la gala dels Premis Enderrock que se celebren més tard al Teatre Municipal de Girona.
La meva generació
Promoció pre-gala Enderrock 2015
Promoció premis Enderrock 2015

>


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >