Close

Vent maleit [Torna'm les meves coses]

Nous formats Sèrie de ficció que relata la història de Chi, una aviadora taiwanesa que busca el seu equipatge extraviat. De viatge en avioneta, una ràfega de vent del nord desestabilitza l'aparell, la maleta de Chi s'obre de sobte i tot allò que hi guardava vola pels aires i cau damunt d'una illa sense nom. Per recuperar les coses perdudes, Chi salta, baixa ...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/vent-maleit-tornam-les-meves-coses

Episodios disponibles para ver online

De com Chi coneix una altra aviadora perduda i descobreix el misteri de l'illa
La dona misteriosa entra en escena. Duu casc, maleta i mocador d'aviadora i no està disposada que Chi continuï posant en perill la seva vida i el seu benestar. Arriba el moment en què Chi copsa quin és el seu lloc a l'illa. Ara és l'hora de decidir si vol o no restar-hi.
De com Chi coneix els mesuradors i és condemnada per una jutgessa desganada
Chi és interceptada pel grup dels mesuradors. L'illa és ben petita i no tot hi cap. Els mesuradors prenen mides de qualsevol cosa que ocupa espai. Després de les anàlisis pertinents, els mesuradors descobreixen que, amb Chi, la massa permesa en l'illa està sobrepassada. Chi haurà de respondre davant de les jutgesses
De com Chi descobreix les mentides de l'illa sense nom i es fa una fotografia
Entre arbres i al costat de la mar, viu el fotògraf sincer. Fa anys, els habitants de l'illa van decidir bandejar-lo, perquè en les seves fotografies es mostrava la veritat de cadascun d'ells. Chi decideix ser valenta i gosa posar-se davant del seu objectiu. La veritat, desvetllada amb un flaix.
De com Chi té bones pensades per arranjar els desperfectes de l'illa i troba la seva pinta
A l'illa no tot funciona bé i, per solucionar els petits i grans desperfectes, existeix l'arranjador i la seva caixa d'eines. El problema: hi ha massa feina per a un sol home. A l'arranjador, ja no li queden ni idees ni ganes. Chi decideix ajudar-lo a recuperar la il·lusió en el seu treball. Junts recorren l'illa, tot arreglant qualsevol avaria.
De com Chi esbrava les seves penes amb la dona dels planys i veuel seu ventall que arruixa la tristor
En l’illa sense nom, els habitants que tenen pena es reuneixen per contar-se els problemes i plorar en companyia. Chi s’infiltra en una de les seves reunions i comprova que no hi ha penes grans o petites, solament maneres diferents d’afrontar-les. Moltes vegades qui més plora no és qui més sofreix.
De com Chi arriba a la ciutat dels encadenats i per poc acaba lligada a unes falses amigues
Chi arriba fins a la ciutat dels encadenats. La gent s'encadena entre si per voluntat pròpia. És la millor manera de refermar llaços i fer duradores les amistats. Chi no té ni vol les cadenes, però, si decideix romandre a la ciutat, haurà d'aprendre a suportar el pes de l'acer.
De com Chi remena la furgoneta dels trastos i s'acomiada de la seva amiga
La dona que tot ho guarda no és capaç de desfer-se de cap objecte. Atresora les seves coses en una furgoneta i es passa els dies fugint. Allò inútil no té cabuda en una illa on l'espai escasseja. Ella, o els seus objectes? Ha de triar. Chi la coneix i li serveix en safata una solució al seu problema.
De com Chi visita la masia del temps detingut i parla amb Napoleó
En una illa sense nom, el temps passa tan poc a poc que un mateix és capaç de gestionar-lo al seu gust. Si t'ho proposes, pots viure alguns anys desfasat, fins i tot, segles. Chi pren el te amb els homes del temps detingut, íntims amics de Molière i Marilyn Monroe.
De com Chi ajuda a obrir els ulls a una donam poruga i es retroba amb la seva àvia
Chi troba a la benzinera abandonada una dona morta de por. Duu cinquanta anys amb els ulls clucs perquè de jove va tenir un ensurt. Ara està sola i el fet de conèixer Chi representa l'únic estímul que pot ajudar-la a començar a mirar el món i gaudir de la vida. Una vida per davant i un viatge en companyia.
De com Chi xala amb l'al·lot que salta i troba les botes d'aigua
Es pot arribar fins a on es vulgui d'un salt? Tot seguint el rastre d'unes sabates velles, Chi arriba fins a l'al·lot que salta. La vida, per un moment, es converteix en un salt esperançador i Chi descobreix que, amb imaginació, es pot arribar molt alt.
De com Chi parla amb l'al·lota ensorrada i veu la dona misteriosa
Mirar la mar és un plaer, o una condemna? Chi coneix una al•lota que, de tant mirar la mar, s’ha quedat ensorrada a la platja. Troba a faltar el fet de moure’s, però no és capaç d’encarar la seva realitat ni de donar-hi una sortida. Chi ha d’anar amb compte de no caure en la mateixa temptació.
De com Chi coneix les dones de les històries i troba el seu bòtil que guarda silencis
Chi arriba fins al silenciós casal de les històries. El silenci es trenca quan obre un bòtil i descobreix que, en l’illa sense nom, les històries han de ser guardades per poder fer front a l’excessiva calma.
De com Chi arriba a una illa, cerca els seus objectes i coneix l'home tocadiscos
Chi és aviadora i ha patit un accident. En ple vol, una ràfega de vent ha fet que la seva avioneta trontollés i que tot el seu equipatge volés pels aires. Baixa a terra per recuperar els seus deu objectes perduts i per poder prosseguir amb el seu viatge. Davant d'ella, una illa sense nom i una recerca.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >