Close

Promoció pre-gala Enderrock 2015

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: Premis Enderrock
Título: Promoció pre-gala Enderrock 2015
Descripcion:
Fecha publicación: 24-03-2015

URL:
http://www.xiptv.cat/premis-enderrock/capitol/promocio-pre-gala-enderrock-2015

Otros vídeos de Premis Enderrock en xip/tv (Cataluña)

2016
Gala dels Premis Enderrock 2016, presentat pels humoristes Carles Xurigueras i Fel Faixedas, que compleixen tres anys conduint aquesta festa. La periodista musical de Ràdio Arenys, Marta Pérez, narra tot el que passi dins del Teatre Muncipal de Girona.
Pregala Enderrock
A partir de les 19’30h, programa especial des de la plaça del Vi de Girona. Un espai que transitarà entre el set de televisió, amb actuacions musicals i els protagonistes de la nit que passaran per la catifa vermella (Blaumut, Catarres o Ebri Knight). Un programa presentat per la periodista Rosó Feliu, TV Girona, amb la col·laboració de Marta Pérez de Ràdio Arenys.
2014. 1a part
Gala dels Premis Enderrock 2014 que se celebra el dijous 13 de març al Teatre Municipal de Girona, amb les actuacions d'Els Catarres, La Troba Kung-Fú, Txarango, La iaia i Gerard Quintana amb Xarim Aresté.
El dijous 3, tornen els Premis Enderrock a la teva televisió local
2015
Programa especial que inclou la retransmissió en directe de la gala dels Premis Enderrock 2015, que condueixen Carles Xuriguera i Fel Faixedas, el 26 de març des del Teatre Municipal de Girona. La gala inclou les actuacions de Núria Graham, Els Catarres, Nyandú, Joan Dausà i Sènior i el Cor Brutal, a més d'altres sorpreses i homenatges.
Prèvia Premis Enderrock 2015
Programa d'actuacions i entrevistes des de la Plaça del Vi de Girona com a prèvia de la gala dels Premis Enderrock que se celebren més tard al Teatre Municipal de Girona.
La meva generació
Promoció premis Enderrock 2015