Close

2014. 1a part

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: Premis Enderrock
Título: 2014. 1a part
Descripcion: Gala dels Premis Enderrock 2014 que se celebra el dijous 13 de març al Teatre Municipal de Girona, amb les actuacions d'Els Catarres, La Troba Kung-Fú, Txarango, La iaia i Gerard Quintana amb Xarim Aresté.
Fecha publicación: 13-03-2014

URL:
http://www.xiptv.cat/premis-enderrock/capitol/premis-enderrock-2014-1a-part

Otros vídeos de Premis Enderrock en xip/tv (Cataluña)

2016
Gala dels Premis Enderrock 2016, presentat pels humoristes Carles Xurigueras i Fel Faixedas, que compleixen tres anys conduint aquesta festa. La periodista musical de Ràdio Arenys, Marta Pérez, narra tot el que passi dins del Teatre Muncipal de Girona.
Pregala Enderrock
A partir de les 19’30h, programa especial des de la plaça del Vi de Girona. Un espai que transitarà entre el set de televisió, amb actuacions musicals i els protagonistes de la nit que passaran per la catifa vermella (Blaumut, Catarres o Ebri Knight). Un programa presentat per la periodista Rosó Feliu, TV Girona, amb la col·laboració de Marta Pérez de Ràdio Arenys.
El dijous 3, tornen els Premis Enderrock a la teva televisió local
2015
Programa especial que inclou la retransmissió en directe de la gala dels Premis Enderrock 2015, que condueixen Carles Xuriguera i Fel Faixedas, el 26 de març des del Teatre Municipal de Girona. La gala inclou les actuacions de Núria Graham, Els Catarres, Nyandú, Joan Dausà i Sènior i el Cor Brutal, a més d'altres sorpreses i homenatges.
Prèvia Premis Enderrock 2015
Programa d'actuacions i entrevistes des de la Plaça del Vi de Girona com a prèvia de la gala dels Premis Enderrock que se celebren més tard al Teatre Municipal de Girona.
La meva generació
Promoció pre-gala Enderrock 2015
Promoció premis Enderrock 2015