Close

13 maneres de quedar-se sol

Nous formats Hi ha moltes maneres de quedar-se sol. Tots n'hem experimentat alguna i creiem conèixer quins conflictes han provocat aquest canvi. La intenció de 13 maneres de quedar-se sol és aclarir quins són els motius que ens empenyen a aquesta experiència, qué succeeix quant comencem a pensar només en nosaltres mateixos i de quina manera aquestes separaci...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/13-maneres-de-quedar-se-sol

Episodios disponibles para ver online

Mar i Martina.
La Mar i la Martina són amigues des de que eren petites però ara s’han de separar per la feina del pare de la Mar. La Martina pensa que mai tornarà a trobar una amiga igual i creu que la Mar se n’oblidarà d’ella. A la Mar sembla que li faci il·lusió la vida que farà allà i la gent nova que coneixerà i a la Martina li fa molta ràbia que no estigui trista per la seva separació. Però en realitat la Mar no vol acceptar que deixarà res enrere i no reacciona a la tristesa de la Martina. Ara la Mar i la Martina s’han d’acomiadar però cap de les dues sap com fer-ho bé.
Capítol 12
Eduard i Marta
L’Eduard i la Marta són alguna cosa més que professor i alumne. La Marta li guarda molt rancor al l’Eduard per coses que han passat entre ells i que no ha pogut parlar amb altres persones. L’Eduard ha fet molts canvis a la seva vida que encara no està preparat per explicar al món i que la Marta ha anat descobrint. Ara l’Eduard ha d’anar cedint a un ritme que li permeti madurar el que li està passant sense aïllar-se totalment de la Marta.
Martí i Paula
El Martí i la Paula s'estimen, però no poden estar junts per ara. El Martí fa algun temps que s'ha aïllat del món, almenys del que coneixia fins ara. Sap molt bé el que vol però al no poder aconseguir-ho ha entrat en un procés autodestructiu. La Paula ha decidit concentrar-se amb la seva vida diària, no plantejar-se les coses i deixar que passi el temps. Els dos estan a la corda fluixa però mantenen un equilibri relatiu. El Martí gràcies al seu caràcter i vitalitat, la Paula negant la situació. La nostàlgia fa que el Martí i la Paula es retrobin, però per ara, cap dels dos ha canviat.
Carme i Laura
13 maneres de quedar-se sol -- La Carme i la Laura són mare i filla. La Laura té 18 anys i comença a descobrir algunes de les coses que pot fer com a dona i que no podia fer quan era una nena. La Carme té por que corri massa, que li facin mal i, en el fons, li fa por perdre el control que havia tingut fins ara. Una persona que el que més vol és precisament diferenciar-se de la seva mare. Ara la Carme ha de deixar-li la suficient llibertat a la Laura per explorar sense deixar de protegir-la del tot però sense que la vegi com un obstacle.
El Toni i la Isabel
El Toni i la Isabel feia molt que no es veien. La Isabel sempre li ha tingut molta admiració, respecte i estima al Toni però mai ha pogut apropar-s’hi. El Toni sempre s’ha estimat molt a la Isabel però s’ha anat tirant a l’esquena tots els errors comesos per la família i se n’ha anat allunyant a poc a poc. Ara es retroben en un moment difícil on serà impossible evitar vells rancors que mai s’havien resolt i que els segueixen perseguint als dos.  
4.JAN I MIGUEL
El Jan i el Miguel són professor i alumne. Fa un parell d’anys que fan classes de cant i encara que el Miguel és un professor dur, el Jan gaudeix de les seves classes. Però últimament els pares del Jan no estan gaire d’acord amb alguns dels valors que intenta inculcar el Miguel al seu fill. El Jan es debat entre el que li diuen els seus pares i el que li diu el Miguel i no ho té gaire clar quin és realment el seu criteri.
7.CARLA I CLÀUDIA
La Carla i la Clàudia fa 6 mesos que han començat a ser amants. A la Carla aquest 6 mesos li han canviat la vida, s'ha separat del seu marit, ha començat a ser independent i ha descobert que li agraden les dones. La Claudià fa temps que té relacions esporàdiques amb diferents persones i té ganes de construir una relació madura, compartir il-lusions i aconseguir una certa estabilitat. Però la Carla encara no ha assimilat tots aquests canvis a la seva vida i quant es presenten problemes queden molt clares quines són les seves prioritats.
6.MIRIAM I DANIEL
La Miriam i el Daniel tenen una relació molt especial però el Daniel te 8 anys i no pot decidir que vol fer amb la seva vida. La Miriam, amb tot l'optimisme possible, intentarà normalitzar i minimitzar una situació que tampoc vol i que ha d'assumir de la millor manera. La incapacitat per poder explicar-li bé la situació al Daniel la portarà precisament al camí contrari al que ella volia.
5.L'ORIOL I LA LAIA
L’Oriol i la Laia son parella des de fa més de tres anys. Durant tot aquest temps l’èxit personal, la Laia com actriu i l’Oriol com a dramaturg, ha estat per davant de la seva relació de parella. Ara la Laia acaba d’estrenar la seva primera obra de teatre amb un personatge important i a l’Oriol no li ha agradat gens. La mescla entre frustració, il·lusions i canvis de prioritats faran aflorar conflictes que fins ara no estaven presents.
3.MARCOS I SARA
El Marcos i la Sara son parella des de l’adolescència, sempre han sigut amics i s’han donat suport en moments molt difícils, sempre han construït una identitat conjunta del que volien ser com a parella. Però ara la Sara s’ha obert a un nou món i comença a veure les actituds del Marcos com un abús i com un estancament dels seus somnis. El Marcos no entén cap a on vol anar, després de tot, ella pertany al mateix món que ell.
2.LAURA Y DAVID
La Laura és la germana petita de la novia del David. La Laura i el David han construït una relació d’amistat molt propera i amb molta confiança. La Laura és una nena molt gran per la seva edat i ha trobat en el David un referent d’amistat amb el que comparteix coses que no pot parlar amb altres persones. Ara el David i la seva novia estan passant un mal moment i el David haurà de decidir si vol seguir veient a algú que li recorda que li han fet tant de mal...
1.ALÍCIA I PABLO
L'Alícia i en Pablo són parella desde fa un parell d'anys. L'Alícia s'ha cansat de ser una dona aventurera i independent que lluita contra el món les 24h del dia i ha començat una relació amb en Pablo, un home que sembla poder combinar un bon sentit de l'humor, essencial per a ella, amb una mica d'estabilitat. Per a en Pablo, l'Alícia ha arribat en un moment de la seva vida en què es veia estancat i li ha aportat el caos necessari per poder tornar a il·lusionar-se amb les coses. Ara tots dos han de prendre algunes decisions junts sobre el seu propi espai personal, però la seva manera d'entendre la vida és molt diferent. Quines coses de la identitat personal estaran disposats a cedir per la vida en parella?
Promo
Trailer promocional de 13 maneres de quedar-se sol. Temporada primavera We are DO.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >