Close

Tertulians

Nous formats Sèrie de documentals que mostra la vida i la feina de les persones que es dediquen professionalment a opinar. Tertulians és un retrat coral sobre les misèries i grandeses dels treballadors de l’opinió, per analitzar el fenomen dels debats televisius i radiofònics, alternant imatges d’arxiu amb entrevistes a tertulians cèlebres.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
Tema: Televisión
URL: http://www.xiptv.cat/tertulians

Episodios disponibles para ver online

6.ÒSCAR PARELLA
En aquest capítol, el tertulià Òscar Parella ens explica què és un coolhunter. Es conversa també amb el periodista i escriptor César Llesa. Finalment, el videoartista DJ Guillermo ens explica l’art de combinar tertúlia i música actual.
5.CRISTOPHER TULLOCH
En aquest capítol, el professor universitari Cristopher Tulloch reflexiona sobre l’art d’opinar i comunicar-se. El productor i presentador Alfons Arús, explica la necessitat de trobar nous tertulians que connectin amb el públic jove. En aquest programa, també ens ofereixen el seu testimoni com a opinadors i professionals de la comunicació, els periodistes Joan Roy i Ferran Grau i l’empresari Jaume Rodríguez.
4.JOAN ROY
En aquest capítol, el periodista Joan Roy, ens fa un discurs sobre el mèrit i les virtuts dels tertulians. El perruquer, Josep Pons, ens explica els èxits assolits durant la seva trajectòria com a opinador. Finalment, la psicòloga Arantxa Coca ens fa un autoretrat de la seva faceta de tertuliana.
3.ARANTXA COCA, JAUME RODRÍGUEZ I JOSEP PONS
Aquest capítol està protagonitzat per Arantxa Coca, psicòloga i tertuliana. També coneixem Jaume Rodríguez, empresari i tertulià, i la seva vinculació al futbol. Finalment, acompanyem Josep Pons, perruquer i tertulià, durant les seves brillants intervencions radiofòniques.  
2.ARANTXA COCA, JOSEP PONS I SANTI CARULLA
Aquest capítol està protagonitzat per Arantxa Coca, psicòloga i tertuliana. També coneixem a Josep Pons, que ens presenta el seu biògraf personal. Finalment, acompanyem Santi Carulla al programa El Club de TV3.
1.JOSEP PONS, JAUME RODRÍGUEZ I SANTI CARULLA
El primer programa ens presenta tres tertulians de luxe: el perruquer Josep Pons , l’empresari Jaume Rodríguez i el cantant Santi Carulla. Al llarg de la sèrie anirem descobrint com viuen una feina, la de tertulià que requereix passió i documentació rigorosa.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >