Close

Animal Party

Nous formats Sèrie de ficció formada per 13 videocreacions, cadascuna d’elles amb dos elements comuns: un personatge principal que simbolitza un animal, i una festa d’animals com a final de cada capítol

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/animal-party

Episodios disponibles para ver online

Making of
The Owl
THE OWL És una voyeur eternament vigilant. No li interessen les confidències, sinó els secrets que ningú s'atreveix a confessar i que ella extreu sense permís, per si mateixa. I sap molt bé com extreure'ls. Sap exactament què està passant en Animal Party.
The Leech
La dona sangonera és un paràsit. Mai fa res de profit, llevat convèncer la seva cuidadora de la seva incapacitat per valer-se per si mateixa. Ambdues tenen una relació enverinada i malaltissa que les condueix cap a un final en Animal Party.
The Rat
L'home rata és un supervivent nat, esmunyedís i oportunista. Roba, trafica, extorsiona i delata, sense la menor autocrítica. Està bregat en múltiples embolics i sempre aconsegueix tirar endavant. Unes trobades amb altres animals el conduiran directament a Animal Party.
The Shark
Animal Party -- L'home tauró sempre somriu, estreny mans, signa documents, transmet seguretat. És el germà gran que quadra les quotes del finançament per sobre de les teves possibilitats reals. És la persona que provoca passió i temor en les seves preses. Encara que aquesta vegada, potser no aconsegueixi el seu objectiu.
The dog
L'home gos és gregari quan coincideix amb semblants, però mostra un ferm individualisme mentre està sol. I ho demostrarà salvatgement quan es troba amb un llop quan ell considera que està en el seu territori: Animal Party.  
The Rabbit
La dona conill és una fugitiva. La observem des de la perspectiva dels caçadors. Seminua, corre entre la mala herba del bosc. Acabarà corrent pels carrers deserts sota la llum dels fanals. El seu últim recurs és refugiar-se en Animal Party.
The Chamaleon
La dona camaleó utilitza la mimesi com a mecanisme de defensa. No pot sortir de casa sense domesticar la seva angoixant inseguretat, esforçant-se a fer-se invisible per a tots. Per sobreviure, el camaleó es col · loca darrere dels transeünts i caminen junts. Aquest joc per etapes el condueix fins Animal Party.
The Mantis
És una femme fatale premeditada, que empra el seu atractiu com a arma de captació. Homes i dones la troben irresistible. No té por de res, excepte a topar-se amb una altra mantis. Un enfrontament entre rivals pot tenir un desenllaç fatal.
The Parrot
L'home lloro és extravagantment bonic i xerraire. És explotat pels seus cuidadors, però té una oportunitat de ser lliure. Quan es decideix a escapar és un esclat de joya incontenible que provoca una tempesta d'alegria. El seu particular cant a la llibertat el dirigeix ​​directament a Animal Party.L'home lloro és extravagantment bonic i xerraire. És explotat pels seus cuidadors, però té una oportunitat de ser lliure. Quan es decideix a escapar és un esclat de joya incontenible que provoca una tempesta d'alegria. El seu particular cant a la llibertat el dirigeix ​​directament a Animal Party.
The snail
La dona cargol construeix la seva closca amb vivències. Aquest procés és progressiu i no s'atura mai: aquestes vivències se li adhereixen a la closca i la fan més gran. Allà on vagi, no pot prescindir d'aquesta muntanya d'objectes de valor sentimental, ni pot evitar que la seva massa creixi a cada pas.
L'home xai
L'home xai és acomodatici i integrat. Sense qüestionar res, segueix les pautes establertes en un il · limitat anhel d'acceptació. Estima ser un més, sense interferències, i s'esforça a no sortir de la cleda. Fins que arriba un moment que el corrent el porta a Animal Party.
The Pig
L'home porc se sent brut sempre, i es turmenta per això. Paradoxalment, el seu sentit de culpabilitat l'ha transformat en un obsés de la higiene i l'ordre. Una puresa que anhela, però que sempre se li escapa.En el món exterior res denota amenaça. En un carrer qualsevol en la qual tots ens mouríem ambdespreocupació i naturalitat, ell, però, estarà alerta en tot instant. Només es relaxa davant la trobada fortuïta amb objectes roses. Com un antídot fugaç, aquests objectes són els oasis en la seva particular travessia del desert, encara que acaben per no ser suficients davant l'irresistible empenta de la immundícia.Una odissea turmentada que acabarà al cim de màxima desesperació i plaer, creuant una porta fortuïtament, entrant en Animal Party.
Promo
Trailer promocional de Animal Party. Temporada primavera We are DO.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >