Close

Especials informatius - La Xarxa

Informatius Recull dels programes especials informatius distribuits per la XTVL a totes les televisions de proximitat.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Informativos
Tema: Actualidad
URL: http://www.xiptv.cat/especials-informatius-laxarxa

Episodios disponibles para ver online

21D Eleccions al Parlament
Programa informatiu especial que, en col·laboració amb les televisions locals, repassa els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre de 2017.
Especial Informatiu pels atemptats terroristes a Catalunya
Programa informatiu especial que repassa l'actualitat relacionada amb els dos atemptats terroristes perpetrats a Barcelona i Cambrils. Presentat per Jordi Sacristán i Glòria Trullàs, inclou connexions en directe amb els principals escenaris dels fets, les declaracions de les autoritats polítiques i policials i altres testimonis. L'especial s'emet l'endemà dels tràgics fets i hores després del minut de silenci que es va guardar a la plaça Catalunya en senyal de dol per les víctimes.
Especial Informatiu per l'atemptat terrorista a Barcelona
Programa especial que recull l'última hora en directe amb motiu de l'atemptat terrorista a les Rambles de Barcelona la tarda del 17 d'agost de 2017. Conduït per Jordi Sacristán i Clara Tena, inclou connexions amb els principals escenaris dels fets, declaracions de les autoritats i la valoració de diferents experts.
Món Local x Referèndum
Les entitats 'Associació de Municipis per la Independència' i 'Associació Catalana de Municipis' organitzen un acte institucional de suport al referèndum per la independència de Catalunya.
especial informatiu 'Data i pregunta'
Especial informatiu amb motiu de l'anunci de la data i la pregunta del referèndum. L'espai inclou la compareixença conjunta del president i del vicepresident de la Generalitat de Catalunya. L'especial també compta amb l'anàlisi i l'opinió de juristes, representants de les entitats municipalistes i sobiranistes, i connexions en directe des de la plaça Sant Jaume.
Al dia - Territoris Sénia
Especial de la Presa de possessió
Programa especial dedicat a la presa de possessió del president MH Sr. Carles Puigdemont.
Debat d'investidura del president de la Generalitat
Especial infomatiu de La Xarxa per a les televisions de proximitat i per a les ràdios locals
Compareixença del President de la Generalitat
Programa especial de La Xarxa en motiu de la compareixença extraordinaria del President de la Generalitat (en funcions), Artur Mas, per anunciar el resultat de les últimes negociacions entre JuntsXSí i la CUP.
Especial Eleccions 27S
Programa informatiu d'anàlisi i valoració de la jornada electoral del 27-S presentat per Albert Brosa i Mònica Fernández.
Especial eleccions 27S (promoció)
Diumenge 27S especial eleccions al Parlament de Catalunya a les televisions locals.
Especial focs de l'Anoia - Migdia
Especial focs de l'Anoia - Matí
Especial focs de l'Anoia - Nit
Acte de constitució del Ple de la Diputació de Barcelona
Entrevista al President de la Generalitat, Artur Mas
El President de la Generalitat Artur Mas, analitza l'actualitat del moment en conversa amb els periodistes Joan Foguet, cap de continguts de La Xarxa de Comunicació Local, Clara Tena, de Canal Terres de l'Ebre, Ares Escribà de Lleida Televisió i Oriol Mas de Televisió de Girona.
'Al dia' Especial 9-N (22h)
'Al dia' Especial 9-N (20h)
'Al dia' especial 9-N (14h)
'Al dia' especial 9-N (12h)
Suport municipal a la consulta del 9-N, 1a part
El president de la Generalitat, Artur Mas, rep els alcaldes dels ajuntaments que han aprovat la moció en defensa del dret a decidir proposada per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM)
Especial Informatiu Signatura del Decret de Convocatòria del 9N
Programa especial informatiu sobre l'acte de signatura del Decret de Convocatòria del 9N, des del Palau de la Generalitat.
Especial Informatiu Llei de Consultes
Programa especial informatiu sobre la llei de consultes, des del Parlament de Catalunya.
Especial informatiu Referèndum d'Escòcia
Programa especial informatiu sobre el referèndum a Escòcia, produït per La Xarxa i l'ACN.
Inici de la Festa del Renaixement de Tortosa
Retransmissió en directe de l’esclat de la Festa del renaixement de Tortosa, amb un dels seus actes més característics: la desfilada que recrea el poder i la sumptuositat que les famílies nobles ebrenques van ostentar al segle XVI. Una corrua amb més de 600 actors vestits d’època i diferents colles de música tradicional.

Otros informativos >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >