Close

Kastanya.cat

Cultura Programa de divulgació musical que dóna a conèixer formacions que canten en català i que participen en el concert que organitza el departament de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Entretenimiento
Tema: Música
URL: http://www.xiptv.cat/kastanyacat

Episodios disponibles para ver online

Concert Kastanya 2017
Promo concert Kastanya - Grups
Promo concert Kastanya - Convidats
Programa 7 - Edició 2017
Promo Programa 7- Edició 2017
Programa 6 - Edició 2017
el sisè programa de la nova edició es titularà "Trobadors d'avui. Cantautors i evolució" i comptarà amb la cantant i actriu Mone Teruel com a artista convidada. Mone escoltarà i valorarà la música d'Héctor Beberide, un cantautor de Lleida que ha iniciat un projecte de recuperació i creació de les cançons tradicionals de l'interior, i també de Ricard Arias, un cantautor que aposta per la música Country.
Ricard Arias - Tema 2
Ricard Arias - Tema 1
Hèctor Beberide - Tema 2
Hèctor Beberide - Tema 1
Promo Programa 6 - Edició 2017
Programa 5 - Edició 2017
El cinquè programa de la nova edició es titula "Lletres i música. Crear o adaptar" i tracta la qüestió de fer versions o música de creació pròpia. El programa comptarà amb el cantautor ebrenc Joan Rovira com a artista convidat. Joan Rovira escoltarà i valorarà la música de "Problemes Tècnics", un grup de versions de Lleida que assaja en un institut, i també de Noel Biniés, un cantautor de Sant Feliu de Buixalleu.
Biel Biniés - Tema 2
Problemes Tècnics - Tema 2
Noel Biniés - Tema 1
Problemes Tècnics - Tema 1
Promo Programa 5 - Edició 2017
Programa 4 - Edició 2017
El quart programa de la nova edició va dedicat les dones i tindrà com a artistes convidats en Carlos Martínez i l'Òscar Villoria del grup de pop-rock català Vuit. En Carlos i l'Òscar escoltaran i valoraran la música de quatre artistes catalanes femenines; l'Ariadna Ribot, una cantautora de Matadepera amant de la música i dels animals, Madame Mustash, una cantautora de Roses que utilitza un pedal looper i un stompbox per enriquir musicalment les seves cançons en directe, i Martina & Nadine, un duet de versions molt jove.  
Martina & Nadine - Tema 2
Martina & Nadine - Tema 1
Madame Mustash - Tema 2
Madame Mustash - Tema 1
Ariadna Ribot - Tema 2
Ariadna Ribot - Tema 1
Promo Programa 4 - Edició 2017

Otros programas de entretenimiento >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >