Close

Ariadna Ribot - Tema 2

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: Kastanya.cat
Título: Ariadna Ribot - Tema 2
Descripcion:
Fecha publicación: 16-10-2017

URL:
http://www.xiptv.cat/kastanyacat/capitol/ariadna-ribot-tema-2

Otros vídeos de Kastanya.cat en xip/tv (Cataluña)

Concert Kastanya 2017
Promo concert Kastanya - Grups
Promo concert Kastanya - Convidats
Programa 7 - Edició 2017
Promo Programa 7- Edició 2017
Programa 6 - Edició 2017
el sisè programa de la nova edició es titularà "Trobadors d'avui. Cantautors i evolució" i comptarà amb la cantant i actriu Mone Teruel com a artista convidada. Mone escoltarà i valorarà la música d'Héctor Beberide, un cantautor de Lleida que ha iniciat un projecte de recuperació i creació de les cançons tradicionals de l'interior, i també de Ricard Arias, un cantautor que aposta per la música Country.
Ricard Arias - Tema 2
Ricard Arias - Tema 1
Hèctor Beberide - Tema 2
Hèctor Beberide - Tema 1
Promo Programa 6 - Edició 2017
Programa 5 - Edició 2017
El cinquè programa de la nova edició es titula "Lletres i música. Crear o adaptar" i tracta la qüestió de fer versions o música de creació pròpia. El programa comptarà amb el cantautor ebrenc Joan Rovira com a artista convidat. Joan Rovira escoltarà i valorarà la música de "Problemes Tècnics", un grup de versions de Lleida que assaja en un institut, i també de Noel Biniés, un cantautor de Sant Feliu de Buixalleu.
Biel Biniés - Tema 2
Problemes Tècnics - Tema 2
Noel Biniés - Tema 1
Problemes Tècnics - Tema 1
Promo Programa 5 - Edició 2017
Programa 4 - Edició 2017
El quart programa de la nova edició va dedicat les dones i tindrà com a artistes convidats en Carlos Martínez i l'Òscar Villoria del grup de pop-rock català Vuit. En Carlos i l'Òscar escoltaran i valoraran la música de quatre artistes catalanes femenines; l'Ariadna Ribot, una cantautora de Matadepera amant de la música i dels animals, Madame Mustash, una cantautora de Roses que utilitza un pedal looper i un stompbox per enriquir musicalment les seves cançons en directe, i Martina & Nadine, un duet de versions molt jove.  
Martina & Nadine - Tema 2
Martina & Nadine - Tema 1
Madame Mustash - Tema 2
Madame Mustash - Tema 1
Ariadna Ribot - Tema 1
Promo Programa 4 - Edició 2017
Programa 3 - Edició 2017
Dedicat al cant coral, compte amb Salva Racero, exvocalista dels Lax'n'Busto, com a artista convidat. Salva Racero haurà de valorar el cant de la coral Llum de Veus de Lleida, una agrupació que fa més de 35 anys que es va formar, i escoltarà per primera vegada un cor que canta sense cordes vocals, el Cor del Centre de Rehabilitació de la Veu de Lleida, format per persones que han patit càncer de laringe i han estat laringectomitzades.