Close

La nit dels Gaudí

Entreteniment

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Especiales
Tema: Eventos
URL: http://www.xiptv.cat/gala-premis-gaudi

Episodios disponibles para ver online

La nit dels Gaudí
Programa especial dels VIII Premis Gaudí de l'Acadèmia de Cinema Català. El programa inclou el seguiment de la pregala amb tots els protagonistes.
Aquest diumenge a les 20.30h!
Aquest diumenge, 31 de gener, a partir de les 20.30h no et perdis el programa especial dels VIII Premis Gaudí de l'Acadèmcia de Cinema Català.
Prèvia de la Gala dels VII Premis Gaudí
Programa especial dels VII Premis Gaudí de l'Acadèmia de Cinema Català. Seguiment de la pregala amb tots els protagonistes des del Sant Jordi Club, a més d'un documental al voltant del Premi Gaudí d'Honor-Miquel Porter 2015, Ventura Pons, i del nomenament de sis nous Membres d'Honor de l'Acadèmia (Josep Miquel Aixalà, els germans Jordi i Carles Grangel, Antonio Llorens Sanchís, Ramón Martos Vivar i Rosa Novell).
Documental 'Vides de cine'
Documental dedicat a Ventura Pons, premi Gaudí d’Honor, construït a partir d’una conversa entre ell mateix i la directora de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola. Un diàleg rodat als cinemes Texas del barri de Gràcia de Barcelona, que Ventura Pons ha recuperat recentment, en què es repassen les vivències del director de pel·lícules com ‘Mil cretins’, ‘Forasters’, ‘Carícies’ o ‘Què t’hi jugues Mari Pili', i es parla del moment que viu el cinema català. El documental també retrata la figura dels sis nous Membres d’Honor de l’Acadèmia: el crític, programador i director de cinema Antonio Llorens; l’etalonador i fundador dels laboratoris Image Film Ramon Martos; el publicista i realitzador Josep Maria Aixalà; els dissenyadors de personatges d’animació, els germans Jordi i Carles Grangel, i l’actriu Rosa Novell. 'Vides de cine' és una producció de La Xarxa en col·laboració amb ETV i TAC 12.
a la teva televisió
Aquest diumenge a partir de les 20h segueix en directe a la teva televisió local l'arribada dels nominats i la Gala dels Premis Gaudí.
Anunci de la nit dels Gaudí
Anuncio oficial de la Gala dels Premis Gaudí. El proper diumenge 1 de febrer a partir de les 20h, en directe, a la teva televisió local.
Gala d'entrega dels Premis Gaudí
Gala dels VI Premis Gaudí, celebrada el 2 de febrer de 2014 al BTM (Barcelona Teatre Musical). El conductor de la gala va ser l'actor i presentador Àngel Llàcer, acompanyat al piano per Manu Guix.
Prèvia de la Gala dels VI Premis Gaudí
Cobertura de l'entrada de nominats i autoritats a la gala dels VI Premis Gaudí de cinema català. Oriol Puig condueix l'espai i Carme Parras i Glòria Trullàs van fent les entrevistes als convidats mentre entren per la catifa vermella.

>


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >