Close

Un ou de closca verda

Nous formats El món és món des de fa molt de temps. Tant, que la humanitat ha oblidat moltes coses… per exemple: Com va començar tot? És bonic i políticament correcte pensar que tot va començar amb Adam i Eva. Que hi va haver una explosió de planetes i allò visible va prendre forma després d’un Big Bang. Que les espècies van anar evolucionant de peix a h...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/un-ou-de-closca-verda

Episodios disponibles para ver online

Capítol 39
Aquesta és la història dels nostres set amics. De com van fer un planeta entre mil embolics. Un camí ple d’obstacles i de insatisfaccions. També ple d’alegries i de grans il·lusions. Açò es tan de debó que tal vegada no ha passat. Conte contat, conte acabat.
Capítol 31
Era evident que tard o d’hora havien d’aprendre aquesta premissa de la vida. Descansa en pau, Tortuga.
Capítol 38
El gran dia ha arribat. L’Ornitorinc passarà a la història. L’ou de closca verda ja és aqui… i el penúltim capítol també!
Capítol 37
Ja se sap que allò que no mata engreixa. Després de dies de frenètic sexe entre llençols, alguna cosa li passa a l’Ornitorinc. Es troba malament, té nàusees… tal vegada l’última creació de la qual parlava la Tortuga no acaba aqui.
Capítol 36
Fa molts milers d’anys, set animals van començar sobtadament a existir amb la missió de crear el món a partir del no-res. Van crear alguna cosa útil i necessària però van passar la major part del temps sumits en el caos creatiu. Es van embolicar amb qüestions absurdes, van discutir ximpleries i van complicar les coses molt més del necessari. Ara, després de la mort d’un d’ells, per fi s’han escoltat a si mateixos un poc i han donat amb la veritable creació, amb el sentit de gairebé totes les coses. Ara, per fi, han creat el sexe. Enhorabona nois!
Capítol 35
El viatge toca a la seva fi i ara és el moment de seguir amb les pautes de la Tortuga. La següent missió dels animals és guarir totes les ferides que voluntària o involuntàriament li han fet al Nou Món. Des dels danys de la dictadura Ornitorrinca fins a les perversions de la religió passant per les enveges, la violència i la corrupció. L’escarabat té una idea infalible per a guarir ferides i seguir endavant.
Capítol 34
El viatge toca a la seva fi i ara és el moment de seguir amb les pautes de la Tortuga. La següent missió dels animals és guarir totes les ferides que voluntària o involuntàriament li han fet al Nou Món. Des dels danys de la dictadura Ornitorrinca fins a les perversions de la religió passant per les enveges, la violència i la corrupció. L’escarabat té una idea infalible per a guarir ferides i seguir endavant.
Capítol 33
La tortuga ja no hi és. No haurà més consells ni frases fetes… però si deures per fer. La tortuga ha deixat un testament amb tot el que han de fer els animals després de la seva mort escrit. El primer que els demana és que viatgin pel món per a dipositar la seva closca en una cova. L’Ornitorinc, el camell i el peix seran els encarregats d’agafar les maletes i sortir del bosc.
Capítol 32
Des del principi de la sèrie li hem vist observar, esperar, xiuxiuejar entre dents… ningú, ni tan sols ell mateix, sabiem molt bé perquè. Ara, mentre la resta d’animals estan entretenint-se amb el misteriós testament de la Tortuga, arriba el seu moment, arriba el moment del voltor. Capítol no apte per a espectadors sensibles.
Capítol 30
Com ja us hem explicat mil vegades, aquesta és la veritable història sobre la creació del món, sobre l’origen de totes les coses que coneixem. Set éssers han començat a existir i tenen la missió de crear amb quatre trossos de cartró i de filferro, un món sencer i complet.
El mar, el sol, la foscor, el sistema digestiu, les dictadures, les mentides, la intimitat, els vicis… fins ara els nostres animals s’han anat ensortint davant qualsevol repte i el món, millor o pitjor, s’ha anat formant. Tot es soluciona, tot té la seva raó de ser… segur? Aquesta setmana la medusa, el camell, el peix, l’ornitorinc, el Voltor, l’escarabat piloter i la Tortuga han de descobrir què és la vellesa, que és “Fer-se vell”
Estan preparats per assumir un concepte com aquest?
Capítol 29
Romà Gubern i molts altres han omplert tones i tones de paper explicant la història del cinema, com i quan van néixer els primers fashbacks, els guions, els salts d’eix… no obstant això cap d’ells ha donat amb la veritat.
Les narracions, les històries, el cinema i, fins i tot la televisió, van néixer alhora… i ho van fer de la mà de 6 animals que volien entretenir a una Tortuga malalta. Una vegada més UN OU DE CLOSCA VERDA, us desvetlla la veritat.
Capítol 28
El nou món ja té Hospital. L’escarabat ho ha creat amb l’esforç dels seus quatre braços i la Tortuga ja té un lloc esterilitzat i ampli per a descansar. Ara bé, n’hi ha prou amb això? La Tortuga, encara que intenti dissimular, segueix amb una salut molt feble. La resta d’animals  no saben molt be que més fer.
Millores per l’hospital? Tal vegada necessiti entretenir-se? Ha arribat l’hora de crear l’oci? A veure com surten d’aquesta.
Capítol 27
Els animals estan molt preocupats per la Tortuga. Sense previ avís l’ésser més savi dels set ha caigut malalt. Li costa moure’s, li costa mantenir-se despert i fins i tot li costa respirar. Ara és el moment que la resta d’animals es facin forts per a aconseguir solucionar aquesta situació.
Capítol 26
Segurament està en la memòria de tots nosaltres la imatge de la nostra àvia acariciant una estampeta de la verge. Doncs bé, aquestes estampetas tenen un origen molt remot. Parlem de fa milers d’anys i parlem d’Ornitorincs. Si, estimats amics, la primera imatge religiosa tenia bec i mantilla.
Capítol 25
L’Ornitorinc ha anat complicant la vida del Nou Món i finalment ha aconseguit que els animals visquin en una debilitadora i continua depressió. Han perdut l’oremus, s’han donat a la beguda, a les drogues i ja no saben què fer amb els seus “jo” interns. Ara és el moment de tornar a tenir tot el poder en les seves mans i aconseguir que les coses es facin, de nou, a la seva manera… Preparar-vos perquè aquesta setmana la cosa promet.
Capítol 24
Ens han inculcat que pensar en un mateix és important. Aprens a conèixer-te millor i a saber abordar amb més consciència la teva vida. Ara bé, cal pensar en un mateix, el just. Creant els llibres d’autoajuda i la consciència del jo, lOrnitorinc ha fet que els animals comencin a donar massa voltes sobre què són i què volen. Les seves simples vides s’han fet complexes i han obert un profund forat: la depressió.
Capítol 23
El Nou Món està fora de si. Per culpa de les mentides de l’Ornitorinc tots els animals volen trencar-se la cara els uns als altres. Ja no hi ha respecte ni amor… tan sols sobreviu l’odi, l’enveja, la ràbia, el rancor… ufff! Ara només hi ha un ésser capaç de posar ordre: La tortuga... Això si, sempre i quan l’ornitorinc ho permeti.
Capítol 22
Avui coneixem com va néixer, fa molts milers d’anys, el sadisme i la violència. Les mentides de l’Ornitorinc han aconseguit que els animals s’odiïn entre ells. I una cosa duu a l’altra. El peix abissal és el primer que rep… però no serà l’únic.
Capítol 21
Incitant a la corrupció el Voltor ha aconseguit que els animals deixin de vigilar-se els uns als altres. Ara estan massa ocupats amagant-se en la intimitat. Per fi el Voltor torna a ser l’únic que vigila! El que no ha tingut en compte és un petit detall: si estan tots amagats, a qui vigilaràs amic plumífer?
Capítol 20
Els animals ja han decidit trencar les lleis. Ara el que necessiten és un espai per a fer-ho sense ser vistos. Una medusa perturbada i un camell submís estan disposats a construir l’espai ideal. Vet aqui la creació de la intimitat.
Capítol 19
El Nou Món ja no és el que era. La llar dels animals s’ha convertit en un estat de repressió. Les lleis procuraven donar més seguretat als animals, però s’han acabat convertint en la soga que els té collats. La situació no és sostenible, és el moment de rompre i transgredir.
Capítol 18
Benvinguts al primer estat de repressió. L’Ornitorinc va inventar la desconfiança i ara tots els animals viuen atemorits. Ningú es fia de ningú i han creat una sèrie de lleis amb l’objectiu de controlar-se entre ells i no perdre’s la pista.
Capítol 17
La dictadura ha estat derogada i la Tortuga ha creat una constitució per a mantenir les coses en ordre. Aquesta constitució és exposada en lloc públic perquè els animals puguin accedir i escriure les lleis que creguin convenients. Cada setmana, es farà una junta i entre tots decidiran de manera democràtica, si les lleis proposades han de complir-se o no. Un sistema sense fisures?
Capítol 16
L’Ornitorinc està orgullós de com van les coses en la seva dictadura. Els animals estan complint les seves lleis rigorosament i tot és molt més divertit. El camell beu aigua, la tortuga no pot dormir, el voltor ha de fer boles de caca, etc. Un món ple de matisos que es pot anar completant com li faci gana. Ara bé, per tots és sabut que qualsevol abús de poder pot tenir les seves conseqüències…
Capítol 15
L’Ornitorinc ha tornat al nou món sempre i quan les coses, a partir d’ara, es facin a la seva manera. Després de crear una tarima amb quatre trossos de cartró, plàstic i fusta; ha elaborat un programa polític, segons ell, sense fisures. Ha arribat l’era Ornitorinc i la pau en el nou món perilla.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >