Close

13 Rue

Nous formats Sèrie de ficció que relata la jornada laboral d'una parella de comercials obligats a vendre allò que és impossible vendre. Però dins la seva tragèdia laboral, els dos protagonistes tenen una gran sort. Poden fer allò que tots voldríem fer: ficar el nas a les cases dels altres i descobrir les misèries que s'amaguen darrera de cada una de les port...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/13-rue

Episodios disponibles para ver online

13.EXIT
Els comercials Carlitos i Catorce arriben al terrat de l’edifici i veuen com l’última oportunitat de vendre s’esfuma. Això suposa que perden la feina i que, definitivament, toquen fons. Encara els espera, però, una darrera sorpresa al final del camí.
12.MOLA RAM
Els comercials Carlitos i Catorce toquen fons en la seva particular baixada als inferns. En aquest cas es troben amb un grup de freaks que estan recreant l’escena d’ “Indiana Jones i el temple maleï”, on Mola Ram arrenca el cor a una víctima com a sacrifici a la deessa Kali. Els nostres amics es veuen immersos en una aventura surrealista d’on han de marxar per potes.
11.MADUIXES
Els comercials Carlitos i Catorce estan arribant al límit. Encara no han aconseguit vendre cap de les seves fonts relaxants de Feng-Shui i només queden tres pisos. En aquest cas, es troben amb una Lolita que els farà perdre els papers i un pare que no sembla gaire content de les tàctiques sense escrúpols dels comercials.
10.MITGES TARONGES
Els comercials Carlitos i Catorce decideixen provar amb una parelleta, que sembla molt agradable, una nova tàctica per vendre les fonts relaxants de Feng-Shui. La cosa sembla funcionar bé, fins que s’adonen que la realció entre aquests és una mica violenta. En plena deseperació, els nostres amics hauran de triar entre ajudar als altres o ajudar-se a si mateixos.
9.UN TRACTE ESPECIAL
Els comercials Carlitos i Catorce es troben, en aquest cas, amb Dàlia, una dona que se sent sola i que està encantada de fer-los passar, oferir-los copa i puro i escoltar les seves explicacions sobre les fonts relaxants que li ofereixen. Els nostres amics pensen que, per una vegada, la venda serà fàcil. El que no saben és que Dàlia n’espera una contrapartida una mica particular.
8.REGEETOWN
Els comercials Carlitos i Catorce, en la seva aventura de vendre les fonts relaxants de Feng-Shui, arribaran al vuitè pis, on uns rapers dominicans han muntat un “home studio” i estan en plena sessió. Els intents desesperats dels nostres amics per vendre els acabaran portant a rapejar per sobreviure.
7.LA RED
Els venedors Carlitos i Catorce es troben en aquesta ocasió amb unes clientes una mica especials. Es tracta de l’Elisenda i la Montserrat, dues prostitutes russes que, convençudes que les fonts de Feng-Shui els podrien anar bé per relaxar els seus clients, no volen pagar amb diners sinó amb espècies.
6.MERCADILLO
Els venedors Carlitos i Catorce van a parar, en aquesta ocasió, en un pis on un camell i la seva xicota drogoaddicta els confonen amb agents de la secreta. Els nostres amics, com sempre, només pretenen vendre el seu producte, les fonts relaxants de Feng-Shui. Serà, però, difícil, vendre a algú que també té com a ofici, precisament, la venda.
5.MODERN ART
Els venedors Carlitos i Catorce es troben en aquesta ocasió amb Paco Pepe, un videoartista que està en ple moment creatiu. Ell veu una oportunitat d’or per donar un toc surrealista a la seva obra i incloure-hi els comercials. Carlitos i Catorce accepten entrar en el joc perquè Paco promet comprar-los una font. Però les coses no seran tan fàcils.
4.INFILTRATS
Els venedors Carlitos i Catorce aconsegueixen ficar-se en un pis d’estudiants Erasmus on se celebra una esbojarrada festa. El seu objectiu, com sempre, és tractar de vendre el seu producte: les fonts relaxants de Feng-Shui. Malgrat tot, l’alcohol, la música i les noies acabaran per complicar les coses.
3.ANGELETS
Els venedors Carlitos i Catorce, en la seva aventura de vendre fonts relaxants, es troben amb el repte de convèncer en Lluc, un nen de 4 anys, que els deixi entrar a casa seva per poder vendre-li una font a la seva mare. A dins, però els esperen noves sorpreses, la germaneta d’en Lluc i una mestressa de casa una mica més que estressada.
2.ELS IMPOSTORS
Els venedors Carlitos i Catorce s’enfronten a la seva primera víctima: una àvia que els confon amb el seu nét Miquelet (que fa molt que no la va a veure) i el seu gos, que va morir ja fa uns anys, en Yaqus. Els nostres comercials, desesperats per vendre, veuen en aquest malentès una oportunitat fàcil per entrar al pis, enganyar l’àvia i vendre-li una font.
1.UN BON PRINCIPI
És dia 31 de mes i els venedors a domicili de fonts relaxants Carlitos i Catorce no han arribat al mínim de vendes. Disposen de 8 hores i un bloc de pisos amb 13 veïns per capgirar aquesta situació. En cas contrari perdran la feina. El primer obstacle que caldrà superar és el guardià de l’edifici: un conserge que ha rebut ordres de no deixar passar comercials.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >