Close

Marhaba

Seguim amb el Sergi Cervera i Boala Films amb els Diaris de Viatges, aquesta vegada anem al Marroc. L'Alain Hernández interpreta a un noi de barri que, després d’agredir una noia marroquina, és enviat pels serveis socials a treballar al sud del Marroc amb l’ONG Marhaba. Alternarà la seva problemàtica immersió en la cultura marroquina amb el ...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/marhaba

Episodios disponibles para ver online

Perdó
El Toni, decideix deixar constància del seu proces de canvi. Decideix demanar ajuda a l'Ernest per filmar un vídeo de disculpa per la "noia del caixer".
Comiat
El viatge s'acaba. Tothom s'acomiada. L'Ernest i el Toni estan perfectament connectats. La gent del grup decideix cantar per acomiadar-se.
Trobada
El Toni, reflexiu, gaudeix en soledat de les darreres hores al desert. Te dubtes del que passarà quan arribi a Barcelona, després de la experiència que ha viscut. De sobte, coneix a Emma. Una noia del grup amb la que mai ha parlat...
Impacte
Després d'uns dies al poble de El Begaa, tothom té la sensació d'haver viscut una experiència molt especial. Mentrestant, el Toni te un conflicte molt gran amb els seus "amics".
Crisi
El Toni està fet un embolic. Ell se sent diferent. S'ha integrat. Se sent còmode amb l'experiència solidària, amb el grup, amb l'entorn... Però què passarà quan torni? Els "seus" no han canviat gens...
El Begaa
El grup de l'associació "Marhaba" acaben d'arribar al poble de El Begaa, on s'hi estaran uns dies allotjats amb les famílies i acollits per l'associació de dones local. El poble no te ni llum ni aigua. Tot aquest entorn segueix impressionant a Toni.
Amenaça
Després de la tensa trobada la tarda anterior, l'Ernest decideix fer un acostament. Ofereix al Toni la posiblitat d’integrar-se en el procés de filmació del documental que estan fent per Marhaba. En Toni rebutja l’oferta amb delicadesa però a l'Ernest li sap greu. Aquella nit, en Toni, fart de l’actitud de l’Ernest, decideix posar punt i final a aquesta situació.
Integració
El Toni troba en la Bea un suport indispensable per anar millorant, per no caure en les provocacions de l'Ernest i per intentar seguir amb el treball d'integració que ha de fer. La Bea es un suport molt important per Toni... i en David ho veu.
Complicitat
El Toni està furiós i enfonsat. Se sent culpable pel que va fer, incomode amb el grup i molt enfadat amb l’Ernest.La Bea, veient aquesta situació, decideix donar-li un cop de mà, ara que comença la part més humana del viatge: la integració amb les famílies de Hassi Labiad. Una excel·lent ocasió per demostrar a Ernest que en Toni no és qui ell creu que és.
Culpa
Ja de tornada del desert, el Toni accepta la oferta de l'Ernest i demana la càmera. S’està començant a sentir partícip d’aquesta experiència. Se sent còmode amb la gent del grup i això no agrada gens a l'Ernest. A Risani, un mercat molt conegut de la zona, l’Ernest decideix donar a conèixer els motius pels que en Toni està amb ells.
Tensió
En David confia amb en Toni. S’hi sent pròxim i s’hi va acostant poc a poc, però en Toni es sent atabalat i respon amb males maneres, com ja és costum en ell.L’Ernest i la Bea ja en tenen prou d’aquesta situació i decideixen tenir una conversa profunda amb en Toni.
Què li passa?
El grup comença la seva ruta cap al desert. L’objectiu es conèixer les cultures nòmades i integrar-se amb elles.En Toni no ho està posant pas fàcil. Creant tensió tota l’estona, s’està guanyant la desconfiança d’Ernest... i més, tenint en compte que Marhaba està al mig del desert.
Qui és el Toni?
Qui és el Toni?Marhaba vol dir benvingut, en àrab. Marhaba és una ONG que treballa principalment al Sud-Est del Marroc. L’Ernest, la Bea i el David en són els principals responsables. Marhaba està de viatge solidari amb un grup. Acaben d’arribar a Hassi Labiad, un petit poble just davant de les Dunes d’Erg Chebbi, al Sahara.En aquest grup, també hi es en Toni.
Promo
Trailer promocional de Marhaba. Temporada primavera We are DO.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >