Close

Fira Tàrrega

Programes especials Recull de continguts emesos per les televisions de proximitat de Fira Tàrrega. Hi trobareu espectacles de l'edició de l'any 2014 i 2015.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Especiales
Tema: Teatro
URL: http://www.xiptv.cat/fira-tarrega

Episodios disponibles para ver online

Especial Fira Tàrrega 2016
Especial des de l'Espai Reguer de Tàrrega, amb entrevistes a l'alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, i al director artístic de FiraTàrrega, Jordi Duran.
2016 a les TV locals
FiraTàrrega torna a les pantalles de les televisions de proximitat amb una oferta ampliada els dies 8, 9 i 10 de setembre. Enguany s'oferiran en directe un total de 4 hores de teatre al carrer presentades per Óscar Fernández (Lleida TV) i Cristina Berengué (Tàrrega TV). La Xarxa de Comunicació Local emetrà en col·laboració amb Lleida TV i Tàrrega TV aquest dijous, a les 22h, l'espectacle de la companyia Obskené, 'Manifesta' el qual reivindica l'espai públic, la comunitat i el ritual col·lectiu; divendres 9, a les 20.30h, es podrà veure el documental 'Tàrrega, territori creatiu', una finestra a les propostes més arriscades i convencionals d'aquest esdeveniment de teatre al carrer; i dissabte, 10 de setembre, a les 20.30h, 'Nàufrags' de la companyia La Industrial Teatrera, un espectacle clown de carrer fet al voltant dels petits i grans naufragis de cada dia.
Especial des de la Fira de Teatre al carrer de Tàrrega
Aquest any tornem a Tàrrega. Més espectacles, més mercat, més creació, més fira! El dissabte 12 de setembre, a la teva televisió de proximitat
The Blind
Adaptació de carrer en gran format de la novel·la Assaig sobre la ceguesa de José Saramago d’aquesta companyia polonesa de prestigi internacional. Un espectacle multidisciplinari de gran impacte visual i de gran intensitat física que constitueix una paràbola sobre la decadència de la civilització i un estremidor estudi sobre la condició humana. Un espectacle, en el sentit més literal de la paraula, que us proporcionarà una experiència única i una col·lecció d’emocions inoblidable.
'La ira dels peixos'
Espectacle de teatre de carrer, amb música en viu, produït per FiraTàrrega. 'La ira dels peixos', dirigida per Ignacio Achurra, planteja l’enfrontament entre dues cultures, una representada pels residents d'un vaixell que viuen de la recollida d'escombraries del mar i l'altra pels visitants, que arriben per conèixer les particulars condicions de vida i els costums dels anomenats "homes peixos". Una història que parla sobre la diversitat i la resistència cultural. Una reflexió sobre com els estats totalitaris, els interessos econòmics i les ideologies afins a la mundialització estenen el seu domini territorial i amenacen la pervivència de les cultures minoritàries. Una proposta que convida el públic a viatjar pels espais de la identitat personal i col·lectiva i a recuperar un espai de llibertat que ens permeti somiar en la germanor entre tots els pobles del nostre planeta.
'La ira dels peixos' (promo)
El dimecres dia 10 a les 22h, les televisions locals emetran 'La ira dels peixos'. Produït per FiraTàrrega, l'espectacle inaugurarà la fira de teatre al carrer d'enguany i s'ha incorporat a l'agenda d'esdeveniments del Tricentenari. Per això es farà una primera representació al Parc de la Ciutadella, que és la que els teleespectadors d'arreu de Catalunya podran seguir en directe i de forma íntegra. La conducció de l'espai anirà a càrrec del periodista Oriol Puig.
'The Blind' (promo)
Divendres 12 a les 22h a la teva TV local, programa especial de la Fira de Tàrrega amb l'emissió de 'The blind', adaptació de carrer en gran format de la novel·la 'Assaig sobre la ceguesa' de José Saramago de la companyia polonesa de prestigi internacional, TEATR KTO. Un espectacle multidisciplinari de gran impacte visual i de gran intensitat física que constitueix una paràbola sobre la decadència de la civilització i un estremidor estudi sobre la condició humana. Un espectacle, en el sentit més literal de la paraula, que us proporcionarà una experiència única i una col·lecció d’emocions inoblidable.  
2015
La Xarxa torna a Fira Tàrrega el dissabte 12 de setembre amb una programació dedicada íntegrament a les arts escèniques i de carrer. El programa conduït per Gemma Peris, directora de Ràdio Tarrega, inclourà el documental 'Fira Lab' protagonitzat per Paloma Arza, programadora de la Sala Trono de Teatre de Tarragona. Arza ens mostrarà els interiors de Fira Tàrrega (equips tècnics i artístics), la cara més de mercat de Fira Tàrrega i el retrat d'un poble bolcat a les arts de carrer; després, l'espectacle en directe 'Urban Nation' amb l'artista Quim Moya i les actuacions de dansa d'Ephrat Asherie Dance i Ousmane Omari Wiles; per acabar, Gemma Peris conversarà amb el director artístic de la Fira, Jordi Duran i Mike Ribalta promotor del Fresh Street.

>


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >