Close

La diada

Cultura Segueix les principals diades a la teva TV local: 24.06.15 - Festa Major de Sant Joan (Valls) 05.07.15 - Festa Major de Terrassa 26.07.15 - Festa Major de Les Santes (Mataró) 01.08.15 - Festa Major de Vilanova i la Geltrú 22.08.15 - Festa Major del Catllar 30.08.15 - Diada de Sant Fèlix (Festa Major de Vilafranca del Penedès) Diada del pr...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Especiales
Tema: Fiestas
URL: http://www.xiptv.cat/la-diada

Episodios disponibles para ver online

Diada Castellera dels Minyons de Terrassa
Diada Castellera dels Minyons de Terrassa amb la participació de la colla local, els Capgrossos de Mataró i els  Castellers de Sants. La darrera diada de la millor temporada castellera acaba amb la millor exhibició de la història que han protagonitzat els Minyons de Terrassa.
Diada Castellera dels Minyons de Terrassa (2a part)
Concurs de Castells de Tarragona. Jornada de diumenge
Des de la Tarraco Arena Plaça hem seguit en directe la jornada de diumenge del XX VIè Concurs de Castells. Hi han participat un total de dotze colles: els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, la Colla Joves Xiquets de Valls, els Xiquets de Tarragona, els Castellers de Sants, els Castellers de Barcelona, els Capgrossos de Mataró, els Castellers de la Vila de Gràcia, els Castellers de Sabadell i els Nens del Vendrell.
Concurs de Castells de Tarragona. Jornada de dissabte
La Tarraco Arena Plaça acull durant aquest cap de setmana el XXVI Concurs de Castells. La jornada de dissabte ha comptat amb vint colles participants: els Xiquets de Hanghzou, els Xiquets del Serrallo, la Jove de Sitges, la Jove de Barcelona, els Castellers de Berga, els Al·lots de Llevant, els Tirallongues de Manresa, els Castellers de Lleida, els Bordegassos de Vilanova, els Castellers d'Esplugues, els Castellers de la Sagrada Família, els Castellers del Poble Sec,els Castellers de Terrassa, els Xics de Granollers, els Sagals d'Osona,  els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, els Moixiganguers d'Igualada, els Castellers de Sant Cugat, els Marrecs de Salt i els Xicots de Vilafranca.
Diada de Tots Sants a Vilafranca del Penedès
Els Castellers de Vilafranca, els Xiquets de Tarragona, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sants han protagonitzat una jornada castellera per emmarcar.
Diada de Sant Narcís a Girona
Els Marrecs de Salt, els Capgrossos de Mataró i els Minyons de Terrassa s'han donat cita a la Plaça del Vi de Girona durant la diada castellera de Sant Narcís.  
de Sant Narcís a Girona
  Els Marrecs de Salt, els Capgrossos de Mataró i els Minyons de Terrassa s'han donat cita a la Plaça del Vi de Girona durant la diada castellera de Sant Narcís.  
Diada a Santa Úrsula a Valls (3a part)
Diada a Santa Úrsula a Valls (4a part)
Diada a Santa Úrsula a Valls (5a part)
Diada a Santa Úrsula a Valls (2a part)
Diada a Santa Úrsula a Valls
Des de la Plaça del Blat a Valls, les dues colles locals, tant la Colla Vella dels Xiquets de Valls com la Colla Joves Xiquets de Valls, han protagonitzat una de les jornades castelleres més esperades i més intenses. Una diada que passarà a la història perquè l'actuació de la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha estat la millor que mai s'ha fet fins ara.
Concurs de Castells de Tarragona. Jornada de diumenge (5a part)
Concurs de Castells de Tarragona. Jornada de diumenge (7a part)
Concurs de Castells de Tarragona. Jornada de diumenge (9a part)
Concurs de Castells de Tarragona. Jornada de diumenge (8a part)
Concurs de Castells de Tarragona. Jornada de diumenge (10a part)
Concurs de Castells de Tarragona. Jornada de diumenge (11a part)
Concurs de Castells de Tarragona. Jornada de diumenge (12a part)
Concurs de Castells de Tarragona. Jornada de diumenge (13a part)
Concurs de Castells de Tarragona. Jornada de dissabte (2a part)
Concurs de Castells de Tarragona. Jornada de dissabte (3a part)
Concurs de Castells de Tarragona. Jornada de dissabte (4a part)
Concurs de Castells de Tarragona. Jornada de dissabte (5a part)
Concurs de Castells de Tarragona. Jornada de dissabte (6a part)

>


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >