Close

Khrónos

Nous formats Minisèrie centrada en el Temps, un concepte físic que tots experimentem de forma quotidiana. El temps avança sense miraments però, de vegades, ens agradaria que anés més lent, que passés més ràpid o que, fins i tot, pogués tornar enrere. Es tracta d’una proposta audiovisual rodada a altíssima definició, que juga amb l’alteració del temps perquè ...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/khronos

Episodios disponibles para ver online

Colors del temps
Una traca de colors és el que trobareu en l’últim capítol de Khrónos. Amb els colors del temps Khrónos posa el punt i final. Aquest és el capítol més abstracte i més explosiu com en alguns moments de la vida en què la creativitat aflora i dóna vida a noves experiències. Amb aquests colors donem la benvinguda a l’estiu.
Temps natural
Khrónos proposa un passeig pels paisatges naturals. Ens aturem en els detalls que ofereix el camí, i ens quedem perplexos pels moviments de l’entorn, com els núvols, el sol, la boira, l’aigua, i la vida que ens envolta. Khrónos gaudeix del temps a la natura.
Quan el cos es mou
Aquesta vegada farem una ullada distorsionada en el temps a alguns dels esports més clàssics i amb més joc visual. Seguirem el moviment d’una pilota, d’uns peus, d’uns braços i d’unes gotes de suor que et faran venir ganes moure el cos.
Passatemps
Per passar un temps agradable i desconnectar dels temps rutinaris i més feixucs de la vida quotidiana, necessitem de tant en tant un passatemps que ens amenitzi la vida. Aquesta vegada, Khrónos juga amb el temps que passa al parc temàtic, com el vell alquimista que hi veureu juga amb les bombolles.
Moments extrems
Capítol que mostra l’espectacularitat de l’esport extrem. Hem seguit riders, o equilibristes podríem dir, de l’skate, el motocross o el wakeboard, entre d’altres. Si els trucs dels riders captivaven la mirada del públic assistent, els mateixos trucs passats pel filtre de Khrónos captivaran segur la teva mirada.
L'hora d'experimentar
Experimentar per aprendre. La sinuositat del fum, la perfecció de les bombolles, la propagació del foc o l’explosió de la pólvora són alguns dels grans moments d’aquest capítol de Khrónos.
En temps de guerra
Ens trobem davant d’un capítol espectacular i sorprenent pel que fa a la temàtica però, per desgràcia, ens trobem també davant d’un fet que és una realitat encara avui dia: la guerra.
Fauna
Aquest capítol el dediquem a la fauna de dos dels paratges naturals més emblemàtics de casa nostra, els Aiguamolls de l’Empordà i el Delta de l’Ebre. Khrónos altera el temps natural.
Quan el cos s'expressa
El recorregut d’una llàgrima, les arrugues del somriure, la tensió del crit i cadascun dels detalls de les expressions de les cares i els moviments del cos del nostre dia a dia conformen el quart capítol de la primera temporada de Khrónos.
Ritmes urbans
La gent, els cotxes, les llums i, en definitiva, el trànsit de moviments que comporta una gran o petita ciutat poden ser hipnotitzadors. Khrónos dóna un ritme nou a la ciutat.
En temps de neu
Mentre hi ha neu hi ha moviment. La neu cau, es desfà, torna a caure... i molts són els qui esperen la seva arribada. El capítol de Khrónos d'aquesta setmana ens ensenya la neu i el seu entorn.
L'hora de menjar
Mel, cervesa, verdures, salmó, sal… són alguns dels ingredients quotidians protagonistes del primer capítol. Khrónos ensenya la bellesa dels aliments i de la seva manipulació.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >