Close

POV

Nous formats Sèrie de ficció que narra una història independent en cada un dels seus capítols, fent ús dels diferents gèneres cinematogràfics. Fugint de la realització convencional, la sèrie té la peculiaritat que cada història es narra des d’un punt de vista diferent, ja sigui el d’algun dels protagonistes, o bé d’animals o objectes inanimats que formen par...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/pov

Episodios disponibles para ver online

7.BANDERA BLANCA
Capítol de gènere bèl∙lic narrat des del punt de vista d’un soldat, on dos companys que viuen de prop la cruesa i les emocions de la guerra, mantenen una conversa sincera.
6.RETRAT
Capítol d’època, amb tocs de picaresca, des del punt de vista d’una tela en la que l’Osvald, un reconegut pintor, retrata l’agosarada filla d’un noble.
5.DARRERA ELS ARBUSTOS
Capítol de suspens en què el punt de vista és el cotxe teledirigit amb què està jugant una nena al parc. Quan la nena perd el cotxe de vista, se’n va darrera dels arbustos a buscar-lo, on és abordada per un estarny amb qui entaula una conversa inquietant.
4.DESENCANT
Capítol dramàtic des del punt de vista d’una flor, que es va deteriorant a mesura que la relació entre una jove parella es trenca inevitablement.
3.ONADES
Capítol de suspens on el punt de vista és el d’un dels protagonistes. El que sembla una tranquil·la sortida per a fer submarinisme a la badia de Llafranc, dóna, de sobte, un gir inesperat.
2.SENSE CITA PRÈVIA
Capítol en clau de tragicomèdia des del punt de vista de la pantalla d’un ordinador. A un escriptor que per fi està acabant la novel·la se li apareix un dels seus personatges demanant-li que canviï la història.
1.AL PEU DEL PEDRAFORCA
Capítol de costumisme rural on el punt de vista és el d’un gripau que està en un prat. La Carme i l’Aureli han quedat amb el Jaume per anar a caçar. El que havia de ser una típica jornada de cacera, no surt com s’havien esperat.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >