Close

Diari de l'últim home

Nous formats Projecte d’animació ubicat en un futur remot, gairebé al final dels temps. En aquest context, Balthar, l'últim ésser humà, revisa en les seves notes les situacions protagonitzades per la Humanitat en diferents estadis de la història de l'Univers. Tothom es va preguntar en el seu moment si era possible aturar el caos, si el treball de la mort es ...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/diari-de-l-ultim-home

Episodios disponibles para ver online

Episodi 13
En l’instant final del temps i en un nou començament, l’últim home inicia el seu viatge de retorn a l’origen i pateix una metamorfosi que el transforma en un nou ésser, un nen que juga i, jugant, crea de nou el Cosmos. Al final de tot, tot torna a començar.
Episodi 12
L’Univers ha arribat al seu estat terminal. En Terakhir, l’última ciutat habitada per l’ésser humà, ara buida i en ruïnes, Balthar segueix explorant l’arxiu. Però ja és tard, l’energia s’ha esgotat i l’arxiu es tanca definitivament. La tasca de Balthar ha acabat i només li queda morir. L’últim instant de l’últim home. L’últim?
Episodi 11
Som a l’any dos mil milions, o més. En el seu viatge infinit, la humanitat troba una estranya forma d’energia. Veu imatges del seu propi passat, del planeta Terra, de les persones que el van habitar al llarg de milers d’anys. Tota la història del planeta. És possible, doncs, la immortalitat? Però al acostar-s’hi, tot s’esvaeix. Es tractava de les imatges emeses per tots nosaltres, en forma de llum. Una immortalitat efímera, una vana quimera.
Episodi 10
L’espècie humana ha arribat al seu grau més alt d’evolució: hi ha pau social, prosperitat econòmica, sense dolor ni malaltia … la plenitud? Però preval el tedi, l’aïllament i, com sempre, la por. Es generen sense parar múltiples respostes a la pregunta essencial, cadascuna més absurda i radical. És l’autosacrifici l’única opció?
Episodi 9
En el seu viatge pel cosmos, la Humanitat ha trobat vida intel·ligent. Superades les primeres desconfiances, a la Gran Acadèmia de la Ciència Interestel·lar dos científics de civilitzacions diferents es plantegen de nou la possibilitat de detenir el treball de la mort.
Episodi 8
Milions d’anys després. En el nou planeta la situació ha començat a deteriorar-se. La humanitat es de nou presa de la superstició. Els diversos grups religiosos lluiten entre ells per tal d’imposar la seva visió i la seva particular ètica al conjunt dels supervivents. Després de les guerres, una humanitat novament delmada segueix el seu pelegrinatge, a la cerca del seu destí.
Episodi 7
Les naus han trobat un planeta que pot ser habitable. Després de les corresponents proves, els científics determinen que és adequat per la vida humana. Els savis discuteixen per tal d’organitzar-se, els polítics volen satisfer les diferents demandes de la població, els de sempre tan sols pensen en l’explotació econòmica. Finalment, les excavadores es posen en marxa, “organitzant” el nou territori i destruint tot allò que els hi sembla un obstacle. La humanitat ha arribat. Tornarem a cometre els mateixos errors de sempre?
Episodi 6
Ha estat impossible detenir el procés de deteriorament del planeta Terra i la Humanitat es veu obligada a abandonar-lo, a la cerca de nous llocs on viure. Les últimes persones en marxar reflexionen sobre la, pel que sembla, inevitable finitud de tot i es qüestionen la possibilitat d’evitar-la. Ja només queden dos places a les naus que abandonen el planeta. El grup es demana qui mereix viure i si té sentit sacrificar-se.
Capítol 5
Centenars d’anys després. La Terra està agonitzant. En el darrer intent per salvar el seu planeta mare, els éssers humans llencen coets cap a l’atmosfera amb la intenció de regenerar-la completament i així eliminar els efectes del canvi climàtic. L’intent fracassa, però, i tan sols aconsegueix provocar una pluja hiperàcida de catastròfiques conseqüències. És que no hi ha esperança?
Episodi 4
Any 2023. Al laboratori espacial Inkeri-2, un grup de científics es prepara per realitzar l’última prova que permetrà obtenir energia infinita gràcies a la fusió nuclear. El seu cap, la Dra. Gerold, controla tots els detalls mitjançant un sistema remot, tan sols el seu rostre apareix als monitors del centre. La prova es duu a terme amb èxit, el somni de la doctora Gerold s’ha complert. Tanmateix, no podrà gaudir de la glòria durant molt de temps: víctima d’una malaltia terminal, mor unes hores després de realitzat l’experiment. El seu fill Vasily, especialista en intel·ligència artificial, es jura a si mateix trobar la forma de respondre a la pregunta definitiva: com aturar el treball de la mort?
Episodi 3
Època actual. El telescopi Hubble capta imatges de l’Univers i les transmet al centre de control a la Terra, on els científics les processen i les publiquen a la web. Un home les veu i després consulta les notícies: en una seqüència de muntatge, veiem imatges de diverses catàstrofes naturals i humanes fins acabar a la pantalla d’un televisor. L’home que contempla aquestes imatges apaga l’aparell i surt amb el seu fill al jardí, on té instal•lat un petit telescopi. El nen contempla el Cosmos i li demana al seu pare si l’Univers serà allà per sempre. El pare es queda mut davant d’aquesta pregunta i es limita a contemplar el rostre somrient del seu fill, en els seus ulls es reflexa la perfecció de les estrelles.
Episodi 2
A la selva tropical del període Cretàcic, els animals prehistòrics viuen, lluiten i moren. De sobte, alguna cosa els fa estar alerta: un llum al cel, un gran estrèpit i l’impacte d’un meteorit contra la Terra que dóna pas a una època d’extinció massiva de la vida. Els volcans entren en erupció i el planeta queda cobert per una espessa capa de pols. Centenars d’anys després, però, en el nivell més humil de l’escala dels éssers, les bactèries comencen de nou la seva tasca de regeneració de la vida.
Episodi 1
Poc després de la creació, quan l’Univers encara era jove i perfecte, dos éssers espirituals contemplen la seva obra, meravellats. Una sobtada explosió, però, allibera fragments de matèria d’una estrella en combustió, que xoquen amb una altra, provocant una sèrie de catàstrofes en cadena: ha nascut l’entropia. Els dos éssers estan perplexos davant el que és la primera mostra d’un procés de destrucció.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >