Close

K7

Nous formats Sèrie de ficció que explica les aventures de Teo, un home que es guanya la vida buscant objectes i curiositats de valor per a col·leccionistes. Un dia rep l’encàrrec d’un client misteriós: trobar a Barcelona un estrany cilindre per a fonògraf gravat a principis del segle passat. Però el que en principi sembla un encàrrec qualsevol, es converteix...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/k7

Episodios disponibles para ver online

CAPÍTOL 6
Teo entra a la cripta i troba el cilindre. Truca a Hoffman i aquest el cita a casa seva. Però quan Teo arriba, algú més l’està esperant.
CAPÍTOL 5
La policia localitza la trucada de Teo i segueix la pista fins a Hoffman. Teo cerca per Barcelona les entrades de l’avinguda de la llum, per trobar la piràmide amb l’escala invertida.
CAPÍTOL 4
Teo arriba a l’adreça que li ha donat l’antiquari, però allí està el sicari esperant-lo. Teo escapa i torna a casa, on es troba amb l’inspector Gallego.
CAPÍTOL 3
L’inspector Gallego troba una cinta de video gravada per Saúl. Després de la conversa amb el client, Teo segueix buscant el cilindre.
CAPÍTOL 2
Saúl truca al Teo dient que ha desxifrat la inscripció de la fotografia i apareix mort poc després. La policia comença a investigar. Teo es troba per fi amb el seu client misteriós.
CAPÍTOL 1
Teo és un buscador d’objectes per a col·leccionistes. Rep un encàrrec: ha de buscar un cilindre per fonògraf bastant particular.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >